- 6 Aralık 2013
- 1.518
- 1.347
- 333
- 39
- Konu Sahibi Busraturk2017
-
Ben sizin gibi güçlü bir anne olamadım suçumun farkindayjm. Ama artık yaşımı aldım ve çok güçlüyüm hayatta herseye basebilirim artık. çocukları yanında olan anneler okadar kıymetini bilin ki bağrıniza basın koklayın onunla hep zaman geçirin ve Allah a sukur edin okadar zor ki bu . Her gün bir organını kayıp etmek gibi bir duygu bu.
Ah diyorsunuz savcılığa ver diye de Türkiye de adalet mi kalmış savcılığa güvenip de yola çıkılmaz bunu ne yazikki bi hukuk insanı olarak söylüyorum hakim demiş içeri atarım diye ama yatsa yatsa bir ay yatıp çıkar ya sonrası bu psikopat baş mi olur gerçekçi yaklaştim ama nasıl akıl versem bilemedim belki bir ay yatmayla gözü korkar ne deyimİşte maalesef bunun için boşanmak kolay değil... Biçok kişi bu sebeplerden dolayı boşanamıyor. Çünkü boşansa evladına bakamıcak sonra da senin eski kocanın ailesi gibi insanlar evladı anaya düşman yapacaklar. Bunun için herkesin hayatı farklı, bunun için kimseye kolay kolay boşan demem.
Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Bence bi uzmandan yardım al. Okuldaki rehber öğretmen ile görüş. Kızınla kendine ortam hazırla. Eski eşin bi daha ararsa savcılığa ver, bundan sonra bende senle uğraşırım, rahat bırak artık beni de.. şimdiki eşine de Allah yardım etsin.
Ilahiyat lisans tamamlamaIlitam sinavlari ne oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?