- 3 Ocak 2011
- 8.921
- 6.260
- 35
-
- Konu Sahibi Posta treni
Allah aşkına kızınızın başına bişey gelmeden bu duruma el atın.kiziniz bu adamla belki aynı ortamda bile bulunuyor olabilir çok tehlikeli.isterse kussun isterse kızsın bazı şeylerin önlemini almak lazimEvet adamın biraz psikolojik sorunları da var
Ay çok komik esiniz.Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
O zaman o kızla iletişimi kesecek. Bence de en iyi yol okul değişimi gibi görünüyor. Ailemin zamanında bana yanlış gelen ama doğru olan adımlarına o zaman kizsam da şimdi iyi ki diyorum. Kızınızı o adamdan ve kızından kurtarın şimdi kızsa da ilerdide hak verecek.Sanırım kızımı ikna edip yapmam gereken bir yol.diger arkadaşlarımı seviyorum onun yüzünden kaybetmek istemiyorum diyor
Keşke olaya girse de büyütseydi. Lafa bak. Karısını tanımadığı adamla muhattap ediyor. Eşiniz de hiç normal değil.Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Ben bunu defalarca denedim en son sinirden gözüm donduAy çok komik esiniz.
Karısını elin adamı ile muhatap etmeye utanmıyor.
Siz anneyle, baba babayla muhatap olur.
Hatta sizin kız ile muhatap olmanız bile yanlış.
Annesi olsa bende birşey demiycemde.ne münasebet babası sürekli kızına ulaşamayınca benim kızımı arıyor.onun mihattabi benim kızım degilkiÇok haklısınız. Ben benim nede kız kardeşimin arkadaşlarını babam aramadı. Annesi olsa hadi neyse diyeceğim babası ne alaka. Kızınızla bağınızı güçlendirmeye çalısın. Birlikte sinemaya, alışverişe, kahve içmeye filan gidin.
Böyle sorunları okudukca korkuyorum. Allah kolaylık versin.
Bende okul değişikliği için uğraşmaya başladım .aynı xamanda birde psikologtan yardım alicam başka türlü olmayacakÇok benzer bir durumu kardeşimle yaşamıştık. Karşı tarafın ailesiyle iletişime geçip rahatsızlığımızı belirtmiştik. Daha doğrusu annem yapmıştı bunu. Kardeşim deliye dönmüştü beni rezil ettiniz diye. En sonunda psikolog desteği alarak okulunu değiştirdik, telefon numarasını değiştirdik. Kafasını o olaya takmasın diye sürekli birlikte sosyalleşmeye çalıştık. Kedi sahiplendik. 1-2 sene sonra kendi anladı neyin ne olduğunu. Ama çok zor günler geçirmiştik, evden bile kaçmıştı düşünün. Ergenlerle tek başınıza uğraşmayın mutlaka profesyonel destek alın.
Ayrıca eşinizin tavrı çok kötü. Klasik erkek ilgisizliği ve bahanesi. Eşine saçma sapan mesajlar atılıyor, kızı anormal insanlarla muhatap oluyor ve beyefendi ben konuşursam kötü olur mu diyor ? Bazı erkeklerin böyle saçma sapan bahaneleri midemi bulandırıyor yaa. Bütün sorumluluğu size yıkmak için ne bulsam diye düşünmemiş bile.
Adam korkak bence, ben konuşursam olay buyur diye karısına atmış.Kadın size hakaret etmiş, daha ne kadar büyüyecek olay?
Çok benzer bir durumu kardeşimle yaşamıştık. Karşı tarafın ailesiyle iletişime geçip rahatsızlığımızı belirtmiştik. Daha doğrusu annem yapmıştı bunu. Kardeşim deliye dönmüştü beni rezil ettiniz diye. En sonunda psikolog desteği alarak okulunu değiştirdik, telefon numarasını değiştirdik. Kafasını o olaya takmasın diye sürekli birlikte sosyalleşmeye çalıştık. Kedi sahiplendik. 1-2 sene sonra kendi anladı neyin ne olduğunu. Ama çok zor günler geçirmiştik, evden bile kaçmıştı düşünün. Ergenlerle tek başınıza uğraşmayın mutlaka profesyonel destek alın.
Ayrıca eşinizin tavrı çok kötü. Klasik erkek ilgisizliği ve bahanesi. Eşine saçma sapan mesajlar atılıyor, kızı anormal insanlarla muhatap oluyor ve beyefendi ben konuşursam kötü olur mu diyor ? Bazı erkeklerin böyle saçma sapan bahaneleri midemi bulandırıyor yaa. Bütün sorumluluğu size yıkmak için ne bulsam diye düşünmemiş bile.
Öle birsey yapılabiliyor mu.oluyorsa ben kendim giderimkızınızı telefonla aramamaları için haklarında uzaklaştırma kararı aldırabilirsiniz. bi zahmet eşiniz bu kadar ödlek olmaktan vazgeçsin de çocuğunuzun iyiliği ve sağlığı için sizinle bir adliyeye kadar geliversin başvuru için.
Ooofff offf dünden beri kendime gelemiyorum.seytan diyo ara adamı ağzına geleni soyleŞimdi bir daha okudum da iyice sinir oldum. o adamı dayak manyağı yapmak lazım. Ülkedeki sapik oranını düşününce hele. Gerekirse şikayette bulunun. Kızımı arıyor engel olamıyorum diyin. Profesyonel yardım almak her zaman iyidir.
Naptiysam engel olamadım.cocugumu kaybetmemek adına hep ılımlı yaklaşmaya çalıştım şimdiye kadar.anne babasi aradığında arkadaşım açıyor ben konuşmuyorum diyor.ama kızda babasının huyunu biliyorsa telefonunu ona göre kullansinŞimdi bir daha okudum da iyice sinir oldum. o adamı dayak manyağı yapmak lazım. Ülkedeki sapik oranını düşününce hele. Gerekirse şikayette bulunun. Kızımı arıyor engel olamıyorum diyin. Profesyonel yardım almak her zaman iyidir.
Öle birsey yapılabiliyor mu.oluyorsa ben kendim giderim
Annesi olsa bende birşey demiycemde.ne münasebet babası sürekli kızına ulaşamayınca benim kızımı arıyor.onun mihattabi benim kızım degilki