- 9 Ağustos 2021
- 14.978
- 50.946
- Konu Sahibi Posta treni
Ben size inanamıyorum nasıl çocuğunuzu bu kadar sahipsiz bırakabilirsiniz?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz haklısınız, elalemin adamı benim kızımın telefonunu sürekli arayamaz. Olay çıkartırım. Kızınızı imkan varsa başka bir okula alın, imkan yoksa sinif değişikliği talep edin.Slm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum
Kadin birde üstüne beni tehdit etti eğer kızıma yada ailemden birine ulaşıp kızımı üzecek birşey dersen seni şöyle yaparım böyle yaparım.bi cacık yapamazda kızımı kaybetmrk istemiyorum.rehber ogretmeninide arayıp bir konusucamSiz haklısınız, elalemin adamı benim kızımın telefonunu sürekli arayamaz. Olay çıkartırım. Kızınızı imkan varsa başka bir okula alın, imkan yoksa sinif değişikliği talep edin.
Ya kadın da haklı, neden kızı üstünden yurutuyorsunuz ki konuşmaları? Onun kızı da 15 yaşında, o da daha çocuk, o da hatalar yapar. Çok normal. Siz insanlara çocuklarını sikayet edeceğinize babasını şikayet edin.Kadin birde üstüne beni tehdit etti eğer kızıma yada ailemden birine ulaşıp kızımı üzecek birşey dersen seni şöyle yaparım böyle yaparım.bi cacık yapamazda kızımı kaybetmrk istemiyorum.rehber ogretmeninide arayıp bir konusucam
Öle birsey yapılabiliyor mu.oluyorsa ben kendim giderim
Eşiniz korkuyo galiba. Dediğinin aksine erkeğin araya girmesi daha etkili olur, öyle adamlar siz kadın olduğunuz için ciddiye almaz, üstünüze gelir durur, çok sıkıntı çekersiniz. Adam kızımdan haber alacam bahanesine kapınıza dayandığı gün mü dank edecek acaba, neyi bekliyor o eşiniz?Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Defalarca denedim malesef ailesi dikkate almadı.en son noktada sinirlenince çocuğa söyledim.numrasin istedim kizimdan vermedi.bende bir sinirle yazdım kizaYa kadın da haklı, neden kızı üstünden yurutuyorsunuz ki konuşmaları? Onun kızı da 15 yaşıno da daha çocuk, o da hatalar yapar. Çok normal. Siz insanlara çocuklarını sikayet edeceğinize babasını şikayet edin.
Benimde vardı kızımın sevmediğim arkadaşı. Dediğiniz gibi dersleri falan bi gevşemişti. Hemen olaya el koydum sınıf değişikliği yaptım. Kendi gibi çalışkan bi kız vardı oda geldi aynı sınıfa ikisi geçince o kızla samimi oldu. İnanın hemen derslerine bile yansıdı. Çok sıkı takip edin gerekirse sınıf değiştirinBirçok yol denedim.ama kızımın kafasına hergun değişik biseyler sokuyor
Karısı da herifi kesin hovardalığı bitmiyor diye boşamıştır.Kotu niyeti olmasa ödü kopardi yanlis anlasilir diye.
Adam kendi baskıcı ama elalemin kızını aramaya çekinmiyor. Konu sahibinin eşi arasa kızını ortalığı kasıp kavurur muhtemelen.tabi tabi kendiniz gidin eşinizin rahatı bozulmasın.
ne şiş yansın ne kebap.
adam kızınızı ilk aradığında eşiniz arayıp adabıyla uygun olmadığını hoş karşılamadığını söyleseydi bir zahmet olaylar bu noktaya gelmezdi.
yazık hani hem kızınıza hem diğer kıza.
baskıcı sürekli her adımını kontrol altında tutmaya çalışan bir babası var adam belli ki normal değil sağlıklı bir kafa yapısı yok kızda belli ki bilerek açmıyor telefonlarını. keşke sizde 2 sene beklemeden engellesydiniz adamın numarasını.
O önce kendi doğurduğunun peşine düşsün ona mı düşmüş elalemin çocuğunun iyiliği?Evet gördü.kadina msj atmis anneme böyle konusamazsiniz annemle bu sekil konusursaniz bende karışririm diye baya biseyler yazmış.kadinda bana saygı göstermen lazım ben senden büyüğüm demiş.kizimda büyük olmanız kafanıza göre hakaret etme hakkını vermez demiş.kizima işte seni çok seviyorum iyi olmanı istiyorum bilmem ne bisuru şey yaznis
bencede kizinizin nr degisin adamin niyeti nedir kizini arama bahanesi ile kizinizin aklini celmesine izin vermeyin Müge Anlida neler duyuyoruz neler temkinli olun ayrica kizinda davranisi vs aykiri ahlakini bozabilir demiyecegim bozar söyle arkadasini söyleyeim kim oldugunu diye bosuna dememisler Atalarimiz size bagirip cagiran vs hakaret eden birisinin kiziylada arkadslik etmesin kiziniz aklini basina almasi sart yoksa kendi düsen aglamaz bile bile derler adamaSlm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum
maalesef bazı erkekler korkak oluyorO ne demek öyle? Büyürse büyüsün. Kızınız söz konusu yahu, kavga etmek için daha haklı bir neden bilmiyorum ben.
Elin adamıyla niye sizi muhatap ediyor eşiniz? Biraz rahatsız olsunda bir zahmet olaya el atsın. Siz çözemezsiniz bunu, eşiniz çözecek
Bence adamın kızınızı araması kadar sizin de kıza kızımın seninle arkadaş olmasını istemiyorum demeniz yanlış. Bu konuda muhattabınız karşıdaki çocuk değil. Arkadaş olmasını istemiyorsanız kendi çocuğunuzu engelleyeceksiniz.Bugun engellettik.15 yaşında.bende bundan sonra kızla arkadaş olmalarını istemediğimi söyledim.kizada söyledim bundan sonra ne babası ne ben seninle arkadaş olmasını istemiyoruz dedim
lütfen konu sahinin esi büyütsün olayi yoksa olaylar baska türlü büyüyecek vs konu sahibinin babasi dizlerini dövecek diye düsünüyorum Allah korusunKadın size hakaret etmiş, daha ne kadar büyüyecek olay?
Vur demişler, öldürmüşsünüz. Konu sahibi size uyup kızına baskı yapıp kavga ederse asıl o zaman çocuğu ondan uzaklaşacak. Abartmayın bir şeyi de. Kadına panik yaptırıp saçma sapan şeyler yapmasına sebep olacaksınız.lütfen konu sahinin esi büyütsün olayi yoksa olaylar baska türlü büyüyecek vs konu sahibinin babasi dizlerini dövecek diye düsünüyorum Allah korusun
iyide olmuyormu sapik sapik adamlar cocugu yasindakilerin aklini celmiyorlarmi dikkatli olmak hayat kurtarirVur demişler, öldürmüşsünüz. Konu sahibi size uyup kızına baskı yapıp kavga ederse asıl o zaman çocuğu ondan uzaklaşacak. Abartmayın bir şeyi de. Kadına panik yaptırıp saçma sapan şeyler yapmasına sebep olacaksınız.
Adam kendi baskıcı ama elalemin kızını aramaya çekinmiyor. Konu sahibinin eşi arasa kızını ortalığı kasıp kavurur muhtemelen.
Ama kendisi arıyor. Engelleme konusunda cok haklısın hatta ilk aramada bu yapılıp adam uyarılmalıydı konu sahibinin eşi tarafından. Babaya da ayrı sinir oldum zaten, o müdahil olmalıydı en başında.
Çok sinir bozucu ben 2 sene bekleyemezdim sanırım. Coktan sorun çıkarmıştım bu arama konusunda.
Hayır yani kendi kızlarına ayar vermeleri gerek telefonu acmıyorsun o zaman evden çıkamazsın arayınca açılacak o telefon falan diye. Birde bu kız kacsa yada eve gitmese konu sahibin kızını arayıp soracaklar. Polise gidip kızın adını verecekler falan. Bir yakınım yaşadı bunu,aileler birbirine girdi baskı gören kiz evden kacti,arkadaşına sordular polisle bile görüştü o çocuk yerini bilip bilmiyor mu diye. Onlara bile sirayet etti nasıl bilmez çocuğunuz diye.
Gerek yok yani cocuk çocukla muhattap olur, baba ne alaka.