Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valla bulamıyorz Samsungun en uygın a serısı tabletının ekranına 1200 tl ıstediler.Hadı dedik alalım yenısı daha pahalı.Koca sehırde yedek parca bulamadık.

Ayy gerçekten böyle buldumcuk, her şeyi en iyi bilen,hayatı bu kadar kasarak yaşayan annelere uyuz oluyorum. Yirmi sene sonra eminim ki sorsak çocuğunuzun binlerce çocukluk travması çıkacak sizden ötürü.
Misal, 90larda herkes sokaktayken annem dışarısı güvenli değil,çocuklar kufurbaz, arabalar var, organ mafyası çocuk kaçırıyor diye bizi salmazdi. Kendince harika anne olduğu için. Ama hiç de güzel çocukluğumuz geçmedi,bol bol dislandik. Aynı annem aaaassssla TV izlemezdi. Hele Rosalinda marimar gibi saçma dizilere asla izin vermezdi. Okulda herkesin tek muhabbeti dün geceki diziler olurdu, ben katılamazdim sohbete. Sohbete dahil olmak için izlemis gibi yapardım,ki dadı dizisi bile yasaktı bize.
Mahallenin çocuğu dışarda oynarken,sesi gelirken daha saat 9da 10da bizim yatak vaktimiz gelirdi. Nolur nolmaz karşıdan karşıya gecmeyelim diye markete yollamazdi.
Ne oldu bu kadar kastı da?
Doğru düzgün çocukluk anisi bile yaşamadan , cam fanusta büyüdüm.
Bir marifet değil yani çocuğu böyle yetistirmek
Ayrıca şarjı saklayıp şarjı bitince 'aaa açılmıyor' yapabilirdiniz. Uğraşır dururdu sarjsiz tabletle.
Resmen "benim sözümün üstüne nasıl söz söylerler" diye gözünüz dönmüş, hirsinizdan kirmissiniz.
Cooook ayıp etmişsiniz bence

Adam canından bezmiş bence.
Düşünsenize evde sürekli böyle bir negatif enerji yayan biri var.
Herşeye mıy mıy, vır vır.
Allah adama sabır versin gerçekten.

Tablet konusunda tamamen hakli olsanızda atıp kırmak konusunda haksizsiniz. Ekrani tamir ettirip kaldırın. Bnmde kızım 5 yaşında hala tableti yok ve ne oldugunu da bilmez
Maalesef ekranın tamiri kendi fiyatına denk geliyor yeni alsalar daha

Ay bir sey soracağım, kayinpeder arayip tableti sorsa utanmayacakmisiniz kirdim demeye?
Çocuk kırdı diyecek, kendimmi kırdım diyecek sanki.
Çocuk bilinçli anne ya, çocuğun üzerine atacak.
Zaten kırarkende çocuğa kendisi kırmış izlenimi vermiş. Birde iyi bir yapmış gibi gülmüş

Torununa bir çorap almadı diye yakınanlar var şu ekonomik durumda kayınbabanız ne güzel tablet almış alın koyun kenara çok saçma davranmışsınız. Ayrıca benim kızım tvyle tabletle büyüdü kelime dağarcıpında konuşmasında hiç bir şekilde sorun yok aksine süper zeka diyolar =D abartıyorsunuz bence

Cok gelisik değişik sherlock çocuğunuza keşke bir de "hayir" kelimesini öğreteydiniz. Ileri kelime dagarcigiyla hemen kapardı kuzucuk. Mazallah kapamıyorsa bence TV'i de söküp atın. Üşenmedim konularınıza göz gezdirdim gerçekten iyi niyetle söylüyorum bunu size, ılerde ne ne değildir bilen bir yasa geldiğinde kızınız sizi histerik ve takıntılı olarak görecek.

Çocuk kırdı diyecek, kendimmi kırdım diyecek sanki.
Çocuk bilinçli anne ya, çocuğun üzerine atacak.
Zaten kırarkende çocuğa kendisi kırmış izlenimi vermiş.

çocuk düşürdü kırdı diyecek ki zaten öyle yapmış
Yazik bir cocuk daha sorunlu yetistiriliyor, büyüyunce nasil çıkacak bunun acisi Allah bilir

Neyin hırsı içinde böyle bir şey yaptınız ? Eşinizin yerinde olsam sizinle uzun bir süre diyalog kurmazdım. İyi bir de tartışırdım. Çocuk bu alın, ağlar sonra unutur gider. Yaptığınızı yanlış bulmaktan ziyade hiç sağlıklı bulmadım. Sağlıklı ya da değil insanlar düşünmüş almış teşekkür edip kaldırmak zor olmayacaktı.

6 sayfasını okuyabildim sorunun. Hala yaptığınızı savunuyor olmanızı anlamlandıramadım. Bizim kararlarımızın üstüne çıkmaya çalışıyorlar deyip durmuşsunuz. Velev ki öyle. Ev yine sizin eviniz, evinizin içindeki yönetim size ve eşinize ait. Sendrom çağında diye çocuğun inadını yönetmeyi öğrenmek yerine inat konusu nesneyi ortadan kaldırmak, ki bunu zevk ala ala yapmak çözüm mü? Televizyon izlemek istediğinde ne yapacaksınız? Komşu çocuğuyla kavga ettiğinde ve kendini yerlere attığında çocuğu sıpıtıp atacak mısınız açıklamak yerine? O yüzden kendinizi kandırmayın olayın tabletle çocuğun gelişimi ile alakası yok. Kayınpederle olan sorunlarınızı kendisiyle çözün, çocuğunuza yazık.

Bu kadar elhamlı olma, tamam bagımlı olsun istemiyorsun kızının ama bu yaptıgın cok yanlıstı bence duzeltebılırsın tamır ettır tableti, esındende özür dile onunda arada kaldıgını unutma bı taraf aılesı bı taraf annesı babası,

@Mune Konumu kapatir misiniz rica etsem kendimi aciklamaya calisiyorum biri linc edince gerisi geliyor
Biri değil üyelerin %100'ü aynı anda - aynı fikirde. Olay sadece tablet değil, sizin yapınız hareketleriniz. Dikkatsizlik olur tablet düşer zaten gönlünüz olmadığı için dert etmezsiniz ama çaat diye yere atmak normal insan işi değil. Bir iki sene sonra verirsiniz artık 10.000 TL tablet için.

Eşim aynı davranışı yapsa ,cidden çok kırılırım. Çok yanlış yapmışsınız.
Aileler bizim gibi düşünmüyor. Hatta herkesin düşüncesi farklı. Bu durumu kendi içiniz de, cocuga vermeyerek halledebilirdiniz.

Çok yanlış yapmışsınız . Bu kadar kötü niyetli nasıl olabilirsiniz ? Ülkece alacağımız bir kg patatesi düşünür haldeyken yurtdışında üretilip , bir ton parayla alınan bir şeyi çöp etmişsiniz . Bari ekranını hemen yaptırın . Servis garantisi vardır belki .
Sonrasında da kaldırın . Ha yok , onların aldığı bir çöp bile evimde duramaz derseniz bana gönderin . Öğrencilerimden birine vereyim .
Çocuğu bahane ederek ego tatmini yapmayın . Dünyadaki tek 22 aylık bebek sizinki değil ve kandırmak kolay yani benimki üstün zekalı kanmaz demeyin çok üstün zekalı çocuğun dersine girdim kandırılabiliyorlar biliyorum.
Eşinizin fitilini ateşlemişsiniz . Oğlum bak bir türlü yaranamıyoruz biz yapsa annesi küçücük bir kırıntı dahi haklı bulsa artık zamanla size karşı davranışları değişir .

bu kadar fenalık , kötü niyet , çocuğu kullanıp resmen sidik yarıştırmak çok yanlış . Kayınaileniz de safmış , şu devirde yeyip içmek yerine torunlarına hediye almışlar .

Gelecek bilgi çağı olacak . Bilgi de o beğenmediğiniz aletlerde . Kodlama eğitimi ne kadar önemli , internet okur yazarlığı çok kıymetli . Öcü değil onlar . Gelecekte gözlüklerimizi atıp internete bağlanan akıllı lensler takacağız belki de .
Hayatımızın her alanında bilgisayarlı teknolojiler hep olacak .
Annelerin bencillikleri yüzünden çocuklar kendilerini gerçekleştiremiyor . Mantıklı kararlar almanız dileğiyle .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…