- 9 Kasım 2015
- 6.075
- 10.879
- 248
Naptın tatlım biraz kilo verebildin mı?
Merhabaaa. Birkaç gündür dikkat etmeye başladım 1 hafta sonra tartılıp yazacağım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Naptın tatlım biraz kilo verebildin mı?
Ben de bir gün dikkat etsem iki gün bozuyorum. Keşke motive edecek birşey olsaMerhabaaa. Birkaç gündür dikkat etmeye başladım 1 hafta sonra tartılıp yazacağım
Ruken ya da Roni
anlam olarak da fonetik olarak da çok severim.
Benim bi arkadaşımın annesinin adıydı.Roni erkek ismi ama
Benim tanıdığım roni isimli üç kişi var üçü de erkek:) o yüzden dedim.Benim bi arkadaşımın annesinin adıydı.
Benim tanıdığım roni isimli üç kişi var üçü de erkek:) o yüzden dedim.
Benim tanıdığım roni isimli üç kişi var üçü de erkek:) o yüzden dedim.
Kızıma Kürtçe duyulmayan isim arıyorum yardımcı olabilir misiniz?
Kesinlikle katılıyorum. Ben 91liyim, ben cocukken de çok saçma bir dönemden gecmistik, halkı kutuplara ayıran. Sınıfta bir Dilan vardı , irkiyla dalga gecer , terörist terörist diye kizdirirlardi ki Dilan yani, İstanbul'da yaygın bir isim. Hani havin, delal, Rojda falan ne çekmiştir Allah bilirNeden kürtçe isim illa ki? Günümüzde o kadar ırk ayrımı yapan insan varken ben de çocuğumun bu ayrımda kalmasını istemezdim. Kulağa hoş gelen isimler evet telaffuzu değişik,farklı isimler. Ama yine de düşünmezdim sırf o zorluk yaşamasın diye. Ve ülkenin gidişatıda daha çalkantılı olma ihtimalinin çok yüksek olcağını varsayarsak genel geçer bi isim koyardım.