Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esimi bu hale getiren onlar diye dusunuyor merak etmeyin
Sürekli beni bu hale getirdiler bu hale getirdiler diyosunuz. Bakın yorumsuz bırakıyorum şu mesajınızı buraya. Kayınvalidenizden bu kadar nefret etme sebebinizi arkadaşlar da anlar artık:

Sürekli beni bu hale getirdiler bu hale getirdiler diyosunuz. Bakın yorumsuz bırakıyorum şu mesajınızı buraya. Kayınvalidenizden bu kadar nefret etme sebebinizi arkadaşlar da anlar artık:
Ay düşman başına ya.
Yazık aileye gerçekten.
Çok üzüldüm kayın ailesine

Nolmus adamlar Almıs saklayın sabah uyandıgında sorsada kafasını baska yere verin ne bileyim hadi gel kahvaltı yapalım sonrada djsarıda sana bir sürprizim var diyin götürün dısarıda topraga su ktın camurdan tabaklar oyunlar falan yapın kafası dagılır unutur tableti. O iyi birşey dsgik buyuyunce kullanıcaksın sımdı bozulmus yaptırıcaz vs diyin surkeli oyalayın her akln geldignde. Kırmak nedir ya ileride lazım olursa napacaksınz.yine masraf etmiş olacaksınız. Eşinize uzuldum valla esim benm ailemin aldıgı hediyeye çirkince davransa ben kırılır aynı hareketi kendi ailesine yaparım . Cocuk bu baska biseyle oyalamak zor degıl. tutturmus 2 yas sendromu aglıyor inat diye birşey bizde cocuk buyutuyoruz herseyinde sendromunu cıkarmayın büyüyüp gidiyorlar işte

Son düzenleme:
O daha onceki bir mevzu asıl konu kizim dogduktan sonra basliyor

Esimi bu hale getiren onlar diye dusunuyor merak etmeyin

Hayır balım öyle düşünmüyor.
Öyle düşünen adam hareketi değil söyledikleri, kaçırıyorsun o kısmı.
Adama leyloş nankör yerleşti, sussa sussa 10 sene sonra yine çarpacak yüzüne malesef.

Yaptığınız hiç normal değil

Insallah oyle olmaz ne diyeyim hataliyim kabul ediyorum yapmamam gerekirdi

O daha onceki bir mevzu asıl konu kizim dogduktan sonra basliyor
Mandalina suyu vermesiydi o zaman sorun.
Sanki evinizi taşlamışlar gibi yazıyorsunuz. Normal düz yurdum insanı gibi davranmışlar, bilememişler. Size kötülük olsun diye bir şey yapmamışlar. Düzgünce izah edebilirsiniz kırıp dökmek yerine

Konu sahibinin bütün konuları kayınvali kayınpeder ve görümce üzerine. Hastalık boyutuna ulaştı. Bir işi, gücü, hayali yok. Hedefi yok. Evde çocukla oynayan ponçik ama bu konudan sonra anladım ki sinsi bir ev hanımı. Dönüp dolaşıp onlara ulaşıyor her konusu. Çok ilginç geliyor bana böyle kafalar

Bunları yapabilmek için tableti kullanmayı bilmek gerekir.
Konu sahibinin kullanabildiğini sanmiyorum. Hepsini geçtim
En kötü tablet bile şuan kaç para, saklarsın. Kendin kullanırsın yada gider satarsın.
Sordum ama cevap vermedi
Tabletin yerine çocuğa altın alsaydı kp yada parasını verseydi aaa aslaaa kabul edemem diye onlarıda alıp atacakmıydı yada parayı yakacakmıydı?

Koca da masallah sessız.Bız kvdenın gonderdiği boreği yemedık dıye sabah trıp yedık:)Zıyan oluyor kadın ugrasmıs nıye yemıyorsunz dedi kocam bey gklfggl
Aldıkları tableti kırsam adam kendını 4.kattan atar gfklgfkgfk

Tabii ki atmazdim cunku onun yararina olabilecek bir sey su an 22 aylik bebegin tablete.ihtiyaci yok.Evet atmam yanlisti ofkeyle yaptim hatami konuyu acarken de farkettim zaten sadece yapici yorumlara ihtiyacim vardi tabii ki kimse aferin desin demiyorum

Daha deminden beri eski konularına bakıyorum. Bu kadar nefret edeceği bir şey bulamadım cidden. Yani laf falan söyledikleri olmuş da işte araba alcaklar araba oğullarının üstüne olsun gibi laflar. Yani bu kadarcık lafları sorun edeceksek kimseyle kişisel ilişki kuramayız zaten.

Kocası bence çok çok pasif birisi. Karısını tedaviye bile ikna edememiş. Anneleri araya sokmak zorunda kalmış. O yüzden tableti kırmasına laf dememesine şaşırmıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…