- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.809
- 798
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Konu sahibi evliligin temeline kendi elleri ile bombalari yerlestirdiginin farkinda degil. Böyle olaylara imza atarak aslinda kendini kücük düsürüyor esinin gözünde, genelde kayinvalideye ve kayinpedere hakli olarak tepkiliyse bile. Gün gelecek esi artik altdan almaz
Bildiğin travma yani çocuğa, daha dün eline aldığın, uyanır uyanmaz heyecanla yana yakıla sorup aradığın hediyeyi annen gözünün önünde parçalasın.Birde cocugun önünde mi kirmisbak orasini atlamisim
Kendimi vallahi ifade edemedim Allah basa vermesin denecek gelin degilim vallahi degilim sadece hatamin farkina daha iyi varmam icin yapici yorumlara ihtiyacim vardi neyse canlari sagolsun baskasi boyle konu acsa belki ben de ayni yorumlari yapardimMune uyuyordur şimdi
Taşlama sanatını dibine kadar yaşayacaksınız canım
Boyle konuları gec saatlerde acın kı
Muneyı etıketledıgınızde hemen mudehale eder
Bu yaz her gün verdim tableti. Baktım sitede arkadaşlarıyla buluşsa bile sudan kavga çıkarıp eve dönüyor, oyuncak oynamıyor aklı fikri tablette pazarları sadece oynayabilirsin dedim. Süper zeka olmadığından ağladı sızladı kabul etti. Sakladığım yeri de bulamıyor beş yaş olduğu halde. Ki taburesiyle her yere ulaşıyor boy olarak ama işte konu sahibinin 22 aylık kızının zekası yok demek kiBenim kızım 6 yaşına girecek. Kaldırsam bulamaz. Tableti var diye azıcık alık heralde ahshahsh
Tasla ezmedim yapmayin parcalasin derken? Hataliyim evet ama Ismail Yk nin araba parcalamasi gibi de parcalamadimBildiğin travma yani çocuğa, daha dün eline aldığın, uyanır uyanmaz heyecanla yana yakıla sorup aradığın hediyeyi annen gözünün önünde parçalasın.
Bizim de cocugumuz var ya, yapmayin. En inat cocuk bile dikkatini baska yere cekince unutuyor neye agladigini. Sevdigi baska bir sey verseydiniz hemen. Cok sacmalamissiniz gercekten. Tablet kirilir mi?Inanmiyor gercekten sabahin 7 sinde onu da yaptim ac ac kendini yerlere atiyor
Bu yaz her gün verdim tableti. Baktım sitede arkadaşlarıyla buluşsa bile sudan kavga çıkarıp eve dönüyor, oyuncak oynamıyor aklı fikri tablette pazarları sadece oynayabilirsin dedim. Süper zeka olmadığından ağladı sızladı kabul etti. Sakladığım yeri de bulamıyor beş yaş olduğu halde. Ki taburesiyle her yere ulaşıyor boy olarak ama işte konu sahibinin 22 aylık kızının zekası yok demek ki
Kayınvalidenlere cahil diyorsun da tablet almak cahillikse baya bir cahiliz hepimiz. Önemli olan tablete sınır koyabilmek. Çocuğun o tabletle ne kadar oynayabileceğinin sınırı. Cahil olmak tablet almak e tableti yere fırlatmak ne oluyor? Elitlik miCunku gecmiste neler yasadigimi en iyi esim biliyor bir sey demez ne kadar uzuldugumu o biliyor bu noktaya bir gunde gelmedim
Esimi bu hale getiren onlar diye dusunuyor merak etmeyinEş bunu nasıl görüyor?
"Ailem bir hediye aldı, bir hoşluk yapmak istedi karım kırdı attı. İyilikten anlamıyor."
Siz bir empati yapsanız ya size birisi çok güzel bir hediye veriyor. Mutlu uyanıyorsunuz ve kırıp yere düşürdüğünüzü sanıyorsunuz. Kendinizi basıl hissedersiniz?Tasla ezmedim yapmayin parcalasin derken? Hataliyim evet ama Ismail Yk nin araba parcalamasi gibi de parcalamadim
Ben çocuk değil de kv kpgile inat yaptığını düşündüm.Gosterdigin tepki çok fazla.Neden kırıyorsun o çocuğa tablet elbet lazım olacak.Hadi olmaz diyorsun başkasına verseydin de faydalansaydi.Esin iyiymiş ben yapmış olsaydım hatta ben eşimin bunu yaptığını görseydim onun ciddi sıkıntılı biri olduğunu düşünürdümBugün tam 22 aylik olan bir kızım var yasına kadar hic tv izlemedi yasından sonra evde acildıgı kadarıyla gordu oturup bakan bir cocuk degil telefon da ayni sekilde nadiren sar makarayi, ari vız vız şarkilari acsr oynarız o kadar görüyor bunun karşılıgi olarak da kelime haznesi oldukca geniş masallah ben tv telefon versem eminim ki böyle olmazdı.Eşim ben kayinvalidemlerle pek gorusmedigim icin haftada bir iki kizimi alir gostermeye goturur yarim saat takilir gelirler.Dün de gittiler iyi guzel hos bir geldiler kizimin elinde kocaman kafam kadar tablet esime bu ne dedim babam almıs cocuga dedi.Vermedigimizi söyleseydin neden kabul ettin dedim kaldırirsin buyuyunce verirsin almam diyemedim buyuyunce kullanir dedim heves etmis almis torununa dedi.(Zaten anlatsa da anlayacak insanlar degiller 2022 yilinda kucumsemek icin demiyorum ben de koyde yasiyorum sanki koyden hic disari cikmamis gun gormemis insan zihniyetine sahip bir aile iki saat zararlarini anlatsam bir sey olmaz derler)Kızımdan almaya kalktim israr kiyamet 2 yas sendromunda zaten kafasini yerlere atmaya basladi mumkun degil almak. Gece uykusuna yatirdim o zaman alirim dedim sakladim sabah uyandi uyanir uyanmaz tableti istedi hayir dedikce etinden et koparcasina bagirdi baktim sabahin 7 sindekonu komsuyu uyandiracak verdim eline cocuk dusurmus gibi yapip kendim attim bilerek fayansin uzerine tabletin ekran mevta ses var goruntu yok kizim da acilmadigini gorunce sustu . esim ekrani bilerek kirdigimi gordu bir sey demedi biraz surati dustu ise gitti az once mesaj atmis ekrani kasitli olarak kirman dogru muydu sence diye kararlarimiza saygi duyulmuyorsa evet dedim konustuk biraz sizce yanlıs mı yapmışım ? Bence de dogru degildi ama kizim tablete alisacak diye endiselendim zaten bir sey alsalar cocuga surekli kullaniyor musunuz giydiriyor musunuz yediriyor musunuz diye milyarlarca kez sorarlar eminim ki tableti de soracaklardi her seferinde neden verdigimizi anlatsak da soracaklardi
Çocuk bahane ya, aileye hırsından kırmış tableti.Bu yaz her gün verdim tableti. Baktım sitede arkadaşlarıyla buluşsa bile sudan kavga çıkarıp eve dönüyor, oyuncak oynamıyor aklı fikri tablette pazarları sadece oynayabilirsin dedim. Süper zeka olmadığından ağladı sızladı kabul etti. Sakladığım yeri de bulamıyor beş yaş olduğu halde. Ki taburesiyle her yere ulaşıyor boy olarak ama işte konu sahibinin 22 aylık kızının zekası yok demek ki
Ses var görüntü yok dediniz parçalamak demeyelim de yere çarpmak diyelim hadi oldu mu. Bu çocuğun gözü önünde yaptığınız gerçeğini değiştiriyor muTasla ezmedim yapmayin parcalasin derken? Hataliyim evet ama Ismail Yk nin araba parcalamasi gibi de parcalamadim
İstese yapabilirdi.Ben 5 yaşındaki çocuğumu bile tablet bozuk diye kandırdım,çocuğu süper zeka da kanmıyor mu demek istiyor..Bi onda çocuk var bi onda tablet var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?