eger kurandada gecmesını ıstıyorsan ECRİN cok guzel bi isim ve bende zeyneb ısmını sevıyorummerhaba hanımlar doktorumuz kız gibi dedi ama net bişey demediği için araştırma halindeyim ben kumsal ismini çok beğendim ama kuranda geçen anlamlı bir isim olmasını da istiyorum fakat hiç bir isim içime sinmiyor kumsal yada ahsen demiştim sizce ne yapmalıyım
Ecrin kuranda ucret anlaminda geciyor .gecsinde ne sekilde gecerse gecsin derseniz o ayri :)eger kurandada gecmesını ıstıyorsan ECRİN cok guzel bi isim ve bende zeyneb ısmını sevıyorum
Evet kumsal cok guzel ama hitap ederken bi degisik icime sinmedimerhaba hanımlar doktorumuz kız gibi dedi ama net bişey demediği için araştırma halindeyim ben kumsal ismini çok beğendim ama kuranda geçen anlamlı bir isim olmasını da istiyorum fakat hiç bir isim içime sinmiyor kumsal yada ahsen demiştim sizce ne yapmalıyım
Nekadar guzel 3. Hamilelik :) yakin zamanlarda dogum yapicaz simdiden hayirli olsun .benimde temmuzun 28 inde doğumum var 2 oğlandan sonra kızım geliyor artık doğum yapmam ya da hamile kalsam bile kızım olmaz diyordum ama Rabbim kız da nasip etti o yüzden adını RÜYA koyucam
Evet nil ismini cok dusundum ama anlami yok sarede ayni sekilde anlamlarindan dolayi eledim.Ben de insallah Nil Sare koyacagim ,guzel mi sizce
Ben de insallah Nil Sare koyacagim ,guzel mi sizce
kızlar ikra ismi koymayı düşünüyorum kızıma nasıl sizce?