aleynabtww
şaka amaçlı hesap ama yorum yapın pls boş kalmasın
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 29 Haziran 2022
- 14
- -12
- 1
- 24
- Konu Sahibi aleynabtww
-
12 yaşındayım ve 155imKocanin boyunu birak da, acaba sen 1.20 yi gectin mi? Hem boy hem IQ olarak?
ne gerekceyle tutuklayacak kocan?peki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
yok sanmam ıq'su iki haneli sayıları geçmiş olamazKocanin boyunu birak da, acaba sen 1.20 yi gectin mi? Hem boy hem IQ olarak?
Nasıl sana saygı duyayım ben, açtığın konuya bakkkk..çocuk olabilirim ama saygı duymalısın bende bir anneyim sonuşta ama 9 yaşındayım
Teşekkür ederim ben de ettimEmniyet de online şikayet alıyor.
Ettim ben
body shaming yapmaNasıl sana saygı duyayım ben, açtığın konuya bakkkk..
Lohusa depresyonu diye birşey var ve belki de insanlar bunu çözmek için Google araması yapıyorlar. Bu şekilde dalga geçmek nasıl bir kafa yapısı.çocuk olabilirim ama saygı duymalısın bende bir anneyim sonuşta ama 9 yaşındayım
12 yaşındayım ve 155im
Bende 3. Cocugu düşünüyorum bende talip olabilirimTam da ikinci cocugu dusunurken bu mesaj iyi oldu.satilmadiysa ben alabilir miyim
Komik kızzz senibody shaming yapma
selam ben aleyna 12 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum iyi bir yetimhane bilen var mı
(çok linçlediğiniz için depresyona girdim umarım mutlusunuzdur kuduruklar) ve herkes bana çocuksun demiş çocuk değilim 12 yaşın
Yaş gittikçe düşüyor ama zeka yaşı sabit.çocuk olabilirim ama saygı duymalısın bende bir anneyim sonuşta ama 9 yaşındayım
oha aşk kadınnn abla beni evlatlık alTeşekkür ederim ben de ettim
Az önce yasin 9 du daha? Yani kisacasi yavrum önce gidip elimizi yüzümüzü yikiyoruz, sonra oturup su sayilari tekrar bi ögreniyoruz. Kapiniza polis gelince gerisini annene babana aciklarsin ❤
şaka kanka şaka böyle bir şey gerçek olabilir mi sence
evet CJNDICWNCU şaka olduğunu anlayan tek kişisinSkdjkdkdks mama sandalyesi önemli detay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?