Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Kızıma uyku tulumu diktim

cperinaz

Guru
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
52
4
286
Bursa
Daha kış gelmeden giydirmek için çok kalın olmayan uyku tulumları diktim kızıma. Birisi pike kumaştan, diğeri eşofman kumaşından. Nasıl olmuşlar?

$017-2.jpg $215-2.jpg

öykünün gardrobu
firfir - emek sensin

Tü tü tü tü maşallah diyorum :) Çok güzel dikmişsiniz,çok maharetlisiniz....İnşallah evladınız sağlıklı,huzurlu ve rahat bi şekilde uyur içlerinde...Elinize sağlık....

ellerinize sağlık çok şeker olmuşlar,oldukça da kullanışlı gözüküyolar,kızınız mışıl mışıl sağlıkla uyusun İnşallah:16:

maşallah çok güzel olmuş hazırlardan farkı yok.minik kuş sağlıkla kullansın inş. keşke benim de dikiş becerim olsa dedim kendi kendime.

çok güzel olmuş gerçekten hazırdan farkı yok :) ben de dikmiştim bi tane ama seninkinin yanından geçmez tabi; küçük beşiğinin çarşafını 2ye katlamıştım altını kapatıp yanınada fermuar dikmiştim sonrada tshort kumaşıylada askı yapmıştım ona :) iş görüyordu ama görsel bi faciyaydı :D

çok güzel olmuş gerçekten hazırdan farkı yok :) ben de dikmiştim bi tane ama seninkinin yanından geçmez tabi; küçük beşiğinin çarşafını 2ye katlamıştım altını kapatıp yanınada fermuar dikmiştim sonrada tshort kumaşıylada askı yapmıştım ona :) iş görüyordu ama görsel bi faciyaydı :D

teşekkür ederim. eminim sizinki de güzel olmuştur. fermuar dikebilmek bile bir beceri bence.

Daha kış gelmeden giydirmek için çok kalın olmayan uyku tulumları diktim kızıma. Birisi pike kumaştan, diğeri eşofman kumaşından. Nasıl olmuşlar?

Eki Görüntüle 512893 Eki Görüntüle 512894

öykünün gardrobu
firfir - emek sensin

cnm nekadar güzel olmuş kesinlikle bunu devam etirmelisin yani bunu satışına basla bence uyku tulumu zor bulunuyor tr de ve istediğimiz gibi olmuyor genelde ya kalın ya ince sen ortasını bulmuşsun işde :)))

Oglumu kis geldigi zaman ayni bu tarz bir tulumda yatiriyorum.Sizin yapmaniz harika olmus.Emeginize saglik.

cnm nekadar güzel olmuş kesinlikle bunu devam etirmelisin yani bunu satışına basla bence uyku tulumu zor bulunuyor tr de ve istediğimiz gibi olmuyor genelde ya kalın ya ince sen ortasını bulmuşsun işde :)))

Teşekkür ederim. satışını yapmayı isterim fakat tr de elişine pek değer verilmiyor bence. markası olan birşeyler almak herkes için daha cazip oluyor.

Oglumu kis geldigi zaman ayni bu tarz bir tulumda yatiriyorum.Sizin yapmaniz harika olmus.Emeginize saglik.

teşekkür ederim. ben de geçen sene hazır uyku tulumu almıştım ama içi elyaflı. evler sıcak olduğu için çok fazla oluyor elyaflı olanlar. şimdilik kızım pek mutlu bu tulumlarla. eşofman kumaşından diktiğimi daha çok seviyor. fermuarı kendisi kapatıp açıyor.

aaaa süper olmuşş,ellerine sağlık..
pike serin tutabilir,süper fikir evet,polardan da yapılabilir daha soğuklarda değil mi?

Back