Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsini okuyun konularimin tabii bunlar bir kismi

Saklasaydin eğitimi için kullanırdın. Bahane bunlar. Adamlar ev alsaydı şimdi eve ihtiyacı yok diye başkasına mi hibe edecektin?

Yaptığın çok ayıp ve çirkin bir hareket. Eşin üzülmüştür tabiki. Ailesinin aldığı hediyeye zarar verme hakkına sahip değilsin. Sen kendi istediğin olsun ve o insanları sevmediğin için bunu yaptın

Yapıcı yorum yapıcı insanlara yapılır
Siz negatif ve kötü niyetli birisiniz
Size yapıcı yorum işlemez
Çünkü bukadar yorumdan pay çıkarırdınız diğer türlü olsa
Tabii para yararına ama tablet zararına
Ah kafanız ne güzel.
Keşke kendinizi eğitseniz biraz o tablet çok iş görürdü ama neyse.

Tabiki hayır

Ama kayın aile ne yapsa yaranamaz bu geline

oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar
Acma tusunu biliyor acar kendisi kirilinca bile yanlarindana cmaya calisti
Hangisi doğru bunun?

Gözünüzü hırs nefret bürümüş. Bal gibi de sizden dolayı biliyor tanıyor çocuk elektronik aleti. Yazık günah kaç bin TL bir tablet. Verirdiniz gariban fakir bir çocuğa. Çocuk başka şey için kavga kıyamet ağlasaydı yapacak mıydınız dediğini, misal ben balkonda sandalyeye çıkıp aşağı bakıcam deseydi ikna etmeyecek miydiniz?

Eşinizin ailesine olan hıncınızı bugün tabletten çıkarmışsınız yarın neyden çıkarırsınız belli değil. Madem sorup öğrenmek istiyorlar, bu yaşta uygun görmediğimiz için kaldırdım zamanı gelince veririz eline diyebilirdiniz. Hem mala zarar vermezdiniz hem de kuralları sizin koyduğunuzu belirtirdiniz. Hiç çocuk alışmasın diye kırdım demeyin buna inanan bir kişi çıkmaz.

Ben eşinizin yerinde olsaydım buz gibi soğurdum sizden.

Tablette çocuğun yararına olacak bir şey. Sadece şu an yaşı uygun değil. Sizde saklayıp vakti vakti gelince verirdiniz. Ayrıca kendi babanız alsa çok kıymetli olurdu.

Cok merak ettım tum gun nasıl gecıyor?
Ben krese gıttıiği ıcın 2 yasında ,oyaladım.Yazın cıdden oyalayamadım.
Boya yaptık 30 dk
Evcılık oynadık 20 dk.
Hamur oynadık 20 dk(bazen o kadar bıle surmuyr)
Hadı 2 saat uyudu,uyandı yemek yedı.
Havuzu doldurdm maksımum 40 dk.
Gercekten nasıl oyalıyorsunuz merak ettim.

Ben ispatlarım

Kendi kırmamış çocuğun eline verir gibi yapıp sanki çocuk düşürmüş kırmış gibi yapmış

en azından seviyorlar cocugunuzu ki bişeyler alıyorlar pahalı ucuz demeden . Cocugunuzdan da sogutmaya calısıyorsunuz herlade kayın ailesini.sonra eltimin cocugun seviyorlar benim cocugu sevmiyorlar ilgilenmiyorlar daha bir çöp Almıs degiller dersiniz.ben olsam torunumu benden bu kadar sakınan bir gelinide sevmem cocuguna da artık EYLEŞMEM değişiksiniz. Eşiniz sizn ailenize karısı nasıl merak ettim.oda sizin ailenizden gelen seylere Boyle saygısızlıklar yapıyor mu

Tablet konusunda tamamen hakli olsanızda atıp kırmak konusunda haksizsiniz. Ekrani tamir ettirip kaldırın. Bnmde kızım 5 yaşında hala tableti yok ve ne oldugunu da bilmez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…