• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızımın bezini değiştirirken...

haydimutfaga

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2009
53
0
86
44
İstanbul
Arkadaşlar lütfen yardım, Kızımın bezini değiştirirken devamlı ya sağa ya sola dönüyor. Birkaç gündür böyle. Eline oyuncak veriyorum şarkılar söylüyorum yine de dönüyor. Bezini değiştrmek işkence..

Sizce ne yapmalıyım?mafoldumben

Canım ya benim kzıım 2 yaşına girecek halen beni uğraştırıyor aynen senin gibi işkence çekiyorum :)bazen 2.bir kişinin yardımını alıyorum çizgi film açıyorum yapacak birşey yok gibi

kızınız kac aylık benım ogum 18 aylık ve bırkac aydır bunu yapıyor cunku bılınclenıyolar onu oylamakdan baska caren yok ben genelde cep tlfnumdan muzık acıyorum yada sakız cıgneyıp balon patlatıyorum :) cok sacma ama işe cok yarıyorrr

benim oğlumda aynen kıpır kıpır :) bende yüksek sesle şarkı söylüyorum yada eline sevdiği bir oyuncağını veriyorum. Ancak bu şekilde temizliyorum bende altını...

oooo ne yapmıyozki bez değiştirirken
bazen arkasından bez ile koşturuyorum :)
ne yapalım sağlıklı olsunlarda nelere katlanıyoruz bunu mu sorun edecez..

bende bez konusunda dertliyimm benimki canı isterse yatıyorr canı istemesse yatmıoo ayakda değişiyorum alytını benim durumum daha beterr rşükret :))))))))))))))

oooo ne yapmıyozki bez değiştirirken
bazen arkasından bez ile koşturuyorum :)
ne yapalım sağlıklı olsunlarda nelere katlanıyoruz bunu mu sorun edecez..

Aynen ben de kirli bezini alıyorum yenisini koyana kadar kalkıp kacmaya baslıyor. Ben de peşindenn elimde bezle kosturuyorum. Artık ayakta filan ne kadar oluyorsa baglıyorum bezini.

of of aynı der bizdede var benim kızım 13 aylık bez deiştirmek işkence gibi kirli bezi actıkmı dönmekle kalmıyo fırrrrrrr tutubilene aşkolsun daha dün akşam koskoca battaniyee fışlattı :) kocamn yüzünden dur azıcık hava alsın derken biz aldık havayı :66:

tam benlık bır bolum arkadaslar aynı oğlumda yatıyor bazende yatmıyor ayakata alıyorum bezını kırlı bezı alınca pırrr bır bakmısın oğlan yok evde saklanıyor baglatmıyor delırcem azcık hava alsın derken 3kez halı yıkadım sıldıklerımın sayıssı yok içime sınmedıme oyle halı yıkama fabrıkalarıda ıcıme sınmıyor elımde banyoda yada balkonda yıkıyorum valla bu işe bır care ben bulamadım arkadalarım kulot gıbı gıyılebılen bır bez var dedi bana hatta canbebe yollamıstı bır tane oğlum hasta oldugu donemde kullandık bır tane oldugu için cok bır sey anlayamadım ama cok rahattı

hangı markaların var dıyeceksınız

prima lets go
molfıx sportive baby
canbebe big steps

ist bulan olursa yazsında bızde ordan alalım

bırde canbebenınkı var bebekbezım dıye bır sıtede kolı ıle satılıyor almadım cunkı bız prıma kullanıyoruz bır paket verselerdı deneyecektım ama vermedıler bende deneyemedım

sizler bulursanız yazın kımı arkadaslar ıst harıc kılerde varmıs haberınız olsun

sanırım çok fazla sayıda annenin en büyük sorunlarından biri bu. sorun diyorum ama durumu atlatmış biri olarak şimdi o zamanları çok keyifle hatırlıyorum :) bende tıpkı sizler gibi çok zorlanıyordum ama biryerde artık bende de hal kalmadı ve bıraktım kendi haline. bezini çıkartmak için bile yatıramıyordum çoğu zaman ve ayaktayken açmaya başladım. altı açılır açılmaz hemen koşuyordu ve altını bağlamim diye resmen kovalamaca oynuyorduk evin içinde. bende madem öyle ozaman onun istediği gibi olsun sonuna kadar oynayıp tadını çıkartsın dedim ve işe ayaradı yaklaşık bir hafta sürdü. havaların soğuk olmasına aldırmadım sadece mümkün olduğunca sıcak tutum evi ve benim elimde bez varken dilediği kadar kaçmasına izin verdim 1 saat i geçtiğimiz zaman bile oldu ama herdefasında bu süre azaldı. altını kapatmak için hiç zorlamadım bi şekilde kendi kendine gelip teslim olmasını bekledim. evet ilkte çok zor oldu ama tek çözümüm oldu. şimdi hala bazen ayakta değiştiriyorum ama ayaktayken okadar uslu duruyoki çok rahat bağlayabiliyorum. şu an 17 aylık '' hadi oğlum bak bezin kirlenmiş değiştirelim'' diye elimle bezle odaya girdiğimde hemen yerine geçiyo ve zorlamadan altını değiştittiriyo!
sanırım çocukların bütün huyları için çok önemli bi taktik birşeye nekadar zorlarsan okadar olmuyor ...
allah tüm annelere sabır versin :)

ohooo tatlım sağa sola dönmek ne ki,ben yaklaşık bir yıldır hiç yatırarak bağlayamadım,başlarda zorlandım ama şimdi o koşarken bile bağlayabiliyorum,eşim sihirbaz houduni gibisin diyor:52: el çabukluğunu geliştir başka yolu yok

aynen benimde herkesin bebeği gibi durmuyodu ama gerçekten çocukları zorlamaya gelmiyo inada biniyorlar oyüzden kendi isteğiyle bağlatana kadar kaçmasına izin verin sonra tıpıştıpış geliyorlar zaten şimdi 19aylık hiç sorun çıkartmıyor paşa paşa altını temizletiyor bazen oyuncu oldumu kumandayı veriyorum eline o kanal değiştirmekle uğraşırken pırt diye işimi bitiriyorum:27::27::27:

Back