- 17 Kasım 2023
- 719
- 1.200
-
- Konu Sahibi Posta treni
Kızınız sanki bu kızın velisi birsey oldumu onu arıyorlar.Ne biçim adam kendi kızını karşina alip soramiyormusun?Ne diye kücük kızı rahatsiz edip duruyorsun.Bende rahatsiz olurdum devir öyle berbat oldu ki insan kimseye guvenemiyor heleki erkeklere.Eşinizin devreye girip bu adamla konuşmasi gerek.Zaten karì koca ikiside bencillermiş.Geçen senede arkadaş olduklari bir erkek arkadaşlarıyla kızının arasında birşey olduğunu düşünmüş.kizimi arayıp arayıp soruyordu
Her ne sebeple olursa olsun benim kızımın arkadaşı hangi hakla zırt pırt arayabilir benim kızımı ? Bunun geri kafalılıklada fazla rahatlılıklada alakası yok. Çoçuğum yokken bile ben bunu düşünebiliyorsam onlarda düşünecekler.Slm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum
Adamı ve kadini hem siz hem çocuğunuzun telefonundan engelleyinSlm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum
Eşiniz niye böyle sizi öne sürüyor elin adamıyla siz muhatap oluyorsunuz?Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Yok babası ben kendimde açtım daha onceBabası olduğuna kesin emin misiniz? Sevgilisi olmasın kızınızın? Kılıf olarak da Xin babası yalanını uydurmuş olamaz mı? Siz o numarayı arayın bir durumu o adama da anlatın güzel dille.
Tam ikna ediyorum oldu diyorum bakıyorum sonra tekrar asilesiyorBir süre okul çıkışı siz alın kızınızı. Kahve içmeye yemek yemeğe mağaza gezmeye öyle takılın. Hatta varsa okul çıkışı istediği bir kursa gönderin dans olur spor dallarından biri olur. Kısıtlayarak olmaz. Okuldan kaçar yine arkadaşı ile görüşür
engelleyin numarayı.Slm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum