• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Neden bu kadar eşinizin ailesiyle zıtlaşma derdindesiniz ki ya da laf anlatma. Yaşlı insanlar anlamıyorsa he he diyin geçin kimse kırılmasın. Onlar anlasa ne olur anlamasa ne olur? Tableti kırmanız da çok ayıp olmuş, eşinizin yerinde olsam baya kırılırdım. Eminim başka bir çare bulabilirdiniz.

Bu nasil bir davranis gerçketen şok oldum. 2 yaşında çocuk tablet icin ağlayabilir, siz o tableti ortadan kaldirsaydiniz cocuk zaten unutacaktı ya da ağlayınca alamayacağını bilecekti. Oğlum 8 yaşında telefon sifremi bilmez, bebekken açıktı alip oraya buraya giriyordu aldim sifre koydum ağladı evet vermedikçe alıştı. Yaptığınız davranış doğru değil peki baska zaman cocuk başka bisey tutturunca ne yapacaksınız hep cocuk düşürmüş !!! Gibi yapıp siz mi imha edeceksiniz? Kaldırsanız görmese bugün tamamen biterdi isteği, eşinizin ailesi aldi diye yapmışsınız. Eşinize saygısızlık ama sanırm böyle anlaşıyorsunuz

Son zamanların en enteresan konuları açılmaya başladı.
Konu sahibi sizin olurdu tablet siz kullanirdiniz niye kırdınız yahu tablete üzüldüm :bicak:
İlla kızınız kullanacak değil ya.
Çünkü derdi o değil. Eski konularında da yazmış, çocuğu babaanesini gördüğüne çok seviniyormuş hatta babaannesinden konu sahibine gelmek istemiyormuş, inşallah unutur falan yazmış eski konusunda. Aşşırı kıskançlık ve çekememezlik var. Yıllardır bu foruma üyeyim ilk kez okuyorum böyle bir konuyu. Kadın o kadar ego hırs yapmış ki kaç bin TL'lik aleti gözünü kırpmadan atıvermiş yere.

Bence sakinleşin artık , geçmişte siz de kötülük yapmış olabilirsiniz onlar da . Herkesi olduğu gibi Kabul edip mutluluğu bulmaya çalışın . Çocuk büyüdükçe orda da sevildiğini anladıkça suçlu olursunuz . Annem bize hep halalarımı kötüledi ama büyüyünce anladım ki aslında annem fena bir gelinmiş . Kendim gelin olunca anladım bunu da ve yaşayamadığım her şey için anneme kızıyorum . Onca uzak tutmaya rağmen halalarım beni ve kardeşimi ne kadar çok severler . Keşke küçükken de mutlu anlarım olabilseydi .

İnandım inat totom kırk kanat olmuş sizin durumunuz .

Kayınvalidenizden-kayınpederinizden geldiği için istememiş ve tepki vermişsiniz ama hata yapıp-ayıp etmişsiniz kusura bakmayın çok saygısızca bir davranış olmuş
Yapmanız gereken arayıp teşekkür etmek ve şimdi yaş aralığına uygun olmadığı için ileride kullanabileceği vakte kadar özenle saklayacağınızı belirtmek olacaktı, çocuk ta dert değil 2 yaş sendromu şimdi tablet için ağlar 2 dk sonra başka bir şey için nasıl önüne geçeceksiniz evdeki her eşyayı kaldırarak-kırarak yada saklayarak mı yapmanız gereken onun göz hizasına inip sakince yatıştırmaya çalışacak sebebini kısa ve net anlatarak hayır diyecektiniz dilediği kadar ağlayabilir ama sonuç değiştiremeyeceğini anlatarak 1-2 defa deneyimlemesine izin vererek başaracaktınız (şimdi evladınızın da öğrenmesine, o eğitimi almasına engel oldunuz) çok çok 3-5 dk ağlayacaktı çünkü sonra baktı ki tavrınız net susacaktı sizde onu başka bir aktivite yada oyuncağa yönlendirecektiniz hepsi bu
Siz kolaya kaçtınız yere düşürüp ekranını kırarak aynı zamanda da eşinize ve ailesine patron benim mesajı yolladınız saygısızca

Ig da bı ınflucer var.1 ay arayla dogum yaptık.Kadın nasıl planlı nasıl herseyın en organıgını dusunıuyor falan.Bı sure takıp ettım baktım kotu etkılenıyorm cıktım takıpten.Neyse cocuklar buyudu ek gıda vs kadına denk gelıyoırm kesfettte.Yıne en organık sekılde buyutuyr.Sekerlı urun vermıyorm,sunu vermıyorm bu gelısımıne zararlı falan dıyor.
Sonra tatıllerde kasmıyorz ,ne bulursa onu yıyor falan demis bı postuında.
Hafta 7 kadın 8 tatılde zaten :D
Cıdden otellerde buyudu cocuk.Evde 2 saat kalıyo kalmıyo:)
Hee dedım ısın sırrı buymus.Bız ondan yapamıyormusuz ,bız hep evdeyiz:=)
Muko ebeveynlık yok.Herkes oyle oldugunu ıdda edıyor ama yok.

Biliyorum onu, aynı oyuncaktan 4 tane rafa dizilmisti, ilk 10da imiş, aylık gelirine çok şaşırırsın:D
Ama kasmiyor havası var ya, çok gözüme batmıyor benim :D

çocuğunuzu o kadar iyi yetiştiriyorsunuz ki istediği yapılmadığında kendini yerlere atıyor.
inat demişsiniz sanırım gördüğü davranış şeklini uyguluyor sizden gördüğü.
ama tablet öcü.
eşinizin yerinde olsam gider kendi paramla o tabletin aynısını alırdım. çocuk büyüyünce kullanır günde 15 dk kullanır orası planlanırdı ama sizde inat neymiş hırs neymiş öğrenirdiniz.
Eşinin birşey diyemeyeceğini, yapamayacağını bildiği için o kadar rahat davranıyordur.
Yaptığı eşine de saygısızlık ama sessiz bulduğundan ne düşünür, yapar önemsemiyor.

Ay düşman başına ya.
Yazık aileye gerçekten.
Çok üzüldüm kayın ailesine
Bu konuda incinmekte hakli. Aynısını kizin ailesi diyelim erkegin böyle bir durumu var yapsa erkek buna üzülmeyecek mi? Ben mi yanlış yorumluyorum alintilanan o yorumu

Kızı (22aylık) Sherlockmuş. Arayıp bulurmuş
Vay be.
Okul zamanı Çocuklar haftasonu tablet kullanıyor birtek, hafta içi bana veriyorlar.
Normalde hep aynı yere koyarım ama bi hafta farklı biryere kaldırdım, ertesi hafta tablet istiyorlar herzamanaki koydum yere baktım yok. Nereye kaldırdığımı unuttum bi süre bulamadım biraz aradım vallah aklıma gelene kadar.
22 aylık bebe kadar aklım yoksa demekki.

Ev

evet bunu da.diyebilirdim hatta ne hos oldurdu.Ama cocuga giyecek yiyecek kullanilacak ne zaman bir sey alsalar abartmiyorum her gun ararlar giyiyor dimi yiyor dimi oynuyor dimi araba aldik biniyor dimi tarzi sorarlar yemin ederim her gun yapiyorlar bunu tableti de soracaklardi cevabi her seferinde ayni olsa da ilk defa duymuslar gibi aa neden vermiyorsun diyeceklerdi.Ben hatamin farkindayim farkina varmak icin biraz daha yapici yorumlara ihtiyacim vardi sadece
Bir gün anneanne olunca umarım torununuz ve babası da aynı muameleyi size yaparlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X