- Konu Sahibi organiksebze
-
Çocukları severken bile nazik sevmeliyiz. Isırıp çok fazla öperek sevmeler bile yanlış davranış. Belki zararı yok diye böyle yetiştirilmiş olabilir haklısınız ama bazen ne kadar yetiştirirsen yetiştir beklenmedik anda hiç beklemediğin şey yapabiliyor çocuklar.İssirma olurmu ne demek yaa hadi iz kalsa ne yapacaksınız ömür boyu o çocuğun suratında çocuktur yapar olmaz hanımefendi.kopek bile eğitiliyor cocukda egitilir
bakin ben çocukları çok severim
Kayınvalidesigile sık sık gittikleri için bir araya geliyorlardı. En sonunda ablam dayanamadı kızı büyüyünce de devam etti bu sorunları ama kızlar yçne de çok seviyorlardı birbirlerini ama kızı şikayet ettikçe de senin elin armut mu topluyor nşye izin veriyorsun sana vurmasına veya niye söylemiyorsun yapma diye dedi.Ama sizin ablanizdaki de masallah peygamber sabriymis ben olsam hayatta bir araya getirmem .
Çocuğu hiç şiddet göstermediyse annesinin bu tavırları neticesinde çok aşırı sakin ve pasif yetiştiği için izlenimi uyandı bende.Üsluba bakın üsluba, yemin ederim midemi bulandırdınız. Siz bir psikoloğa gidip tedavi olun ne kadar şiddet eğilimlisiniz.
Yok hayır, gerçekten doğru. İnsan ısırıklarında da kuduz ve tetanoz aşısı rutin olarak yapılır. Acile ısırılma ile müracaat eden herkese yapardık. ( böyle diyince de biraz komik oldu amaNasıl ya? Ciddi değil Di mi bu?
Kesinlikle. “Isırma huyu” diye normalleştirilecek bir durum değil bu. Davranış bozukluğu bildiğiniz. Durduk yere o seviyede ısırıyorsa bir sorun var yani.Çocuğun yaptığı hiç normal değil bence, biz de çocuk olduk 3 kardeş kimseyi ne ısırdık ne de birine vurduk. Tamamen yetiştirmeyle alakalı olduğunu düşünüyorum. Çok nadir böyle çocuklar olurdu çevremizde biz küçükken, onlar da kendini belli ederdi ilk dakikadan zaten biz de onlarla oynamazdık. Annesi de alışmış duruma umursamıyor bile 5 dakika sonra gelmek nedir, sorumsuzluk diz boyu. Baştan söyleseydi çocuğunuzu oynatmazdınız travma da yaşamış olmazdınız.
çok şaşırdım gerçekten.Yok hayır, gerçekten doğru. İnsan ısırıklarında da kuduz ve tetanoz aşısı rutin olarak yapılır. Acile ısırılma ile müracaat eden herkese yapardık. ( böyle diyince de biraz komik oldu ama)
Prosedür böyle. İnsan ağzında çok fazla bakteri olduğu için de antibiyotik tedavisi eklenebiliyor yanına
Neden getirmesinlerçok şaşırdım gerçekten.
İnsanlar ciddi ciddi çocuk çocuğu ısırdı diye acile getiriyor yani?
Bir kez daha şoka girdim gerçekten yazdıklarınıza. Ama verdiğiniz cevaplardan tıynetiniz belli zaten. Annelik kıyaslamasına falan girmişsiniz, çok komik. Kimse size çocuğunuzu dövdürün demiyor zaten. Bir çocuk başka bir çocuğa vurdu diye her türlü hakareti, bedduayı ediyorsunuz diye kızıyor. Ama tabi bu karakter meselesi. Bir çocukla ilgili böyle cümleler kurabilecek kadar vicdansız, kötü kalpli, merhametsiz ve bencil değilim çok şükür. Bu sebeple de anneliğimi eleştirebileceğinizi sanıyorsanız çok komik duruma düşüyorsunuz. Ben de zevk almıyorum yani bir çocuk benim çocuğuma vurduğu zaman. Ama önemli olan doğru tepkiyi verebilmek. Davranışlarımızla çocuğumuza örnek oluyoruz sonuçta. Ben "insan" yetiştirmeye çalışıyorum. Tabi siz bunu anlayamazsınız, belli.Seninki kopsunda araba altında kalsin
Bence de mesela sizsiniz benim bu konuda katı tavrim hiçbir çocuk benim çocuğumu dovemez vuramaz.ama siz çocuğunuzun ağzını burnunu kirdirin ben razıyım mesela.ben çocuğuma başkasının çocuğunun nasilki kılına zarar verdirmiyorsam benim çocuğumun kilinada başkası degemez.bunda zorunuza giden ne.ayrica şunu diyeyim egerki böyle bir şansımız olsa sizin çocuğunuzu yetistirmw tarzınıza benimkini tanıdıklarımiza sorsak ne çıkacak görürdük çocuk yetiştirmeyi sorgulamayı.iyiki bu dünyada Allah var yaa .yoksa insanlar birbirini aşar idam eder hem pess size bende şaşırdım kalbinize
Yok hayır, gerçekten doğru. İnsan ısırıklarında da kuduz ve tetanoz aşısı rutin olarak yapılır. Acile ısırılma ile müracaat eden herkese yapardık. ( böyle diyince de biraz komik oldu ama)
Prosedür böyle. İnsan ağzında çok fazla bakteri olduğu için de antibiyotik tedavisi eklenebiliyor yanına
çok şaşırdım gerçekten.
Ya aslında sadece çocuk olarak düşünmemek lazım, yetişkinler birbirlerini daha çok ısırıyor biliyor musunuzçok şaşırdım gerçekten.
Derin ısırdıysa ve kanattıysa götürmemek saçma olur. İnsandan insana geçen bir sürü rahatsızlık var sonuçta.çok şaşırdım gerçekten.
ısıran kızın annesi rahat biri belli. geçmiş olsun ben de olsam anneye sinirlenirdim. çocuğun aklı kesmiyor daha .
Hala ısıran çocuk sizin çocuğunuza bu şekilde davranıyorsa lütfen araya mesafe koyun. Çocuğunuza haksızlık. Kimse böyle böyle alışmıyor. İnsan ısırılmaya neden alışsın.Buna çok benzer bı durumu komşumla.yasiyorum. yine sizin ki özür dilemiş, benim ki böyle böyle.alisacaklar diyip çocuğunu kucağına alıyor niye isiriyorsun diyor çocuğuna. Ve hala bana gelmeye ve çocuğunu bırakmaya devam ediyor.
Aman Allahım. Zaten koca koca insanlar birbirini ısırıyorsa kesin kuduzdur.Ya aslında sadece çocuk olarak düşünmemek lazım, yetişkinler birbirlerini daha çok ısırıyor biliyor musunuzDarp raporu verdiğim bir hanımefendi bir de beyefendide ısırık vardı mesela. İkisine de kuduz+ tetanoz aşırı yaptık.
Bunun nedeni de, tetanozun sporları açık yaradan çok kolay giriyor, kuduzda da, insanlar da rezervuar sınıfına girdiği için, işi şansa bırakmamak adına her 2 aşıyı da yapıyoruz insan ısırıklarında
Ya doğrudur. Ben hiç böyle ısırılma görmediğim için garip geldi. Demek ki oluyormuş.Derin ısırdıysa ve kanattıysa götürmemek saçma olur. İnsandan insana geçen bir sürü rahatsızlık var sonuçta.
Ne bebeği kocaman çocuk ikinci sınıfa gidiyor.o yaşa kadar zaten ne gördüyse nasıl egitildiyse onu yapar 7 sine kadar alacağını almis.Işte ben sizi anladım da siz ne dediğimi anlamadınız . Çocuklar masumdur o dediğiniz çocuk da bebekmis aslında o sırada ve şiddetle kendini ifade etmeye çalışmış . Bunun sebebi ya ailesinden gördüğü ya da kendini ifade etmesine izin verilmedigi için olabilir . Ya da belki hiç biri değil o an sinirlendi . Ama anne bunu tahmin edebilir çünkü ilk defa yapmıyordur. Sizi uyarsaydi sizde ona göre dikkat ederdiniz. Bu konuda eminim hala kendinize kızıyorsunuz keşke o an daha çok tepki verseydim diye. Ama geçmiş gitmiş masum bir çocuğa lütfen beddua etmeyin tövbe edin . Suçlu o çocuk değil çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?