• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir ama yine de kullanılmasını doğru bulmuyorum. Erkekler yeterince kullanıyor bir de biz bu cinsiyetçi eleştiriyi yapmamalıyız
Cinsiyetci degil ki bu, erkek versiyonu da var kamil diye 😅 cinsiyetcilikle alakasi yok yani, sacma sapan hareketler yapan kadina kezban deniyor

Ne kadar inat oldugunu tahmin bile edemezsiniz ciddi soyluyorun
Seni sadece ben anladım galiba 2 yas inatçı bir evladı olmayan anlamıyor bu yoldan geçmeyen bilemiyor siz bir hata yaptıysanız bile doğru mu diye kimseye sormayın bence kendi hatanızı kendiniz telafi edin burada sadece linç yersiniz

Cinsiyetci degil ki bu, erkek versiyonu da var kamil diye 😅 cinsiyetcilikle alakasi yok yani, sacma sapan hareketler yapan kadina kezban deniyor
Denmemeli. bana saçma geliyor kullanmadım kullanmamda bu kelimeyi. Ne "Kamil" ne de "Kezban"

Bugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustu . esim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim zaten bir sey alsalar cocuga surekli kullaniyor musunuz giydiriyor musunuz yediriyor musunuz diye milyarlarca kez sorarlar eminim ki tableti de soracaklardi her seferinde neden verdigimizi anlatsak da soracaklardi
Hahaha ay Güldüm tableti çocuğa hiç göstermeden bir dolaba kaldırsaydınız büyüyünce illa lazım olacaktı 😅

cinsiyetçi eleştirileri seviyorsun belli ki buyur devam et
isteyen istediği eleştiriyi yapabilir calci
kaldı ki ben cinsiyetçi bir yorum yapmadım. bana göre cinsiyetçi tavır kadın dediğin evinde oturur çocuğuna bakar erkek dediğin para getirir mantığı.
kötü bir şey de söylediğimi düşünmüyorum.

Seni sadece ben anladım galiba 2 yas inatçı bir evladı olmayan anlamıyor bu yoldan geçmeyen bilemiyor siz bir hata yaptıysanız bile doğru mu diye kimseye sormayın bence kendi hatanızı kendiniz telafi edin burada sadece linç yersiniz
Ee kırmadan da halledebilirdi.
Mesela gece sesini kıs açık bırak bir şey açıp başka odada tamam.
Ne diyecek çocuk dün onu da öğrendim mi diyecek içinde tak şarja mı diyecek.
Açamayacak yine.
Böyle hem çocuğa zarar verdi hem de alınmış mala.
Ver birine sonra tableti sevinsin.
Çözümü çok çiğ. Akılla alakası olmayan bir çözüm

Bugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustu . esim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim zaten bir sey alsalar cocuga surekli kullaniyor musunuz giydiriyor musunuz yediriyor musunuz diye milyarlarca kez sorarlar eminim ki tableti de soracaklardi her seferinde neden verdigimizi anlatsak da soracaklardi
Tablet, TV hakkındaki tutumunuza katılıyorum bende öyleyim ama böyle bir hediye bana gelse sevinir kaldirirdim ağlarsa ağlasın illa ki susacak. Hiç yere atılır mı aşırı saçma buldum bu tutumunuzu...evet yaşlılar anlamıyor siz gene de söylersiniz vermiyorum bu yaşta diye

Kızıma tablette telefonda verdim izlediği videoları belirliyorum konuşma geriliği yerine aksine acayip bir konuşma eğilimi oldu ve herkes şaşırıyor kızım 2 yaşında bu arada izlediği şeylere göre dil gelişimi çoğalıyor bana göre siz kayın ailenize olan hırsınızdan dolayı böyle davranıyorsunuz eşiniz iyi sabırlı bence

Leylos maalesef üzülerek söylüyorum ki eşinin ailesi kadar sende normal değilsin .
Bir destek al bence ne yapsalar gözüne batıyor .
Bunları yargılamak için söylemiyorum bende eş ailesi yüzünden destek alan kadınlardan biriyim boşvermeyi takıntı etmemeyi öğrenmen gerekiyor .
Bu tablet kırma mevzusu başlı başına hata zaten nefret dolusun ve bu sana ailene zarar veriyor .

Ay nesini anladınız pardon anlatın da biz de bilelim
yani şarjını bitirip açma düğmesine bassa da açılmadığını gördüğünde tamam anneciğim bu artık bozulmuş demek çok mu zordu
3 tane çocuk büyüttüm bütün sendromlarını yaşadım herhangi bir şeyi kırmadım dökmedim
dikkatlerini dağıttım bak hava ne güzel hadi parka gidelim hadi şunu yapalım dondurma yiyelim oyun oynayalım böyle geçirdim zamanı tableti kırmak nedir yazık günah yaşlı başlı insanlar kim bilir ne kadar para verdiler
Bunu alan kendi annesi babası olsa konu sahibinin sizce yine kırar miydi kaldırıp özenle saklar miydi
Adil olun

Ay 2 yaş evlat bir sizde var
Bizimkiler doğdu direk üniversiteye geçiş yaptı
İnatmış, sendrommuş bizler ne anlarız zaten

Evet yaptığınız yanlış
Kırmak olmamış bence
Bir de siz eşinizin ailesine sinir oldugunux için ne alsalar da hos gelmeyecekti size
Acilmiyor deseydiniz uygulamaları silseydiniz keske
Bugun bir tabletin maddi değeri yüksek ilerde de lazim olurdu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X