Kızımın arkadaşının babasi

Slm arkadaşlar.liseye giden bir kızım var.cocukluktanda arkadaşı olan bir kız var.ayni siniftalar.kiz çok hareketli bir kız.anne baba ayrı.baba tutucu bir tip.annede aksine rahat.ben kızımın akşam saatlerinde dışarda olmasını istemiyorum.bu kizla takıldıklarında sekizi bluyor.onun ailesi birşey demedigi için kızımla zitlasiyoruz.bu kızla takılırken derslerdede gevşeme oldu.her neyse konuda babası.surekli kızına ulaşmak için kızımı arıyor.kiz dışarda olsa arayıp kızıma kimlerle beraber o bu bı suru soruyor.ulasamazsa kız duymazsa kızımı arıyor.bu ve bunun gibi konulardan çok kez uyardım.ailesinede söyledim ama değişen birşey olmadı.her neyse gecen akşam okuldan çıkınca bu kızla kitap almaya gittiler yine hava karardı.msj attım yok arıyorum arıyorum meşgul.sonra çaldı kimle konuştuğunu sordum.x babasıyla konuşuyor dedi niye senin telefonundan konuşuyor dedim.iste aramış kızını duymamış.bu konuda defalarca da uyardım.hala niye aynı şey oluyor dedim.kiza msj attim lütfen artık babana şöyle benim kızımı aramasın dedim.aksam saatlerinde dışarıda çocuk istemiyorum dedim.kiz kızımı arayıp doldurmuş.o akşam birbirimize girdik.bugunde bir msj kızın annesi bana bir sürü hakaret dolu msj atmis.negeri zekaliligim ne sorunlu olmam neler neler.eski kocasının benim kızımı aramasında ne varmış.ben ve babası istemiyoruz.madem ulaşamadı kızına size ulaşsın dedim.biz artik o kızla arkadaş olmasını istemiyoruz.cunku hem davranışlarında hemde derslerinde bozulma var.zarar görüyor ve böyle gidersede iyice salacak.ben kızımın başkalarının aile sorunları arasında kalmasını istemiyorum.yanlismi düşünüyorum

Çok doğru düşünüyorsunuz. Endişelerinizde haklısınız.

Kızınız tam ergenlik çağında. Onunla ilişkinizi bozmamaya gayret edin. Bu şekilde arkadaşı iyice kıymete binecek. Endişenizi ve istememenizi haklı buldum. Hele annesinin tavrı hiç hoş değil. Belli ki kızınıza iyi gelmeyecek bir arkadaşlık. Ama bu yaşta bunu anlaması zor. Güzel tavırlarınızla ve sevginizle onu kendi yanınıza çekmelisiniz. İnatlaşmak kaybettirir. Belki bir uzmandan nasıl davranacağınıza dair destek alabilirsiniz.
Geçen senede arkadaş olduklari bir erkek arkadaşlarıyla kızının arasında birşey olduğunu düşünmüş.kizimi arayıp arayıp soruyordu

Geçen senede arkadaş olduklari bir erkek arkadaşlarıyla kızının arasında birşey olduğunu düşünmüş.kizimi arayıp arayıp soruyordu
gitsin tedavi alsın. Milletin çocuğunu rahatsız etmek ne? Hakkında şikayette bulunsanız bile yeridir yani

Eşim olaya ben girersem çok büyür güzelce uyar diyor
O ne demek öyle? Büyürse büyüsün. Kızınız söz konusu yahu, kavga etmek için daha haklı bir neden bilmiyorum ben.

Elin adamıyla niye sizi muhatap ediyor eşiniz? Biraz rahatsız olsunda bir zahmet olaya el atsın. Siz çözemezsiniz bunu, eşiniz çözecek

Hepsini yaptım malesef.hatta adam aradığında aldım kendim konuştum.

Aile cok terbiyesizmiş. Annesi hakaret eder, babasi laftan anlamaz utanmaz. Başiniz belaya girecek bunlarla, acaba profesyonel destek mi alsa cocugunuz bilemedim. Adam iyi niyetli gelmedi bana ya, normal bir insan olsa zaten kizi zirt pirt aramaz ama ailesi uyardigi halde aramaya devam etmesi nebileyim akli başinda insanin yapacagi hareketler değil. Umarim cocugunuzu kurtarabilirsiniz. Cok korkunç ya.

Aile cok terbiyesizmiş. Annesi hakaret eder, babasi laftan anlamaz utanmaz. Başiniz belaya girecek bunlarla, acaba profesyonel destek mi alsa cocugunuz bilemedim. Adam iyi niyetli gelmedi bana ya, normal bir insan olsa zaten kizi zirt pirt aramaz ama ailesi uyardigi halde aramaya devam etmesi nebileyim akli başinda insanin yapacagi hareketler değil. Umarim cocugunuzu kurtarabilirsiniz. Cok korkunç ya.
Adamın ne kötü niyeti olabilirmis benim kızıma.madem kızıma engelletseymisim numarasını.hadi annesi fln arasa bı derece.

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Okulunu değiştirmek ters bir sonuç doğurur mu, iyice sorup öğrenmek gerek. Ardından belki çözümleyici bir seçenek olarak değerlendirilebilir.

Allah yardımcınız olsun. Gerçekten can sıkıcı bir durum. Okulunu değiştirmek ters bir sonuç doğurur mu, iyice sorup öğrenmek gerek. Ardından belki çözümleyici bir seçenek olarak değerlendirilebilir.
Bize kalsa hemen alicaz başka okula.iste ergenlikte diye fevri hareket etmek istemedik.bilmiyorum nasıl davranmam gerek

Çok doğru düşünüyorsunuz. Gerekirse okulunu değiştirin, o kızla görüşmesine engel olun.

Ne münasebet elin adamı benim kızımı arayacak?
Eşiniz adamı arayıp, söylesin. Kızımı hangi hakla arıyorsun, bir daha aramayacaksın, desin.
Kadına da ben olsam hakaret davası açardım, elinizde delil olacak mesajlarda var.
Kadın hatta msjda beni tehdit bile etmiş.bir daha kizinabirsey dersem beni öle yaparmış böle yaparmis

X