Kızımı ısıran misafir çocuğu!

Pes artık. Siz bir de çocuk yetiştiriyorsunuz. Bunlar nasıl cümleler, nasıl kafalar? Bir çocuğa beddua edecek kadar nasıl şuurunuzu kaybetmişsiniz. Ay şoktayım gerçekten. Burada gördüğüm en kötü kalpli insan siz olabilirsiniz. Allah kalbinize merhamet versin ne diyeyim.

Eli mi kırılsın, çocuğun mu? Bence sizin diliniz kopsun.

Bakımından emin ne demek ya? Köpek mi besliyolar evde de bakımsızlıktan kuduz olsun.?
Kim bilir doktora ne anlattınız da çocuk ısırmasına bunları yaptılar çocuğa

O yaşta çocuğu bırakıp sohbet ederseniz böyle olur. Kimsede suç yok.
Evet hanımefendi biz nefes almayan robotlar olduğumuz için o yaştaki çocukların başında her saniye yemek yemeden tuvalete gitmeden mum gibi dikilmeliyiz haklısınız. Kontrolümde olan çocuğum bir Anlık bi olay dahilinde bunu yaşadı diye üzerne basa basa söylüyorum daha hala garip yorumlar. Kendinize saklayın düşüncenizi mümkünse

Çocuktur yapar evet ama çocuktur yapar deyip her şeyi normalleştirmeye çalışmayın. Altında kşm bilir ne sebepler var, ablamın kızı sürekli eltisinin kızından dayak yiyordu 2 3 yaşlarındayken, kız gidip yeğenimin yüzünü çiziyordu tırnaklarıyla ama hep böyleydi, çocuk diye önemsemiyordu karşı taraf, uyarıp geçiyorlardı, en sonunda tartışma çıktı bir değil iki değil sürekli böyle, evde gözlerinin önünde oynarken bile çiziyor yeğenim de sessiz sakin bir kız kuzeni ise baskın karakter, böyle küçük ama büyümüşte küçülmüş gibi, her şey istediği gibi olacak. İlerde de bu tarz çocuklar bu davranışları önemsenmediği için benzer davranışlar sergilemeye devam ediyorlar. Sürekli devam eden bir davranışsa pedagoga gidilmeli veya altında yatan sebep araştırılıp ona göre önlem alınmalı. Karşı tarafın böyle bir huyu varsa eğer diğer çocukların annelerini uyarması ve kendi çocuğunu göz önünden ayırmaması gerekli.

Eli mi kırılsın, çocuğun mu? Bence sizin diliniz kopsun.
Seninki kopsunda araba altında kalsin
Bence de mesela sizsiniz benim bu konuda katı tavrim hiçbir çocuk benim çocuğumu dovemez vuramaz.ama siz çocuğunuzun ağzını burnunu kirdirin ben razıyım mesela.ben çocuğuma başkasının çocuğunun nasilki kılına zarar verdirmiyorsam benim çocuğumun kilinada başkası degemez.bunda zorunuza giden ne.ayrica şunu diyeyim egerki böyle bir şansımız olsa sizin çocuğunuzu yetistirmw tarzınıza benimkini tanıdıklarımiza sorsak ne çıkacak görürdük çocuk yetiştirmeyi sorgulamayı.iyiki bu dünyada Allah var yaa .yoksa insanlar birbirini aşar idam eder hem pess size bende şaşırdım kalbinize

Ne kadar kötü bir kalbiniz var gerçekten tıpkı ağzınız gibi.

Yok burda hepsi süper anne ya gözünü ayırmaz çocuğundan.
Emin olun eline sigarayı alıp balkonda kah eşiyle lak lak ediyor çocuğunu saliyordur

Ama sizin ablanizdaki de masallah peygamber sabriymis ben olsam hayatta bir araya getirmem .

Cocugunuz okula basladiginda sira arkadasi mi olacaksiniz?

Daha yaptığı hareketin tam olarak bilincinde olmayan çocuk için, eli kırılsın diyecek kadar kötü kalpli birinin iyi ki Allah var demesi Allah da küçücük çocuklara böyle beddualar edin diyordu zaten.

Kimse sizin çocuğunuzu korumanıza birşey demez, o komşuyla görüşmemek en doğal hakkınız ama çocuğa eli kırılsın diye beddua etmek safi kötülüktür. Ama kalbiniz o kadar kararmış ki laftan anlamanız mümkün değil.

Valla bana sorarsanda sizin kalbiniz kadar kararmış bir kadın kalbi görmedim buna inanın ilk defa böyle laf duydum sizden şok oldum .Aa ben çocuğuma vurdurmama sen niye geriliyorsun
Birazda gıtsınız galiba, milletin şaşırdığı ve kızdığı çocuğunuza vurdurmamanız değil, çocuğunuza vuran da bir çocuk olmasına rağmen ona beddua etmeniz aaa ama pardon siz bunu da anlamayacaksınız nasıl olsa.

Cocugunuz okula basladiginda sira arkadasi mi olacaksiniz?
Çocuğum okula gitti kocamanda oldu.benim çocuğum kimsenin yavrusuna zarar vermez.kalbini bile kırmaz ben onu böyle yetiştirdim.cocuhu vuran anneler düşünsün bunu başı hep belada arkadaşa bedduada alir

Hay ağzınız bal yesin.

Kim ne yaparsa ettiğini bulur orda melek gibi duran yavruya pat diye vuran çocuğu ne görmek nede sesini duymak isterim.kimsenin cocugunada çocuğum tarafından zarar verdirmem

Çocuk çocuk degilmi yam yam gibi yetişmiş.gelecegin piskopati bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…