- 19 Mart 2012
- 4.913
- 13.250
Tek anladıgım adamın 18 yaş sevgisi bide sabırla okudum anlamak için bu konudan 100 soru kesın çıkar pazar pazar evde sıkılıyorum dıyodum ama şükrettim halimeBenden başka anlamayan kimler var parmak kaldırsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek anladıgım adamın 18 yaş sevgisi bide sabırla okudum anlamak için bu konudan 100 soru kesın çıkar pazar pazar evde sıkılıyorum dıyodum ama şükrettim halimeBenden başka anlamayan kimler var parmak kaldırsın
Yemin ederim bütün yasadiklarim doğrudur kimseye kendimi inandırmak gibi bir derdim yok tek derdim kızım. Annem diyor ki eğer kızını geri alacak olursan seni evlatliktan red ederim böle diyen bir anneyi sizce hayatımdan cikarmalimiyim
Annen yavrusunun yavrusu için yavrusunu gözden mi çıkarıyor?sizde yavrunuz için annenizi gözden çıkarın ona ne ki. O senin canından bi parça annenin değil. Ayrıca evlendin madem artık annenin yanındada dğilsen hala annen neden karısıyoYemin ederim bütün yasadiklarim doğrudur kimseye kendimi inandırmak gibi bir derdim yok tek derdim kızım. Annem diyor ki eğer kızını geri alacak olursan seni evlatliktan red ederim böle diyen bir anneyi sizce hayatımdan cikarmalimiyim
konu silmek yasak canım. istersen yöneticiler konunu kaparlar @Margarikotin e mesaj at o ilgilenirKonunun iyice anlaşılması için nasıl bu durumlara geldi diye açıklama yaptım tabiki nefret ediyorum kizimi 2 aydır göremiyorum kimse yaşamadan bilemez buraya özlemimi yazınca mi çok özlemiş anlamına gelecek yasal yollardan nasıl alırım onu sormustum ama pişman oldum buraya yazdığıma konunun nasıl silinecegini bilsem silerdim