- Konu Sahibi organiksebze
Parkta kızımın yaşıtı (2yaş) kızımın gözünün altını tırmaladı, kanattı.
Sakince aldım kızımı, kucağımda ağlamasının bitmesini bekledim, kızla da "sevmeye mi çalışmıştın" diye konuştum gülümseyerek.
Annesi yazık nasıl özür dileyeceği bilemedi.
Çok normal şeyler bunlar desem de özür diledi, çocuğa kızdı.
Çok ters tepki verenler oluyor dedi bir de.
Orda 'bence' yapılmaması gereken çocuğu araba altından alıyormuş gibi çekip almak, ortalığı velveleye vermek.
Annenin çocuğa kızmasından da inanılmaz rahatsız oldum, 2 yaşındaki çocuk o şekilde davranış değiştirmez.
Bir kere de benim oğlum parmaklıklı bir kapıyı sert kapattı, arkadaşın kızının yüzüne gelmedi ama arkadaş geldi sandı.
Çocuğu öyle çekti, bağrına bir basışı var, çocuk noldu anlamadı ağlamaya başladı.
Bir daha görüşmedim tabii ki, gerçekten vursa falan kan çıkaracak demek ki.
Sakince aldım kızımı, kucağımda ağlamasının bitmesini bekledim, kızla da "sevmeye mi çalışmıştın" diye konuştum gülümseyerek.
Annesi yazık nasıl özür dileyeceği bilemedi.
Çok normal şeyler bunlar desem de özür diledi, çocuğa kızdı.
Çok ters tepki verenler oluyor dedi bir de.
Orda 'bence' yapılmaması gereken çocuğu araba altından alıyormuş gibi çekip almak, ortalığı velveleye vermek.
Annenin çocuğa kızmasından da inanılmaz rahatsız oldum, 2 yaşındaki çocuk o şekilde davranış değiştirmez.
Bir kere de benim oğlum parmaklıklı bir kapıyı sert kapattı, arkadaşın kızının yüzüne gelmedi ama arkadaş geldi sandı.
Çocuğu öyle çekti, bağrına bir basışı var, çocuk noldu anlamadı ağlamaya başladı.
Bir daha görüşmedim tabii ki, gerçekten vursa falan kan çıkaracak demek ki.