- 7 Mart 2013
- 6.105
- 18.373
-
- Konu Sahibi Posta treni
Bence sorun babadan daha çok kızda. Birinin dersleri kötü etkileniyorsa o takıldığı arkadaş 5 para etmez çıkar genelde. Fuhuş ve uyuşturucu gibi işlere bile karışabilir. Liselerde ne ortamlar var ki 20 yıl önce ortaokullarda bile vardı. Çalışkanlığıyla bilinen bir arkadaşım afffedersiniz ama b*k yoluna gitti bu şekilde. Şu anda ne halde bilmiyorum. Ailecek terk ettiler buraları.annemin büyüyünce anladığım ama genç iken bana uyguladığı bir numara vardı bende çok işe yarardi.
atiyorum arkadaşınızın babası kizinizimi ariyor annem bana hic caktirmazdi sanki başkası yasiyormus gibi olayi mesela x in yigeni vardi arkadasinin babasi kizin numarasini almış başkalarına dagitmiş biliyomusun vs vs. uydurma hikayeler anlatirdi.
tabi ben annem benim ne yaptigimi bilmedigini sandigimdan hic suphelenmeyip icimden anaaa benide y nin babasi ariyo engelleyeyimde bir daha arayamasjn vs diyip olaya mudahale ederdim annem duymasin bana kizmasin diye
sizde boyle bir taktik deneyin belki ise yarar
her ikiside sorun, ben kızımı elin adamı zırt pırt arasın istemem.Bence sorun babadan daha çok kızda. Birinin dersleri kötü etkileniyorsa o takıldığı arkadaş 5 para etmez çıkar genelde. Fuhuş ve uyuşturucu gibi işlere bile karışabilir. Liselerde ne ortamlar var ki 20 yıl önce ortaokullarda bile vardı. Çalışkanlığıyla bilinen bir arkadaşım afffedersiniz ama b*k yoluna gitti bu şekilde. Şu anda ne halde bilmiyorum. Ailecek terk ettiler buraları.
Çünkü kızımdan numarayı alamadim
Yok çok daha beter yanları var bizim durumun. Uzatmak istemediğim için benzer dedim geçtim. İyi ki değiştirmişiz şu an üniversiteye gidiyor. Kendisi bile o kız başka yerden ulaşmaya çalıştığı zaman engelliyor. Başta zorlandı evet ama sonra kendi gördü çok şükür.Burada olayı siz büyütmüşsünüz. Rahatsız oldunuz diye okul değiştirirseniz 2 sene o çocuk atlatamaz olayı. Konu sahibinin durumu ise farklı bence. Adam hala aramaya devam ediyor, annesi tehdit ediyor. Normal insanlar değiller.
Yani bende eşimi tutamazdim kaldı ki tutmazdim da aklı olan kimse bunu kabul etmez bu ne rahatlık yaÇocuğun babası ben girersem olay büyür diyor.Elin herifi senin ergen kızını sabah akşam arıyo dayı, zorla damat olacak sana töbe töbe, kız elden gidince mi totonu kaldırcan acaba? Ay fenalık geliyor. Benim deli olsa kafayı çoktan gömmüştü. Eşe karşı rahatlığını anlarım ama bu evlat. Ağaçta yetişmiyor. Onun beynini kırarım.
Kahkaha atarken birde kadinin yeni açtığı konuya da bakin olur mu adam tehtit etmis normal birsey mi buAy kahkaha attım
Okula gider alır yine alırdım. Ya da kızı arayıp telefona babasını istemelisiniz..böyle bir konuda.Çünkü kızımdan numarayı alamadim
Vallah bende 1,2 aramadan sonra art niyet ararim normal degil kizini bahane edip aramalari vs diye düsünürümAdamın kızınızı aramasında ne mi varmış? Yahu pedofili diye bir şey var diyemediniz mi? Gazetelerde televizyonlarda neler okuyoruz duyuyoruz? Bu devirde millet çocuğunu bakkala markete bile yollamıyor( çevremde bu). Adamın günahını almayayım ams bu devirde limsrye güven yok kusurw bakılmasın...
akilli kadinmis helal olsun annenize ne güzel korumus sizi kötülerdenannemin büyüyünce anladığım ama genç iken bana uyguladığı bir numara vardı bende çok işe yarardi.
atiyorum arkadaşınızın babası kizinizimi ariyor annem bana hic caktirmazdi sanki başkası yasiyormus gibi olayi mesela x in yigeni vardi arkadasinin babasi kizin numarasini almış başkalarına dagitmiş biliyomusun vs vs. uydurma hikayeler anlatirdi.
tabi ben annem benim ne yaptigimi bilmedigini sandigimdan hic suphelenmeyip icimden anaaa benide y nin babasi ariyo engelleyeyimde bir daha arayamasjn vs diyip olaya mudahale ederdim annem duymasin bana kizmasin diye
sizde boyle bir taktik deneyin belki ise yarar
konu sahibinin esi korkak sanirim yoksa yürekli olan adam bos laf etmez 2 senedr devam eden tel konusmasina kart adamla kizinin konusmasina göz yummazYani bende eşimi tutamazdim kaldı ki tutmazdim da aklı olan kimse bunu kabul etmez bu ne rahatlık ya
Konuda normal olan kimse yok zatenkonu sahibinin esi korkak sanirim yoksa yürekli olan adam bos laf etmez 2 senedr devam eden tel konusmasina kart adamla kizinin konusmasina göz yummaz
Niye gerim gerim gerıldınız ben sızın tarzınıza guldum gayet hoş buldum.Kahkaha atarken birde kadinin yeni açtığı konuya da bakin olur mu adam tehtit etmis normal birsey mi bu
Cunki cocuk yasta bende istismara ugramistimNiye gerim gerim gerıldınız ben sızın tarzınıza guldum gayet hoş buldum.
Ayrıca tehtit değil tehdit.
benim gözlemlediğim; Şimdiki çocuklar/ gençler uygulamalar üzerinden görüşüyorlar genelde.İlkinde engelllettim bu kız anne baba ayrı olduğu için babasinda kaldığı zamanlar kendi kontörü olmadığında babasının telefonundan konusuyorlarmis o yüzden kız aç demiş acmislar