- 4 Eylül 2018
- 18.765
- 72.082
- 598
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Yazıklar olsun. Konu sahibi o masum insanların ahi elbet çıkar sendenSürekli beni bu hale getirdiler bu hale getirdiler diyosunuz. Bakın yorumsuz bırakıyorum şu mesajınızı buraya. Kayınvalidenizden bu kadar nefret etme sebebinizi arkadaşlar da anlar artık:
Hepsini okuyun konularimin tabii bunlar bir kismiDaha deminden beri eski konularına bakıyorum. Bu kadar nefret edeceği bir şey bulamadım cidden. Yani laf falan söyledikleri olmuş da işte araba alcaklar araba oğullarının üstüne olsun gibi laflar. Yani bu kadarcık lafları sorun edeceksek kimseyle kişisel ilişki kuramayız zaten.
Kocası bence çok çok pasif birisi. Karısını tedaviye bile ikna edememiş. O yüzden tableti kırmasına laf dememesine şaşırmıyorum
Saklasaydin eğitimi için kullanırdın. Bahane bunlar. Adamlar ev alsaydı şimdi eve ihtiyacı yok diye başkasına mi hibe edecektin?Tabii ki atmazdim cunku onun yararina olabilecek bir sey su an 22 aylik bebegin tablete.ihtiyaci yok.Evet atmam yanlisti ofkeyle yaptim hatami konuyu acarken de farkettim zaten sadece yapici yorumlara ihtiyacim vardi tabii ki kimse aferin desin demiyorum
Benim bile atasım geldi. Bir tablet ne kadar yaniKoca da masallah sessız.Bız kvdenın gonderdiği boreği yemedık dıye sabah trıp yedık:)Zıyan oluyor kadın ugrasmıs nıye yemıyorsunz dedi kocam bey gklfggl
Aldıkları tableti kırsam adam kendını 4.kattan atar gfklgfkgfk
Yapıcı yorum yapıcı insanlara yapılırTabii ki atmazdim cunku onun yararina olabilecek bir sey su an 22 aylik bebegin tablete.ihtiyaci yok.Evet atmam yanlisti ofkeyle yaptim hatami konuyu acarken de farkettim zaten sadece yapici yorumlara ihtiyacim vardi tabii ki kimse aferin desin demiyorum
Tabiki hayırBunları yapabilmek için tableti kullanmayı bilmek gerekir.
Konu sahibinin kullanabildiğini sanmiyorum. Hepsini geçtim
En kötü tablet bile şuan kaç para, saklarsın. Kendin kullanırsın yada gider satarsın.
Sordum ama cevap vermedi
Tabletin yerine çocuğa altın alsaydı kp yada parasını verseydi aaa aslaaa kabul edemem diye onlarıda alıp atacakmıydı yada parayı yakacakmıydı?
oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar
Hangisi doğru bunun?Acma tusunu biliyor acar kendisi kirilinca bile yanlarindana cmaya calisti
Tabii ki atmazdim cunku onun yararina olabilecek bir sey su an 22 aylik bebegin tablete.ihtiyaci yok.Evet atmam yanlisti ofkeyle yaptim hatami konuyu acarken de farkettim zaten sadece yapici yorumlara ihtiyacim vardi tabii ki kimse aferin desin demiyorum
Cok merak ettım tum gun nasıl gecıyor?Tabii ki atmazdim cunku onun yararina olabilecek bir sey su an 22 aylik bebegin tablete.ihtiyaci yok.Evet atmam yanlisti ofkeyle yaptim hatami konuyu acarken de farkettim zaten sadece yapici yorumlara ihtiyacim vardi tabii ki kimse aferin desin demiyorum
Sırf size sorulmadan alındığı için kırdığınıza eminim ama ispatlayamam.
Ekrana kilit koyabilirdiniz bak açılmıyor diyebilirdiniz. Çocuk daha bir kere gördüğü tabletin açma tuşunu nereden bilecek ?
Şarjı bitince eline verip bak açılmıyor bozuldu diyebilirdiniz.
Ya da günde 15 20 dakika oynamasına izin verebilirdiniz.
Kırmak ne kadar doğru?
İnsanlar heves etmiş torununa almış.
Eşiniz yine sakin kalmış, yerinde olsam daha büyük tepki verirdim.
Eğitim neki? Ne gereksizSaklasaydin eğitimi için kullanırdın. Bahane bunlar. Adamlar ev alsaydı şimdi eve ihtiyacı yok diye başkasına mi hibe edecektin?
Sabah sabah üşendim , eski konuları karıştırmak zor geldiBen ispatlarım
Kendi kırmamış çocuğun eline verir gibi yapıp sanki çocuk düşürmüş kırmış gibi yapmışKonu sahibi şunu da söyleyeyim şimdi ufak anlamıyor çok. Ama ileride kırılma numarasını anlayacak mesela. O zaman işte size tepki verecek öfke duyacak.
Dedesi ninesi sevmesin kızım onları sevmesin derken kendi aranızdaki ilişkiyi zedeleyeceksiniz.
Böyle devam ederseniz olacak olan bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?