- 12 Haziran 2016
- 933
- 1.809
- 113
- Konu Sahibi organiksebze
Pes artık. Siz bir de çocuk yetiştiriyorsunuz. Bunlar nasıl cümleler, nasıl kafalar? Bir çocuğa beddua edecek kadar nasıl şuurunuzu kaybetmişsiniz. Ay şoktayım gerçekten. Burada gördüğüm en kötü kalpli insan siz olabilirsiniz. Allah kalbinize merhamet versin ne diyeyim.Ne kadar değişik insanlar var mesela sizin gibi.yahu kadın ne yapsın çocuğunu takip etsin yedi yirmi dört.
Ayrıca ben evime yeni taşındım komşular geldi üst kattaki hoşgeldin diye.cocuklwrinida getirmişler.
Benim çocuğum kucağımda oturuyordu sohbet ediyorduk komşunun çocuğu kızıma bir tokat attı aniden kıskandığı için hiçbir şey ortada yokken yeminle bir ses çıktı nasıl.beynimden kaynar su boşaldı nasıl ağladı sessiz yavrum ve başkasının çocuğunuza vurması sizi durduk yerde çok üzüyor.resmen kadinalri evden kovacaktim çıkın çabuk diye zor tuttum kendimi.hemen kızımı içeri götürüp susturdum.dedesini aradım annemler yakında bana onlara goturtturdum evde durmasını istemedim o yamyam çocukla.bir sahada o komşulara üç yıl oldu yüzüne bakmadım binada oturali evlerine bile daha gitmedim.benim çocuğuma vuranin eli kırılsın insalh.terbiyeli sakın tavra nasilda içli içli ağladı yavrum.sokakta bulmadık çocuğumuzu biz bayan