Kızımın arkadaşının babasi

Bunlar ailece tuhaf.sucu kendi kizlarinda aramak yerine bide size kızıyorlar.keske kızınız sizi dinleyip bu kızla arkadaşlığını bitirse ama bu yaşlarda tam tersini yapmayı seviyorlar.guzellikle sakin ve sabırlı davranarak anlatın herşeyi umarım anlar

Sanırım kızımı ikna edip yapmam gereken bir yol.diger arkadaşlarımı seviyorum onun yüzünden kaybetmek istemiyorum diyor
O zaman o kızla iletişimi kesecek. Bence de en iyi yol okul değişimi gibi görünüyor. Ailemin zamanında bana yanlış gelen ama doğru olan adımlarına o zaman kizsam da şimdi iyi ki diyorum. Kızınızı o adamdan ve kızından kurtarın şimdi kızsa da ilerdide hak verecek.

Çok haklısınız. Ben benim nede kız kardeşimin arkadaşlarını babam aramadı. Annesi olsa hadi neyse diyeceğim babası ne alaka. Kızınızla bağınızı güçlendirmeye çalısın. Birlikte sinemaya, alışverişe, kahve içmeye filan gidin.

Böyle sorunları okudukca korkuyorum. Allah kolaylık versin.

Annesi olsa bende birşey demiycemde.ne münasebet babası sürekli kızına ulaşamayınca benim kızımı arıyor.onun mihattabi benim kızım degilki

Bende okul değişikliği için uğraşmaya başladım .aynı xamanda birde psikologtan yardım alicam başka türlü olmayacak

Burada olayı siz büyütmüşsünüz. Rahatsız oldunuz diye okul değiştirirseniz 2 sene o çocuk atlatamaz olayı. Konu sahibinin durumu ise farklı bence. Adam hala aramaya devam ediyor, annesi tehdit ediyor. Normal insanlar değiller.

Öle birsey yapılabiliyor mu.oluyorsa ben kendim giderim

Ooofff offf dünden beri kendime gelemiyorum.seytan diyo ara adamı ağzına geleni soyle

Naptiysam engel olamadım.cocugumu kaybetmemek adına hep ılımlı yaklaşmaya çalıştım şimdiye kadar.anne babasi aradığında arkadaşım açıyor ben konuşmuyorum diyor.ama kızda babasının huyunu biliyorsa telefonunu ona göre kullansin

Öle birsey yapılabiliyor mu.oluyorsa ben kendim giderim

size bir hukuk bürosunun sitesinden uzaklaştırma kararı ile ilgili açıklamasını iletiyorum:
Hakkında uzaklaştırma kararı verilmiş kişi bu kararı talep eden kişiye yaklaşmama ve onunla iletişime geçmeme yükümlülüğü altındadır. Dolayısıyla telefonla arayıp rahatsız etmemesi gerekir. Dolayısıyla telefonla arama uzaklaştırma kararını ihlal anlamına gelir ve zorlama hapsi yaptırımına tabidir.

işin içine hakaret de girdiğine göre kadının mesajlarını da dosyaya dahil ederek hem kadın hem de eski eşi olan adam hakkında oluşan rahatsızlık ve şüphelerinize istinaden uzaklaştırma talep edebilirsiniz.

Annesi olsa bende birşey demiycemde.ne münasebet babası sürekli kızına ulaşamayınca benim kızımı arıyor.onun mihattabi benim kızım degilki

Cook haklısınız. Ben olsam şikayet edeceğim der tehtid ederdim. Yaparım da. Avukat mi yok ulkede.

Numarasını filan engelleyin adamın. Kadında ne tuhaf. Adama ne yapıyorsun demiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…