- 29 Mayıs 2021
- 13.128
- 85.132
- 36
-
- Konu Sahibi Posta treni
Kıza değil annesine yazınKizamsj attım ne babası neben seninle arkadaş olmasını istemiyoruz dedim.engelledim
Aynn kene gibi yapistilar resmenBunlar ne manyak insanlar yahu istemiyorsunuz işte kene gibi yapışmışlar
Evet adamın biraz psikolojik sorunları da varBir yaşıma daha girdim eşşek kadar bir adam çocuğumu arayacak yok daha nelerbaba net ruh hastası engelleyin hepin8z her yerden
İşte annesine cvp verdim en son kıza yazdimKıza değil annesine yazın
Benimde kızıma anlatmak istediğim bu.sen derslerine varkit ayır diyorum.diger arkadaşlarının dersleri çok iyi.ama bu kıza bulaştığı da beri benimkide bosladiBu şekil yaparak kızla görüşmenize engel olmayacak niye mi? Aynı okula gidiyor aynı sınıf arkadaşıdır muhtemelen.. kızının kaçıncı sınıfa gidiyor bilmiyorum ama yeni nesil soruları çok zor.. derslerine vakit ayırması gerekiyor. Kızının çevre ortamı çok önemli .. eğer çevrede ders çalışmayan arkadaşları doluysa kendi de çalışmak için bir motive olmaz. Yok mu çalışkan öğrencilerle arkadaşlık kursun?
Daha ne kadar büyüyecek olay? Adam kızınızı kaçırınca falan mı müdahale edecek babası?Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Diğer dersleri iyi olan arkadaşlarıyla arası nasıl acaba? Bu kızla takıldığından beri ikisi dışlanmışta olabilir mi en kısa zamanda sınıfın sorumlu öğretmeniyle konuş bilgi al derim ona göre duruma göre hareket edersiniz.Benimde kızıma anlatmak istediğim bu.sen derslerine varkit ayır diyorum.diger arkadaşlarının dersleri çok iyi.ama bu kıza bulaştığı da beri benimkide bosladi
Eşinizin bizzat arayıp bir daha kızımı ararsan .....diye bir cümle kurması gerekiyor geç bile kalınmış.Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
Bir kurtulsam şu kizdan hayirlisiylaDaha ne kadar büyüyecek olay? Adam kızınızı kaçırınca falan mı müdahale edecek babası?
Onlarla arası gayet iyi.ama bu kızla yakın oturuyoruz.birde okul dışında kucukltukte. Beri arkadaşlar o yüzden bu bagDiğer dersleri iyi olan arkadaşlarıyla arası nasıl acaba? Bu kızla takıldığından beri ikisi dışlanmışta olabilir mi en kısa zamanda sınıfın sorumlu öğretmeniyle konuş bilgi al derim ona göre duruma göre hareket edersiniz.
Adamın kendinede söyledim annesinede anneannesinede her yolu denedim.okadar yapiskanlarki anlatamm.benim okulu değiştirmekten başka şansım yok sanırım.kopartmam gerek bu arkadasligiAllah yardımcınız olsun. Arkadaş o kadar önemli ki, yerinizde olsam elinden telefonu alır okulunu değiştirirdim. Benim bir arkadaşım böyle bir arkadaş yüzünden derslerini bıraktı kendine uygun olmayan biriyle tanıştı sonunda da onunla evlendi. Ama siz sakin olun, baskı ile değil ama konuşarak çözün bu yaşlarda insanlar çok hata yapabilir, anne baba olarak bizim yönlendirmemiz yol göstermemiz gerekir diyin. Sizin çok önceden kızınıza adamın aramaması için bir çözüm bulmanız gerekirdi. Normalleşmiş ama asla normal değil.
Resmen çocuk tacizi bu. İnsanlardaki rahatlığa hayret ediyorum ya!gitsin tedavi alsın. Milletin çocuğunu rahatsız etmek ne? Hakkında şikayette bulunsanız bile yeridir yani
Evet adamın biraz psikolojik sorunları da var
Kadın birde üstüne tehdit ediyor beni birdaha boyle kızını şikayet edersem beni öyle yaparmış böyle yaparmisResmen çocuk tacizi bu. İnsanlardaki rahatlığa hayret ediyorum ya!
Mutlaka okul değişikliği yapın. Eğer evleriniz çok yakınsa taşınsanız iyi olur.Adamın kendinede söyledim annesinede anneannesinede her yolu denedim.okadar yapiskanlarki anlatamm.benim okulu değiştirmekten başka şansım yok sanırım.kopartmam gerek bu arkadasligi
Sanırım kızımı ikna edip yapmam gereken bir yol.diger arkadaşlarımı seviyorum onun yüzünden kaybetmek istemiyorum diyorOkulu değiştirin, bilemedim o 2 manyağa ne yapılır