- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.183
- 598
- Konu Sahibi aleynabtww
-
Kesinlikle yasamaz site yonetimi zaten sikayet edin diyor.Böyle bir konuyu şikayet ettiğimizde site yönetimi sorun yaşar mı?
Eğer yaşamıyorsa ss'lerimi aldım ve bir ergenin hayatına biraz renk katacağım.
1984'teki hayal polisi mi ?peki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
peki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
Ben de ekran görüntüsünü aldım emniyete şikayette bulunacağım .şaka değilse vay haline . Şakaysa da bunun şakasını yapmak bile vicdansızlıktır. Emniyete ifadeye git bakalım sana nasıl şaka yaparlar orda .
Fake uye sagda solda sacma sapan konu aciyor. Digerinde de kocasi buyu yaptiriyormus vs vsKaç bebek öldü böyle gerçeksen ne olur devlete ver öldürme bir yere aç susuz bırakma
ohaa bende ettim bff olalım mı?Emniyet de online şikayet alıyor.
Ettim ben
özür dileYine gerizekalilikta çığır açan bir vatandaş..
bütün bunlara ek kocası büyü de yapıyormuş aman dikkatAy bacilar komsular kardesler polis kocasi beni gelip tutuklayacakmis. Allah rizasi icin avukatim icin para toplayin. Cok korktum
kocamın boyu 195 cnm san onun anca bacaklarını görürsün (onu bile zor görürsün) bu arada arkadaş olalım mı çok yanlızımAy bacilar komsular kardesler polis kocasi beni gelip tutuklayacakmis. Allah rizasi icin avukatim icin para toplayin. Cok korktum
Ayyy tamam bu resmen çocukkk bu cvpdan kesin anladımpeki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
bütün bunlara ek kocası büyü de yapıyormuş aman dikkat
kara büyü hemdebütün bunlara ek kocası büyü de yapıyormuş aman dikkat
çocuk olabilirim ama saygı duymalısın bende bir anneyim sonuşta ama 9 yaşındayımAyyy tamam bu resmen çocukkk bu cvpdan kesin anladım
Ne için ?özür dile
kocamın boyu 195 cnm san onun anca bacaklarını görürsün (onu bile zor görürsün) bu arada arkadaş olalım mı çok yanlızım
Polis kocanın senden ötürü başının belaya gireceği gerçeği AHAHAHpeki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?