• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek İkinci El Kızımın 1. Yaş doğumgünü için fotoğraf çektirme çerçevesi arıyorum

yavascan

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
3
0
6
İstanbul
Kızımın birinci yaş doğumgünü için parti malzemeleri arıyorum. Özellikle fotoğraf çektirme çerçevesiyle ilgileniyorum. Yardımlarınızı bekliyorum :)))

ben de diş bugdayı için o malzemelerden aramıştım canım ama çok pahalı.bir çoğunu kendim yaptım google a pelur ponpon diye yaz arat çok güzel oluyo o süs.bir de o çerçeveler benim de hoşuma gidiyo 1. yaşı için olabilir belki.

Simdipartizamani. ....basi www sonu com :) istinyeparkta magazasi var ordan aliyrum cnm ben birde ist daysan sanayi mah 4 levent tarafinda biyer var orasi daha uygun diye biliyrum gitmek istersen tam adresini alirim senin icin nice yaslara insallahh

simdipartizamani. ....basi www sonu com :) istinyeparkta magazasi var ordan aliyrum cnm ben birde ist daysan sanayi mah 4 levent tarafinda biyer var orasi daha uygun diye biliyrum gitmek istersen tam adresini alirim senin icin nice yaslara insallahh

sanayi mahallesinde neresi acaba ben orada oturuyorum

selam kızlarr bundan sonraki arkadaşlara yardımcı olmak adına parti malzemeleri lisanslı ürünler resim çerçeveleri ve bunun gibi bir çok doğum günü ürünlerini www.susevi.com adresinden alabilirsiniz diğer sitelere göre fiyatları daha uygun bir bakın isterseniz

Hala ariyorsaniz 10 tl ye veririm

Eklentiler

• 1410813237586.jpg
    1410813237586.jpg
    1,2 MB · Görüntüleme: 465
Back