- 3 Şubat 2018
- 25.515
- 109.887
- 598
- Konu Sahibi aleynabtww
-
oha aşk kadınnn abla beni evlatlık al
şaka kanka şaka böyle bir şey gerçek olabilir mi sence
Niye Mahmut abi niyeselam ben aleyna 12 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum iyi bir yetimhane bilen var mı
(çok linçlediğiniz için depresyona girdim umarım mutlusunuzdur kuduruklar) ve herkes bana çocuksun demiş çocuk değilim 12 yaşındayım
Beyinsiz yaratık, başlığa bile şaka amaçlı hesap yazmışsın. Neyin kafasıyla hangi pis fantazilerle böyle bir konu açabildin, pes doğrususelam ben aleyna 12 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum iyi bir yetimhane bilen var mı
(çok linçlediğiniz için depresyona girdim umarım mutlusunuzdur kuduruklar) ve herkes bana çocuksun demiş çocuk değilim 12 yaşındayım
Gerçekmiş gibi de cevap yazayım. Kucağında bebekle savcılığa gidersen kocan hapse sen sevgi evlerine gidersin, çok kolay için rahat olsunselam ben aleyna 12 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum iyi bir yetimhane bilen var mı
Bu saçma sapan konuları açan kişi dün üniversitesi okuduğunu belirtmişti. Senin kapasiten düşük çocuğum o diploma sana hiçbir şey katmayacak.
trollmüsünselam ben aleyna 12 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum iyi bir yetimhane bilen var mı
Çöp beyni ile anca orası olur zaten.En fazla tiktok üniversitesi o...
Birden polis koca + çocuk gelin kombinasyonunun saçmalığını anladı ajajajNe ara 12 yaşına indin 22 yasinda degilmiydin
Ay yani başlığı görünce aynısı düşündüm. Dikkat çekmeye çalışıyor galiba
Ulan Yavrum olsan bağrıma basmam seni .senin gibi evlat olmaz olsun . Anana babana yazık .oha aşk kadınnn abla beni evlatlık
Ay yani başlığı görünce aynısı düşündüm. Dikkat çekmeye çalışıyor galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?