Kızımı göremiyorum

Busraturk2017

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2017
16
3
1
33
Selamlar arkadaşlar ben bu siteyi gördüm ve hemen üye oldum. Nasıl bir yol izlemem konusunda sizden yardım almak istedim.kısaca herseyden bahsetmek istiyom
Benı annem evlatlık vermişti amcam gile sonra geri aldı ben 9 yasindaydim ve ben annemi bir turlu sevmedim yengemi ve babaannemi seviyordum ve onu beni onlardan koparan bır düşman olarak görüyordum .annemde üvey anne elinde büyüdüğü için erken yaşta evlendirilmek zorunda kaldığı için sesini ilk başta cikaramamis .annemde sinir hastası olduğundan benim bu tavrimdan ötürü bana işkence ediyor dövüyordu başka sehıre tasinmistik .babama soylememem konusunda beni tehdit ediyordu. Bende korkuma soyleyemiyorum her gece yengemi ve babaannemden ayrıldığım iin ağlıyordum onlara çok bagliydim. Ben lise sona giderken nihayt babaannemin yaşadığı şehire döndük bir sene de olsa annemin dayaklarindan kurtuldum herseferinde babaannem kurtarıyor evine götürüyordu. Oda ölünce bende evden kaçıp yanlış bir evlilik yaptım bir senedir peşimden koşan biriyle sevmiyordum ama dindar oluşundan ötürü bir kurtuluş gördüm sanki babaannemin yerini almıştı.neyse çok sorunlu bir adamdı son aldatmasjndada ayrıldım kızım o zaman 6 yaşındaydı .annemle babam kizimi istemedi. Onsuz geleceksin dediler çalışayım dedim izin vermediler kizinin başında dur dedi annem .bu kizdan nefret ediyorm babası yapmadığı hakaret kalmadı bize. Evet ailemle bana yapmadığı kötülük kalmamisti onları burda bahsetmek istemiyoRum . Annem kizimi sudan sebep bulup dövüyor du çok içim açıyordu .3 sene büyük bir imtihanla kızımın başında durdum zor koşullarla kızımın yediğini bile laf ediyordu annem. Sonra ben evde ilitam sınavlarına hazırlanıyordum eski esim babamj arayıp çok kötü konuşunca babam hasta oldu büyük ameliyatlar gecirince annem mahkemede dediki artık velayeti vermek istiyoruz ben kızıma bakıyorum ama bunun kızına bakamam. Zaten babasına annenem dövüyor doye anlatmış kızımda gitmek istiyordu. Annecjm seninle yine görüşürüz okuluma gel ben o kadından nefret ediyorum dedi bölece kızım gitti. Sonra babam vefat etti annemse görmeme karşı çıkmasına rağmen okula gidip görüyordum eski esim evlendi çocuklu bir kadınla aldattığı kadınla oda evliydi zaten kizima başka şehirde babaannesi bakıyor. Ben oraya bir bahaneyle kızımla okulda görüşüyordum. İlitamı kazandım bitirdim üniversiteyi. Sonra kizimi iyice doldurmuşlar benimle görüşmek istemediğini söyledi yaklaşık bir sene görüştüm eşimden ayrılalı 5 buçuk sene oldu 3 sene kızım benle kaldı bir buçuk senedir de beni istemedigini sevmediğini söylüyor. Polisler bile getireme mis babaannesinin yanında gitmek istemediğini söylemiş. Ben görüştüğüm zamanlar öğretmenin yanında bana sarılma babam çok kiziyor seni istemiyormuş gibi yapcam diyordu bana.arkadaşlarım hemen babama söylüyor diyordu. .ben 4 ay önce evlendim başka bir yerde kalıyoruz fakat kızım beni istemiyor esim iyi bir insan babası imza atsa bakar çocuguma zaten uzaktan akraba.fakat kızım bana çok soğuk benim annem var zaten dedi telefonda.kizimi çok seviyorum aglamadigim bir gun dahi yok onu çok özledim. Ben okula onu görmeye gidince eski esim silahı eline alıp amcami annemi annemin komşularını herkese tehdit etmiş annem savciya verdi yüklü bir miktarda tazminat ödedi ama hala akıllanmadi hapis cezarını para cezasına çevirdiler. Annem de artık mahkemelerle ugrasamicam unut o çocuğu babanı da kayıp ettim benim derdim bana yetiyor diyor.okula gittiğimde de kızım kaçıyor benden . Ne yapmalıyım arkadaslar

Savcılığa başvurun hemen hemen hemen.
Annenizi karıştırmadan bir avukata gidin , eşiniz de evet derse velayeti almanıza yardımcı olsun. Annenizle bir daha görüşmeyin çok problemli bir insan.

Allah yardımcınız olsun ne yapmanız gerekir bilmiyorum ama çok üzüldüm yazıklar olsun annenize öyle davranmasaymış geri vermek zorunda kalmazdınız çok zor

Annenizin sözünün mahkemede hicbir geçerliliği yok. Yani o biz velayeti vermek istiyoruz dedi diye verilmemiştir o velayet babaya. Ya siz vermissinizdir ya da sizin velayetinizdeyken ciddi oranda şiddet görmüştür çocuk. Eğer yine ayni olayları yasayacaksa birakin babaannesinde kalsin. Siz çocuğu kendi annenizden koruyamamışsiniz, yeni esinizden hic koruyamazsiniz. Hic eşim iyidir falan da demeyin çünkü diğeriyle de ayni şekilde iyidir diye evlenmissiniz.

Kızının peşini bırakma bir şeyleri düzeltmeye çalış. Annenle de görüşmemeni tavsiye ediyorum. Ne demk kızını bırak falan ne cirkin bi durum. Benim ailem bırak cocugunu dese hayırdır ya haddınzi bilin derim ne münasebet s.carım onların analığına babalığına.

Seninki zor bir hayat olmuş.

Ancak anlayamadığım şeyler var, sen neden kızınla olmak yerine annenle yaşadın?

İnsan ne diyeceğini bilmiyor ya..Kızınızı alıp niye annenizin evine gidiyorsunuz?? Ayrıca çocuğu dövmesine nasıl izin verdiniz? Aylarca dövmüş resmen . Koruyamamışsınız.

Anneniz de anne olamamış.Siz de anne olamamışsınız.
Eğer orada çocuğa iyi bakıyorlarsa almayın velayetini.Yapacak bir şey yok.Bağlarınızı koparmayın hiç bir zaman.Büyüyünce belki dinler sizi.Anlar.

Esim annenesi çocuğumu dovuyor dedi ve hakim çocuğuma sordu oda annene sinin dövdüğünü söyledi annemde vermek istiyorum dedi hakime .hakimde kızım sen Çalışmıyorsun ailenle yaşıyorsun dedi ben gecimsizllikten açmıştım oda başkasıyla evlenecem ben diye mahkemede itiraf etti.avukatım dediki böle daha kolay bosanirsin facebook kayıtları pek delil sayılmaz. .hakime babaannesinde kala çağını söyledi. Hakimde böle bir karar verdi. Bende itiraz edemedjm kızımda bana gitmek istediğini söylediğinden aramızda cok guzel bir bağ vardı geri alırım diye dusundum .böle gostermeyecelleri aklıma gelmedi.ben çünkü her geldiğinde 3 sene boyunca kizimi ona verdim. Eski esim şimdiki esimi de arıyor eğer karin okula gelirse sizi söle rezil ederim böle rezil ederim çok büyük kavgalar oldu aralarında eşimde bekar hiç evlenmemiş biri oda bir anda bu olayların arasında buldu kendini.

6 yaşında kizimi kime güvenip bırakacaktım okula gitmiyordu. İlk başta iş aradım markette çalıştım kira ve diğer masraflardan sonra elektirigi ödeyemedim muhtarda ailemle konusmuş kızınızı goturun demis. Eve yakın bulmuştum gidip geliyordum sonra babam dediki tek yaşamana izin vermem annemde kızını git bırak babaannesine dedj yalvar yakar ikna ettim. Ben ilitam sınıflarına girmeye gidiyordum eve geliyordum kızımı dövmüş bağırıyorum evden çıktım kızımla kadın sığınma evine başvurdum sonra onlar bir haftada anca yerlesirsin dedi babam benimle konuştu eve döndüm tekrar ikna etti.

CANım yaşadıklarına üzüldüm ama pes etme öncelikle kızınızın okulundaki rehber öğretmeni ile görüşün ve ilerde dava açaçak olursanız öğretmenden çocuğun durumu nu öğrenmek ve ilerde mahkemeye sunabileceğiniz nitelikte evraklar hazırlatarak başlayın derim ve çocuğun psikolojisi bozulmuş belli yavrum korkuyla hareket ediyor size mesafesi o yüzden sakın uzaklaşmayın kızınızdan ve pedakolojik destek almaya çalışıp öyle yaklaşın çocuğunuza ve elinize geçen en ufak ayrıntıyı ses kaydı veya evrak olarak muhafaza edin örn : çocuğunuz babasından korktuğu için size sarılmak istemediğini söylemiş bunun gibi delil olabilecek şeyleri evraklara dökün ses kaydı vs aklınıza gelebilecek en ayrıntılı şeyleri inşallah kavuşursun yavruna dualarım seninle

velayeti verdiniz smdi almak istiyosunuz dogru mu?

Çok zor günler yaşıyorsunuz. Size tavsiyem iyi bir avukat bulup dava açın. Yok öyle ben annesine göstermem bilmem ne diye bir şey.
Karı kocalar boşanıyor. Çocuklar değil.

Kızım suan 11 buçuk yaşında ve artık okulda benden kaçıyor beni sevmediğini söylüyor. İlk başlarda sakin öğretmenin yanında bile.sarılma hemen söylüyorlar diyordu şimdi benimle tek kelime konuşmuyor.

Ben size üzüldüm ama sizin de psikolojiniz şuan için kızınıza sağlıklı bir ortam sağlayacak gibi gelmedi. Gerekli başvurularınızı yapın devlet çocuk için hangi ebeveyn iyi ise ona verir zaten

Kızım babaannesinde ve dedesiye yaşıyor 60 65 yasinda lar. Ve kızımın dersleriyle ilgilenemiyorlar çünkü baba annesi okuma yazma bilmiyor dedesine ilk okul mezunu

Kızım beni çok seviyordu ama annennesiyle yaşamak istemiyordu o ona kötü davrandığı icjn. Annecjm sen oku çalış iyi biriyle evlen sonra beni al diyordu onunla bir sene böle irtibattaydik hep beni çok seviyordu birden değişti . Ben annemden çok dayak yediğim içn ona bağırmiyordum bile asla kiyamiyordum

Siz yeniden dava açıp kızınızı almak istiyorsunuz.Eşiniz ne diyor bu duruma?
Evet kızınız sizden kopmuş.Az önce de almayın dedim eğer şans istiyorsanız bir avukatla görüşün, dava süresince kızınızla konuşmak için yeterli imkanınız olacaktır.Bu imkan için çabalayın.
Annenizi asla karıştırmayın.Ne mahkemeye gelsin ne de bir daha kızınızla görüşsün.

Neden kadın sıgınma evine yerlesmedin kızınla,neden annenin zulmune izin verdin?çocugumun bir teline zarar vermek istese biri ailem dahi olsa bu dünyayı başlarına yıkarım.Kızın dogru kararı vermis ne diye dönsün kendisine sahip çıkamayan birinin yanına,şimdide üvey baba zulmü görmek içinmi,bence sende çocugun huzurunu düzenini bozma artık,dogruyu yanlışı ayırt edebilecek yaşa geldiğinde görmek isterse seni bulur zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…