- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.236
- 598
- Konu Sahibi aleynabtww
-
Eminim anan da seni sevmiyordur. Umarım gerçek değilsindirselam ben aleyna 21 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum bebek isteyen birileri varsa özelden bana ulaşsın yanında mama sandalyesi ve emzik verilecek
bu ne ya kopek mi veriyosunselam ben aleyna 21 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum bebek isteyen birileri varsa özelden bana ulaşsın yanında mama sandalyesi ve emzik verilecek
Ben de emziğe vuruldum, çok önemli çünkü.Skdjkdkdks mama sandalyesi önemli detay.
Doğruysa eğer o bebeğe yazık.hadi mama sandalyesini emziği letgoya koyarsın satarsindaselam ben aleyna 21 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum bebek isteyen birileri varsa özelden bana ulaşsın yanında mama sandalyesi ve emzik verilecek
*alselam ben aleyna 21 yaşındayım bir kızım var 3 aylık ondan kurtulmak istiyorum bebek isteyen birileri varsa özelden bana ulaşsın yanında mama sandalyesi ve emzik verilecek
peki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAHBunu Polise bildiriyorum. Onlar ilgilenir.
Kocanız yetkileri gri donunuzdan aliyor?peki benim kocamın polis olup seni tutuklayacağı gerçeği AHAHAHAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?