- 14 Mayıs 2009
- 22.264
- 12.553
- 298
MANTIKEN haklisiniz tabiki adamlar çocuk dr u olmak için 10 yil okuyorHer dediğini yapmak zorunda değilim tabii ki antibiyotik vermedim mesela öksürük şurubunu da vermedim
Ben sadece eğer doktor bir ilaç veriyorsa inatlaşmayayım tıp fakültesini ben bitirmedim sonuçta vardır bir bildiği diye düşünüyordum evladımın sağlığını tehlikeye atacak bir şey yapmaz diyordum
Ama her doktor farklı işte dediğim gibi başka doktora da göstereceğim
ama her yerde bangir bangir baguriyolar antibiyotik bos yere kullaninca çok tehlikeli diye, 10 sene once ant le tedavi edilebilen bakteriler su an o antinbiyitklere yanit vermiyor,grip nezleden bahsetliyorum yogun bakimdaki hastalardan abshdeiyorum ben
koruma amaçli ant verne bi dr okssfort univeristesini bitirse benom gozumde bi degeri yokdur
siz bana 10 dr bulursunuz antibiyotik sevdaslisi ben size 100 dr bulurum antibiyotigi gerekli yerde kullanan
bide o dr a sorun bir , antibiyotik vucutdaki yararli bakterilride öldürüyor o nolacakmis
siz çevrenizde iyi bi aarstirma yapin yasina vs bakmayin, akil aysta deil bastaydi tecrubede oyle demekki
belki genç mezunlar isin dogruusnu biliyodur bi umut iste ..