Sorun kesinlikle orta yolu bulamayan öğretmenlerde aslında...
Benim de kızım 1. Sınıftan 4.sınıfa kadar yaşamış bu sorunu çoğundanda haberdar etmedi beni çok sonraları söyledi
Sınıf öğretmenimizin yan komşusunun kızı vardı sorunlu tiplerden
Kızıma ve diğer çocuklarada taşkınlıkları oluyormuş sürekli ama bizim öğretmen hep çocuktur onlar bişey olmaz bilmem ne geçirştirip durdu..çok kişişiksiz çıkarcı bir kadındı
İlk öğrendiğimde öğretmenle komuştum nasıl izin verir müsama gösterirsiniz buna diye(kızımı sindirip elindeki yiyecekleri alırmış devamlı verneyincede eline vurup yere düşürür müş yemesin diye yada itip kakarmış) kızım aç kalırmış bazı arkadaşlarıda...
Öğretmen ilgilenicem falan desede bu bir süre devam etmiş.k.v. kızımı okuldan almaya gitmiş onun yanında kızımı ittirmiş düşürmüş yere k.v. tutmuş kızı omzundan sarsmış bidaha dokunmayacaksın torunma diye..anneside yanındaymış onada söylenmiş
Kadın hemen öğretmene yetiştirmiş tabi öğretmen hemen toplantı yapmış k.v. insanların içinde azarlamış siz nasıl böyle birşey yaparsınız diye (ben o dönem çalışıyordum) k.v. sende bi dur demedin çözmedin bu sorunu falan fiye tartışmışlar sonra beni çağırdı öğretmen
Olayı anlattı kızın sorunlu olduğunu ama onu dışlamanın mümkün olmadığını falan filan
Bakın hocam kızın sorunlu olması beni ilgilendirmez benim kızım onun yüzünden okula gelmek istemiyor okuldan soğudu dersleri düştü siz ortayı bulmak zorundasınız sınıf değiştireceğim aksi halde falan dedim..kadın banada carladı siz herşeye karışmayın, her sorunda karşıma gelmeyin ler falan...çok küstah bir kadındı kendini çok önemli biri gibi zannediyordu
Hatta okuma yarışması yaptı en çok kitap okuyan öğrenciyi sinemaya götirecekti benim kızım kazandı ama götürmedi vaktim yok demiş birde çocuğa...
Bu tipleri öğretmen yapmak büyük hata keşke önceden psikolojik teste tabi tutulsalar yada kişilik testine falan soksalar .aldıkları maaş külliyen haram