Kızımı hiç sevmiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
oha aşk kadınnn abla beni evlatlık al

şaka kanka şaka böyle bir şey gerçek olabilir mi sence

Vallaha gecenlerde Ingilterede organlari satilmak üzere bir cocuk getirildiginde Polis yakaladi. Cocugunu internetten satmaya calisan insanlarin var oldugunu bilmiyormusun? O yüzden yakinda kapin calsa saka saka de. Bakalim polis komik buluyor mu

Niye Mahmut abi niye

Şaka amaçlı hesapmış..
Yarın bir gün evlenir de çocuk yaparsan o çocuğu satacak potansiyeli gördüm ben sende.
Akif ve mahmutlarin peşinden gidip her türlü pisliği de yaparsın sen. Çünku o msji veriyosun taaa oradan buraya

Beyinsiz yaratık, başlığa bile şaka amaçlı hesap yazmışsın. Neyin kafasıyla hangi pis fantazilerle böyle bir konu açabildin, pes doğrusu

Gerçekmiş gibi de cevap yazayım. Kucağında bebekle savcılığa gidersen kocan hapse sen sevgi evlerine gidersin, çok kolay için rahat olsun

Konu sahibi konuyu değiştirmiş, ilk konu ile son hali aynı değil

Uğraşmak isteyen bir arkadaş bildirsin bunu veya bunları. Üniversite okurken lüzumsuz işler ile uğraşıyor böyle. Kapısına polis gelirse aklı başına gelir belki. Ya da ailesi getirir aklını başına.

trollmüsün

bu yeni nesil niye boyle ya neden bu kadar acimasiz bu kadar dusuncesiz. Herseyin bi adabi var. Umarim allah evlat sevgisiyle sinar seni beddua etmek istemiyorum ama kendimi bundan alikoyamiyorum insanligini kaybetmis mahluklar boyle yetisiyor iste demekki

Ay yani başlığı görünce aynısı düşündüm. Dikkat çekmeye çalışıyor galiba

İnşallah öyledir. Türlü türlü insan var ; kim doğru söylüyor kim yalan , bir kaç mesajla belirlemek maalesef mümkün değil.

Üyelerden konuyu polise bildirdiğini yazanlar oldu. Konusu gerçek değilse yaptığı şakanın , gerçekse de hareketlerinin sonuçlarına katlanır artık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…