Çocuk Hastalıkları Kızımın ateşi var:(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

SelenSeymen

2 kız 2 oğlan :)
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2011
1.677
25
158
2 yaşındaki kızım kafası çok ateşli ayakları elleri buz gibi.ateş düşürücü verdim ama tekrar çıkıyor.sizce diş çlkarıyor olabilir mi

diş te olabilir,boğazında enfeksiyon da olabilir..bazen böyle olabiliyor..ateş düşürücü verdiysen,yüzünü yıka bence serin serin..

Ilık bir dus aldir,atesini olc 38.5 ustu ise dr.a gotur canim degilse ates dusurucusunu ver atleti yada zibiniyla yatir incelt ustunu,takip et atesi dusunce giydir mazallah hep usutmesin.ayrica dusmezse ates,alnina koltuk altlarina soguk kompres yap,gecmis olsun endise etme tatlim

böyle bir durumda ateşi mutlaka ölçmelisin...38.5 üzeri ise vakit kaybetmeden doktora götür...diş ateşi 38 dereceyi geçmez...Allah acil şifalar versin...

Geçmiş olsun, ateşini tam öğrenebilmek için popodan ölçmelisiniz, 38 derecenin üstünde çıkıyorsa yüksek ateş sayılır, ılık bir duş aldırmalı ve ince giydirmelisiniz, ateş düşürücünüzü 4 saat arayla verebilirsiniz lakin ateş düşürücüye rağmen ateşi düşmüyorsa mutlaka acilen doktora götürmelisiniz.
Birde hanımlar lütfen buradan ilaç tavsiyesinde bulunmayınız, sizin yavrularınıza iyi gelen başka bir bebeğe yan etki yapabilir, doktor tavsiyesi olmadan ilaç kullanımı sağlıklı olmaz.

canım diş cıkarabılır telas etme benımde 2 .5 yasında oglum var sanırım oda arkadakı dıslerını cıkarıyor cok huysuz sınırlenıyor durduk yere aglıyor ıstahsız ve herseyı ısırmaya calısıyor bır hırslanıyor herseye anlatamam valla sabır cekıp duruyorum ...

ama ateşi falan yok benım oglumun baska bır rahatsızlıgı olmasın canım saglık ocagı varsa yakınlarda gotursene bebegını...

eger müsayıt degılsen sırkelı su yap ıslak bezle alnına koy şıp diye kesıyor atesı

zor durumdaysan eger son care bu dedıgımı yap yoksa yakınlardaysa bır saglık ocagına gıt derım

gecmiş olsun

benim kızımda diş çıkaracağı zamanlarda ateşi çok yükseliyor,kusmasıda oluyor..ateşi yükseldiği anda üzerini çok ince giydiriyorum .Doktorumun dediği birşey vardı Allah korusun olursa zatürrenin tedavisii var ama havale geçirirse tedavisi olmayabilir demişti..Allah acil şifalar versin.Yinede sizii tedirgn ediyorsa ateşi doktora götürmenizi tavsiye ederim..keşke kuzucuklarımız hç hasta olmasa ((

kesinlikle:26: bebeğin kilosu gelısımı herseyı etkıler verılen ılaç için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…