Kızımın arkadaşının babasi

Çok doğru düşünüyorsunuz. Endişelerinizde haklısınız.

Geçen senede arkadaş olduklari bir erkek arkadaşlarıyla kızının arasında birşey olduğunu düşünmüş.kizimi arayıp arayıp soruyordu

Geçen senede arkadaş olduklari bir erkek arkadaşlarıyla kızının arasında birşey olduğunu düşünmüş.kizimi arayıp arayıp soruyordu
gitsin tedavi alsın. Milletin çocuğunu rahatsız etmek ne? Hakkında şikayette bulunsanız bile yeridir yani

Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
O ne demek öyle? Büyürse büyüsün. Kızınız söz konusu yahu, kavga etmek için daha haklı bir neden bilmiyorum ben.

Elin adamıyla niye sizi muhatap ediyor eşiniz? Biraz rahatsız olsunda bir zahmet olaya el atsın. Siz çözemezsiniz bunu, eşiniz çözecek

Hepsini yaptım malesef.hatta adam aradığında aldım kendim konuştum.

Aile cok terbiyesizmiş. Annesi hakaret eder, babasi laftan anlamaz utanmaz. Başiniz belaya girecek bunlarla, acaba profesyonel destek mi alsa cocugunuz bilemedim. Adam iyi niyetli gelmedi bana ya, normal bir insan olsa zaten kizi zirt pirt aramaz ama ailesi uyardigi halde aramaya devam etmesi nebileyim akli başinda insanin yapacagi hareketler değil. Umarim cocugunuzu kurtarabilirsiniz. Cok korkunç ya.

Adamın ne kötü niyeti olabilirmis benim kızıma.madem kızıma engelletseymisim numarasını.hadi annesi fln arasa bı derece.

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Okulunu değiştirmek ters bir sonuç doğurur mu, iyice sorup öğrenmek gerek. Ardından belki çözümleyici bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

Bize kalsa hemen alicaz başka okula.iste ergenlikte diye fevri hareket etmek istemedik.bilmiyorum nasıl davranmam gerek

Kadın hatta msjda beni tehdit bile etmiş.bir daha kizinabirsey dersem beni öle yaparmış böle yaparmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…