- 29 Mayıs 2013
- 2.773
- 4.831
Off ne saçma duyar kasiyorsunuz. Kusura bakmayın ama herkes çocuğunu düzgün yetistirsin. ailesinin yetistiremedigi cocuk benim kızımı sindirmeye çalışırsa elbette yaptirmam ve gerekirse ben sindiririm o çocuğu. Aileler çocuklarını tanımıyorlar mi sizce? Tanıyorlar ama şiddet gören başkasının çocuğu olunca amannnn bana ne oluyor genelde.Yo iyi mi dedim asla değil her zaman uyaririm kızarım ama gün gelir başkası ona vurur gün gelir benim kızım vurur ama birisi tarafından sürekli zorbalık görse karşı taraftaki çocuğun vücut dokunulmazlığını ihlal etmem. Neden biliyor musunuz? Çünkü ben yetişkinim. Cocuk değilim. Eşkıya hiç değilim. Çirkef hiç değilim. Böyle yapan annelerin insanlığı gerçekten şaibeli. Gerekirse kızıma kendini savunması için ders veririm kursa gönderirim ki gönderiyorum kendini dövdürtmesin diye. Ama başkasının çocuğunun kolundan tutacak kadar düşmem. Aman Allahim hayali bile insanlık dışı
Ben çocuğum özgüvenli olsun diye kendimi paralarken, okuduğu kitaptan oynadığı oyuncağa itina ile seçerken, birisinin yetistiremedigi çocuğu gelipte pisikolojisini bozamaz. Şahsen buyrun mahkemeye verin derim sokakta adam öldürmenin bile cezası yok ülkede komik olmuş tepkiniz.