Kızıma iznimiz olmadan tablet almış..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Haklisiniz tesekkur ederim hatali oldugumu yapici bir sekilde soyleyen 3 uyeden birisiniz ben aferin beklemiyorum zaten yanlis yaptim biliyorum

Valla bulamıyorz Samsungun en uygın a serısı tabletının ekranına 1200 tl ıstediler.Hadı dedik alalım yenısı daha pahalı.Koca sehırde yedek parca bulamadık.

O an yaşadığı his ve hayal kırıklığı herseyden zararlı aslinda, unutmasi imkansız..
Bu nasil kıymet bilmezliktir sanki çocuk 3 aylık

Ig da bı ınflucer var.1 ay arayla dogum yaptık.Kadın nasıl planlı nasıl herseyın en organıgını dusunıuyor falan.Bı sure takıp ettım baktım kotu etkılenıyorm cıktım takıpten.Neyse cocuklar buyudu ek gıda vs kadına denk gelıyoırm kesfettte.Yıne en organık sekılde buyutuyr.Sekerlı urun vermıyorm,sunu vermıyorm bu gelısımıne zararlı falan dıyor.
Sonra tatıllerde kasmıyorz ,ne bulursa onu yıyor falan demis bı postuında.
Hafta 7 kadın 8 tatılde zaten
Cıdden otellerde buyudu cocuk.Evde 2 saat kalıyo kalmıyo:)
Hee dedım ısın sırrı buymus.Bız ondan yapamıyormusuz ,bız hep evdeyiz:=)
Muko ebeveynlık yok.Herkes oyle oldugunu ıdda edıyor ama yok.

Bu ara iğrenç bir oyuncak her çocuğun elinde. Kötü vahşeti bol bir video oyununun karakteri. Oğlum da tutturuyor illa alacağım diye, ben onun kötü bir oyuncak olduğunu, alan çocukların anlamını bilmediğini çocuklara uygun olmadığını anlatıyorum ve asla almayacağımı da söylüyorum.
Anlıyor.
İleride arkadaşlarından görüp istediği zararlı şeyler de olacak. Her seferinde kırarak dökerek sonuca ulaşamayacak o zaman ne yapacak

Ay bu benim çocukluğum resmen. Ama benimki 80’lerin ortasında geçti. Sokakta oynamaya, arkadaşların evine asla izin yoktu ki o yıllar mahalle kültürünün altın yılları, komşuluk on numara. Ve dışlandım, arkadaş ortamlarına çağırılmadım. Korkak ve kaygı dolu yetiştim.

Markete, fırına zaten asla gitmedim o sorumluluk ve güven duygusunu aşılamadılar. Bisiklete de binmedim düşerim diye. İzole büyüdüm yani ben de.

Konu sahibi size gelince çok ayıp etmişsiniz, çocuk bir şekilde oyalanırdı. Bu devirde günah değil mi, kayınpederiniz parayı ağaçta mı yetiştiriyor? Çok değişik bir insansınız zaten.

El

bette ben oh ne iyi yaptim catla patla demiyorum farkindayim hatamın zamani geri alsam yapmazdim o an cozum o gibi geldi uyku sersemi
Uyku sersemi? Siz bunu planlayarak yaptınız çünkü bu olayı gülerek anlattınız. Şimdi söylediğinize inanmamızı mı bekliyorsunuz?

çocuğunuzu o kadar iyi yetiştiriyorsunuz ki istediği yapılmadığında kendini yerlere atıyor.
inat demişsiniz sanırım gördüğü davranış şeklini uyguluyor sizden gördüğü.
ama tablet öcü.
eşinizin yerinde olsam gider kendi paramla o tabletin aynısını alırdım. çocuk büyüyünce kullanır günde 15 dk kullanır orası planlanırdı ama sizde inat neymiş hırs neymiş öğrenirdiniz.

Belli ki bir takım sorunlarınız var ve ne yaptığınızı bilmiyorsunuz.
Yaptığınız hatayı telafi etmenin yolları var ya tamir ettirir ya da yeni tablet alırsınız.

Sizin önceki konularınızı da biliyorum. Bazen cidden şımarık bir çocuktan farkınız yok. Eşiniz iyi idare ediyor valla kusura bakmayın.

Benim eşim benim ailemin aldığı üstelik maddi değeri yüksek bir hediyeyi çocuğa vermemek için gözümün önünde kırsa ben o hediyeyi bi tur da onun kafasında kırardım. Hadsizsiniz. Kv yi sevmemeniz size bu şekilde davranma hakkını vermez.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…