- 1 Mayıs 2012
- 22
- 17
- Konu Sahibi mutlulukben
Merhaba kizlar biz esimle 2 bucuk sene once resmiyette 1 sene once boşandık. 5 yasinda bir kizimiz var. Eski esim daha dava acilmadan biriyle sevgili olmuş. Su an o kisiyle nisanlilar. Biz bosandiktan sonra sevgilisi oldugu halde esim bana tekrar barisma teklifi etti tabiki kabul etmedim. Surekli sevgilisiyle kapimiza kizimi gormeye geliyorlardi. Bu durum benim zoruma gidiyordu kizimi sevgilisinden kiskanmaya baslamistim. Seytana uydum bana barisma teklif ettigini sevgilisine ispatlariyla sundum. Tabi ayrildilar sonra bi sekilde ikna etmis tekrar baristilar yine kizimizi almaya geldiler. Normalde hep evin onunden alip giderlerdi bu sefer sevgilisiyle apartmana kadar cikti kizimi almak istedi bende tepki gosterdim bu kadarda olmaz ayiptir diye. Aramizda tartisma cikti. Kiz bana dusman oldu falan. Simdi nisanlanmislar tabi yine hep birlikte geliyorlar kizimi almaya. Asil derdim şu. Ben kizimi cok kiskaniyorum o kadinla paylasmak istemiyorum birlikte gidiyorlar geziyorlar ben evde dort gozle kizimin gelmesini bekliyorum. kizima cok bagliyim kizimda bana cok bagli ama ya birgun beni birakip babasinda kalmak isterse diye kendimi yiyorum. Yani su an ne duygular icinde oldugumu anlatamiyorum butun hayatimi kizima adadim hicbir sosyal aktivitem yok varsa yoksa kizim. 31 yasindayim tabi teklif eden evlenmek isteyen oluyo ben kimseyi kabul etmiyorum. Sadece kizim yanimda olsun baska bisey istemem modundayim. Benim bi icimi rahatlatin ya bi sese bi akila ihtiyacim var ben neden kizimi bu kadar cok kiskaniyorum...