- 15 Aralık 2021
- 95
- 60
- 8
- 35
KinemKızıma Kürtçe duyulmayan isim arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KinemKızıma Kürtçe duyulmayan isim arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Bir insanın cehalet seviyesi neyi komik bulduğuyla ölçülür. Anlamını bilmediğiniz ve muhtemelen hayatınız boyunca bilemeyeceğiniz şeye gülerek cehaletinizi kamufle edemezsinizStêrk, Zana, Kulilk, Hevrin
Bacım isim önercen edebiyat yap diyen olmadıBir insanın cehalet seviyesi neyi komik bulduğuyla ölçülür. Anlamını bilmediğiniz ve muhtemelen hayatınız boyunca bilemeyeceğiniz şeye gülerek cehaletinizi kamufle edemezsiniz
Ne yazık ki tam olarak bizde bu durumdan dolayı koyamadık çocuklarımıza kürtçe isimler. Hoş ben cesur bir insanım koyardım yinede ama eşimi ikna edemedimNeden kürtçe isim illa ki? Günümüzde o kadar ırk ayrımı yapan insan varken ben de çocuğumun bu ayrımda kalmasını istemezdim. Kulağa hoş gelen isimler evet telaffuzu değişik,farklı isimler. Ama yine de düşünmezdim sırf o zorluk yaşamasın diye. Ve ülkenin gidişatıda daha çalkantılı olma ihtimalinin çok yüksek olcağını varsayarsak genel geçer bi isim koyardım.
Siz cesur olabilirsiniz ama çocuğunuz bu cahil ırkçı kesime karşı kendini koruyacak kadar güçlü olabilecek mi..Ne yazık ki tam olarak bizde bu durumdan dolayı koyamadık çocuklarımıza kürtçe isimler. Hoş ben cesur bir insanım koyardım yinede ama eşimi ikna edemedim
Merhaba doğuda öğretmenlik yapıyorum öğrencilerimde çokça Kürtçe isimler var. Bence hividar havin jinda berivan güzel isimlerKızıma Kürtçe duyulmayan isim arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Sanırım bu yetiştirme meselesi.Siz cesur olabilirsiniz ama çocuğunuz bu cahil ırkçı kesime karşı kendini koruyacak kadar güçlü olabilecek mi..
Umarım çevresel faktörler bu tezinizi etkilemezSanırım bu yetiştirme meselesi.
Bacım mı hadi canım stresini başka yerde at. Hitabindan anladım olayını.Bacım isim önercen edebiyat yap diyen olmadı
Helin söylerken güzel geliyor ama kuş yuvası demek anlamını hoş bulamıyorum ben de. Lorin en sevdiğim isimlerden biridir Zazaca aydınlık, Kürtçe ninni demektir :)Ben zozani gibi isimleri kaba buluyorum önermelerdeki bi sürü isim kulağıma çok sert geldi böyle negatif gibi bilemedim.
Helin ve havin e bayılıyorum çok güzel tınısı var ikisinin de. Lorin yazmışlar bak o da güzel gibi tabi anlamlarına bakmak da lazım
Aynen kullik nedir bilemediğim için hayatım boyunca cahil kalıcam kankaBir insanın cehalet seviyesi neyi komik bulduğuyla ölçülür. Anlamını bilmediğiniz ve muhtemelen hayatınız boyunca bilemeyeceğiniz şeye gülerek cehaletinizi kamufle edemezsiniz
Üstüne okumayı bilmeyerek tescillendin, gülümse çekiyorum bu arada kaç gram verdin geçen aydan beri? Takip ediyorum da zayıflama! mucadeleni. Habersiz bırakma tamam mı tatlımAynen kullik nedir bilemediğim için hayatım boyunca cahil kalıcam kanka