Kızımı göremiyorum

Benimde kızım var.Içim doldu taştı okurken.Ne eski eşini ne kv.ni kimseyi suçlama.Senin annen anne değilki.Yazıklar olsun onun anneliğine.Bir evladınla seni bir odaya sığdıramadı.Manen kızını kaybettin.Çok zor durumun kardeşim.Allah yardımcın olsun.

Dilerim kızınız da 18 yaşında sizin gibi evliliği kaçış olarak görmez.Sizin annenizin size yaşattıklarını çocuğunuza yaşatmışsınız, anlattığınız tüm olay hikaye, ben sonuca bakarım.Çocuğun velayetini verdin mi verdin ,çocuk senin sorumlulugundayken dayak yedi mi yedi.Yanına alsan eşinin zarar vermeyeceği ne malum?O durumda yine mi göndereceksin babaannesine?İş sahibi olduğunda yapacağın ilk iş kızını yanına almaktı evlenmek değil.Belki kızın da böyle düşünmüştür ve seninle yaşamak istemiyodur artık

Evlenmişsiniz bu arada. Herseyde bir kopukluk var.Öncelik izdivacınız değil çocuğunuzun kalbini kazanmak olmaliydi ama şartlariniz sizi buna itti sanırim.Çok hassas bir konu.Çocuk nerde mutluysa orda kalmali. Ve inanin ki mutsuz olsaydi size gelmek için herseyi yapardi. Size yapacak birşey kalmıyor bu saatten sonra maalesef.Kanuni haklarinizla bol bol görüşüp kalbini kazanmaya çalışin.

Ben zor bir çocukluk geçirdim eski eşimde aldatınca psikolojim çok bozuktu çok daha baska seyler yaşadım ve hiç çalışma hayatım olmadı hep dayakla geçen bir ömürden sessiz ve kendini savunmayan bir karakter oluştu ben de. Evt suçluyum kizimi çekip almam kendi başıma ayakta durmam gerekirdi .başaramadım. bu hatamın cezasını kızımdan ayrı kalarak çektim ve çekmeye devam ediyorum ama bu hata onu tamamen kaybetmeye neden mi. Ben kadın siginma evine gittiğimde babamın tanıdığı bir polis onu cagirdi ve beni hemen alayacaklarini bir hafta beklemem gerektiğini söylediler. babamdan söz almıştım annem rahat bırakacaktı o sözle döndüm bir akşam yine dövdüğünde kizimi alıp merdivenden inerken biz gidiyoruz diye; babam kaçtın rezil ettin şimdide millete kızına bakamadi mi detirteceksin diye annemle bir olup beni dövdüler. kızımla ikimizi bir odaya kapattilar. Benim yuzum gozum dısari çıkamayacak vaziyettedi. Biz bir ilçede oturuyorduk ilçede herkes birbirini tanır babam ayrı yaşamana izin veremem beni evlat katili yaparsın filan dedi ameliyatta olmuştu herseye rağmen onlara kıyamadım. Onların kızıydim ben onlar gibi neden olamadım hala merhabetle yaklaştım asla saygısızlık etmedim. Amcam bile babamla annemi mahkemeye vermem gerektigini liseden beri söyler ama ben bunu yapamadım. Lisedeyken beni aşırı soba masasiyla dövdüğünde intihar ettiğimde midem yikandiginda sana bunu kim yaoto diye sorduklarinda annem diyemedim .babamın öğrettiği gibi bana takılan bir erkek dövdü dedim. Adını sanını bilmiyorum. Bu memlekette de boşanma davası açmaya para istiyorlar şahit istiyorlar sahipsizsen pek birsey yap amiyorsun. Bir arkan yoksa. kadın sığınma evine gitsen çocuğunu sana vermezlerki nekadar doğruydu bilmiyorum avukatın dediği. sonra babamın sözüne güvenip döndüm ama kızıma 3 4 ay sonra yine eziyet verdi annem. Şu çocuk gezinince bile tepem atıyor diyordu.çocukta annecim ben gideyim babaanneme seni seviyorum babamjn yaptığı hataları biliyorum en iyisi bu dedi . Çünkü kadınin yanına cocugumuda götürmüş daha onla evli değilken. Kızım herseyin farkındaydı. Biz ikimiz iki büyük insan gibi sanki okadar olgundur kızım ağlayarak kabullendik birbirimize soz verip ayrıldık.. Ben okulumu bitirdim henüz daha kpps girmedim daha bir isim yok . Ve türkiyede tek başına bir kadının yaşaması başlı basina bir sorun ve evlendigimde eşimin desteğiyle çocuğumu daha kolay alabileceğimi düşündüm. Bu seferde ben babaannesine bu teklifi ettiğimde eşimı çok kötü rahatsız etti eski esim kavgalar gürültüler mahkemeler. Eşim bakarım diyordu hala alabilsem bakar o kaç çocuğun maddi bakimini uslenmis benimkinde bakar maddi manevi ondan eminim fakat şimdi oda diyorki bize vermez biz aldık diyelim onada görme verecek babası tabiki bu adam dengesiz asla rahat vermiyecek ama yine de sen bilirsin diyor. Ben ne olursa olsun ondan kopamam artık eski ben değilim çok cesarwtliyim

Eski esim gerçekten cok dengesiz biri mesela ben kapalıyım ev halimi onunla evliyken açık halimi uygunsuz sitelere koymakla bile tehdit etti esimi eşimde bu namus meselesi diye hem dava açtı hem kavga ettiler en sonunda eski eşimin babasına şikayet edince babasının zoruyla bu tehditini aldı ne savcıdan ne mahkemeden korkuyor tazmjnat ödüyor çekiliyor ama bir daha silahla tehdit ettiğinde hakim içeri atacağıni söyledi bunsefer de benim kayip edecek birseyim yok çıkınca herkesi tararim filan diyor seni sevmiyor beni seviyor karisi olduğu halde eşime saçma sapan konuşuyor artık eşimin de sabrı kalmadı kötü şeyler olmasından korkuyorum bu olaylardan ötürü evlendigime bile pişman oldum

Allah yar ve yardimciniz olsun.Gönlünüze göre versin insallah.Çok zor seyler yaşamışsiniz yorumumda kirdiysam üzdüysem affedin.Bizlere yorum yapmak kolay yaşadiklarinizi siz bilirsiniz.Allah dogru yoldan ayirmasin hep iyi insanlarla karsilastirsin.Kizinizada kavuşursunuz şimdi çok küçük zamanla anlayacaktir sizi.Siz sevmekten aramaktan sormaktan hiç vazgeçmeyin.

Kızım babasıyla da yaşamak istemediğini o kadını sevmediğini bana söylemişti ama baba annesi ve dedesi hakkında hiç kötü konuşmadı kızım orda mutlu fakat ben onsuz olamiyorum her gunum ağlamakla geçiyor benle daha mutlu olacağına eminim keşke konuşma fırsatımız olsaydı polisle gelseydi.

Ben sizin gibi güçlü bir anne olamadım suçumun farkindayjm. Ama artık yaşımı aldım ve çok güçlüyüm hayatta herseye basebilirim artık. çocukları yanında olan anneler okadar kıymetini bilin ki bağrıniza basın koklayın onunla hep zaman geçirin ve Allah a sukur edin okadar zor ki bu . Her gün bir organını kayıp etmek gibi bir duygu bu.

Allah annen olacak o canavari bildigi gibi yapsin, vicdansiz kadin yaziklar olsun ya.. insan torununa nasil vurur nasil dover?
sende annenin aklina uyup evladini biraktigin icin suclusun kusura bakma,bn oglumu 2 gun babaannesine birakinca yuzume bakmiyor cocuk 2 senede tabi degisir

Canım kusura bakma,önceki yorumum icin,cünkü çocuk söz konusu oldugunda hiç bir sey düsünemiyorum,çok zor şeyler yaşamışsın çok üzüldüm,ama şu var;alışkanlıkları degistirmek çok zor,kızın ordaki hayatına alışti belki de bu şekilde mutlu ve şuan orda kalmak istiyor ama bu hep böyle olacak diyede bisey yok sen bağını koparma ama illa ki yanima gel diyede zorlama zamana bırak,anne kız ilişkinizi sürdür ve onada kendini ifade et ve sevgine inandir,oda biraz daha büyüdügünde seni seçecektir yeter ki iletisimi koparma..

İşte maalesef bunun için boşanmak kolay değil... Biçok kişi bu sebeplerden dolayı boşanamıyor. Çünkü boşansa evladına bakamıcak sonra da senin eski kocanın ailesi gibi insanlar evladı anaya düşman yapacaklar. Bunun için herkesin hayatı farklı, bunun için kimseye kolay kolay boşan demem.

Konu sahibi Allah yardımcın olsun. Bence bi uzmandan yardım al. Okuldaki rehber öğretmen ile görüş. Kızınla kendine ortam hazırla. Eski eşin bi daha ararsa savcılığa ver, bundan sonra bende senle uğraşırım, rahat bırak artık beni de.. şimdiki eşine de Allah yardım etsin.

Of okurken bile içim darlandi ne hayatlar var dedim nasıl bir sınav sizinki öncelikle allah yardımcınız olsun
bence kizinizin söylediklerine takilmayin sizi cok seviyordur belki ordada çok ciddi baskı altındadır ve bunları söylemek zorunda kaliyordur ki muhtemelen babasından korkuyo babası kizinizi da tehdit ediyor bence
Keşke kızınuza biri aracılığıyla ulaşsaniz sizden haber göturse o şekilde gerçek durumu öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum

Ah diyorsunuz savcılığa ver diye de Türkiye de adalet mi kalmış savcılığa güvenip de yola çıkılmaz bunu ne yazikki bi hukuk insanı olarak söylüyorum hakim demiş içeri atarım diye ama yatsa yatsa bir ay yatıp çıkar ya sonrası bu psikopat baş mi olur gerçekçi yaklaştim ama nasıl akıl versem bilemedim belki bir ay yatmayla gözü korkar ne deyim

Olan olmuş bence ne yap et kızının gönlünü al , sinemaya götür hediyeler al fes etme , hatta onunla barışmak istediği söyle af dile öyle böyle kalbi belki yumuyaşacaktır , işin zor ama sabırla onu geri kazanacağına inanıyorum , annenlede görüşme
sadece aklını karıştırır seni yanlış yönlendirir annende bir gram vicdan yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…