- 24 Aralık 2014
- 5.142
- 6.913
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Haklisiniz tesekkur ederim hatali oldugumu yapici bir sekilde soyleyen 3 uyeden birisiniz ben aferin beklemiyorum zaten yanlis yaptim biliyorumBu kadar elhamlı olma, tamam bagımlı olsun istemiyorsun kızının ama bu yaptıgın cok yanlıstı bence duzeltebılırsın tamır ettır tableti, esındende özür dile onunda arada kaldıgını unutma bı taraf aılesı bı taraf annesı babası,
Tabii. Arı vizviz ogrenmis. Bu dil gelişimi açısından elzem bir şey.Eğitim neki? Ne gereksiz
Annesi arı vız vızı öğretmiş hem, yeter.
Valla bulamıyorz Samsungun en uygın a serısı tabletının ekranına 1200 tl ıstediler.Hadı dedik alalım yenısı daha pahalı.Koca sehırde yedek parca bulamadık.
Ne olursa olsun kırmak cözüm olmamalıydıNe kadar inat oldugunu tahmin bile edemezsiniz ciddi soyluyorun
Ig da bı ınflucer var.1 ay arayla dogum yaptık.Kadın nasıl planlı nasıl herseyın en organıgını dusunıuyor falan.Bı sure takıp ettım baktım kotu etkılenıyorm cıktım takıpten.Neyse cocuklar buyudu ek gıda vs kadına denk gelıyoırm kesfettte.Yıne en organık sekılde buyutuyr.Sekerlı urun vermıyorm,sunu vermıyorm bu gelısımıne zararlı falan dıyor.Ayy gerçekten böyle buldumcuk, her şeyi en iyi bilen,hayatı bu kadar kasarak yaşayan annelere uyuz oluyorum. Yirmi sene sonra eminim ki sorsak çocuğunuzun binlerce çocukluk travması çıkacak sizden ötürü.
Misal, 90larda herkes sokaktayken annem dışarısı güvenli değil,çocuklar kufurbaz, arabalar var, organ mafyası çocuk kaçırıyor diye bizi salmazdi. Kendince harika anne olduğu için. Ama hiç de güzel çocukluğumuz geçmedi,bol bol dislandik. Aynı annem aaaassssla TV izlemezdi. Hele Rosalinda marimar gibi saçma dizilere asla izin vermezdi. Okulda herkesin tek muhabbeti dün geceki diziler olurdu, ben katılamazdim sohbete. Sohbete dahil olmak için izlemis gibi yapardım,ki dadı dizisi bile yasaktı bize.
Mahallenin çocuğu dışarda oynarken,sesi gelirken daha saat 9da 10da bizim yatak vaktimiz gelirdi. Nolur nolmaz karşıdan karşıya gecmeyelim diye markete yollamazdi.
Ne oldu bu kadar kastı da?
Doğru düzgün çocukluk anisi bile yaşamadan , cam fanusta büyüdüm.
Bir marifet değil yani çocuğu böyle yetistirmek
Ayrıca şarjı saklayıp şarjı bitince 'aaa açılmıyor' yapabilirdiniz. Uğraşır dururdu sarjsiz tabletle.
Resmen "benim sözümün üstüne nasıl söz söylerler" diye gözünüz dönmüş, hirsinizdan kirmissiniz.
Cooook ayıp etmişsiniz bence
Bu ara iğrenç bir oyuncak her çocuğun elinde. Kötü vahşeti bol bir video oyununun karakteri. Oğlum da tutturuyor illa alacağım diye, ben onun kötü bir oyuncak olduğunu, alan çocukların anlamını bilmediğini çocuklara uygun olmadığını anlatıyorum ve asla almayacağımı da söylüyorum.6 sayfasını okuyabildim sorunun. Hala yaptığınızı savunuyor olmanızı anlamlandıramadım. Bizim kararlarımızın üstüne çıkmaya çalışıyorlar deyip durmuşsunuz. Velev ki öyle. Ev yine sizin eviniz, evinizin içindeki yönetim size ve eşinize ait. Sendrom çağında diye çocuğun inadını yönetmeyi öğrenmek yerine inat konusu nesneyi ortadan kaldırmak, ki bunu zevk ala ala yapmak çözüm mü? Televizyon izlemek istediğinde ne yapacaksınız? Komşu çocuğuyla kavga ettiğinde ve kendini yerlere attığında çocuğu sıpıtıp atacak mısınız açıklamak yerine? O yüzden kendinizi kandırmayın olayın tabletle çocuğun gelişimi ile alakası yok. Kayınpederle olan sorunlarınızı kendisiyle çözün, çocuğunuza yazık.
Kim bilir neler hissetti çocuk. Suçluluk duydu.Kendi kırmamış çocuğun eline verir gibi yapıp sanki çocuk düşürmüş kırmış gibi yapmış
Umarim duzelır bu durum Rica ederimHaklisiniz tesekkur ederim hatali oldugumu yapici bir sekilde soyleyen 3 uyeden birisiniz ben aferin beklemiyorum zaten yanlis yaptim biliyorum
bette ben oh ne iyi yaptim catla patla demiyorum farkindayim hatamın zamani geri alsam yapmazdim o an cozum o gibi geldi uyku sersemiNe olursa olsun kırmak cözüm olmamalıydı
Ayy gerçekten böyle buldumcuk, her şeyi en iyi bilen,hayatı bu kadar kasarak yaşayan annelere uyuz oluyorum. Yirmi sene sonra eminim ki sorsak çocuğunuzun binlerce çocukluk travması çıkacak sizden ötürü.
Misal, 90larda herkes sokaktayken annem dışarısı güvenli değil,çocuklar kufurbaz, arabalar var, organ mafyası çocuk kaçırıyor diye bizi salmazdi. Kendince harika anne olduğu için. Ama hiç de güzel çocukluğumuz geçmedi,bol bol dislandik. Aynı annem aaaassssla TV izlemezdi. Hele Rosalinda marimar gibi saçma dizilere asla izin vermezdi. Okulda herkesin tek muhabbeti dün geceki diziler olurdu, ben katılamazdim sohbete. Sohbete dahil olmak için izlemis gibi yapardım,ki dadı dizisi bile yasaktı bize.
Mahallenin çocuğu dışarda oynarken,sesi gelirken daha saat 9da 10da bizim yatak vaktimiz gelirdi. Nolur nolmaz karşıdan karşıya gecmeyelim diye markete yollamazdi.
Ne oldu bu kadar kastı da?
Doğru düzgün çocukluk anisi bile yaşamadan , cam fanusta büyüdüm.
Bir marifet değil yani çocuğu böyle yetistirmek
Ayrıca şarjı saklayıp şarjı bitince 'aaa açılmıyor' yapabilirdiniz. Uğraşır dururdu sarjsiz tabletle.
Resmen "benim sözümün üstüne nasıl söz söylerler" diye gözünüz dönmüş, hirsinizdan kirmissiniz.
Cooook ayıp etmişsiniz bence
Profil fotosu gitmiş birazdan üyelik iptali de gelir...Kim bilir neler hissetti çocuk. Suçluluk duydu.
Uyku sersemi? Siz bunu planlayarak yaptınız çünkü bu olayı gülerek anlattınız. Şimdi söylediğinize inanmamızı mı bekliyorsunuz?El
bette ben oh ne iyi yaptim catla patla demiyorum farkindayim hatamın zamani geri alsam yapmazdim o an cozum o gibi geldi uyku sersemi
Olsun dedıgımı yaparsanız en azından esınız yaptıgınız hatanın farkında oldugunuzu anlıcaktırEl
bette ben oh ne iyi yaptim catla patla demiyorum farkindayim hatamın zamani geri alsam yapmazdim o an cozum o gibi geldi uyku sersemi
Nasıl telafi edeceksiniz şimdi bu durumu?Haklisiniz tesekkur ederim hatali oldugumu yapici bir sekilde soyleyen 3 uyeden birisiniz ben aferin beklemiyorum zaten yanlis yaptim biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?