Doğuma Hazırlık Kizima isim

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

cnscyp

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2012
108
7
arkadaslar kizim olacak . Isim konusunda begendiginiz modern isim oneriniz varmi ? Henuz isim bulamadim

Mihrimah
Çeşminaz
Feryal
Mahizar
İpek
Irmak
Şevval
Bu isimleri çok beğeniyorum

arkadaslar kizim olacak . Isim konusunda begendiginiz modern isim oneriniz varmi ? Henuz isim bulamadim
Benim de allah nasip ederse yakinda bir kizim olacak. Biz isim olarak öyķü arin düşündük. Arin sumerlerde ateş tanrısı. Babamiz cok begeniyor bu ismi. Öykü benim fikrimdi. Bunun dışında öykü ismi dışında ben ada, duru, masal, bilge gibi isimleri de düşünmüştüm.

Evet cok guzel oyku arin . Bizde ada dusunuyoruz ama gidip geliyorum . Arya yada ada dedik ama bi turlu karar veremedim . Buarada hayirli dogumlar.

Evet cok guzel oyku arin . Bizde ada dusunuyoruz ama gidip geliyorum . Arya yada ada dedik ama bi turlu karar veremedim . Buarada hayirli dogumlar.
Teşekkür ederim. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Arya da cok guzel isimmis. Bizim soy adimiz da a ile basliyor. Bebegin bi ismi de a ile basliyor. Bu yuzden ada isminden vazgecmistim. Isme karar verince yine yazin buradan. :)

Bende tesekkur ederim bu arada bizimde soy ismimizde 2 a var :) bol a li bi secim olacak :)

Ben de ikiz kız bekliyorum isimlerini öykü & duru düşünüyorum...
İpek..Duru..Defne..Öykü...Ece...Melis... önerebilecegim isimler

Kizimin adi Ayse Sare. Esim Ayse ben Sare'yi koydum.. Onun disinda; Asya, Azra, Şura, Elif, Erva, ipek isimlerini de seviyorum..

merhaba hanımlar doktorumuz kız gibi dedi ama net bişey demediği için araştırma halindeyim ben kumsal ismini çok beğendim ama kuranda geçen anlamlı bir isim olmasını da istiyorum fakat hiç bir isim içime sinmiyor kumsal yada ahsen demiştim sizce ne yapmalıyım

Berfin Kumsal :) Rana da güzel isim Seçenek çok aslında

benimde temmuzun 28 inde doğumum var 2 oğlandan sonra kızım geliyor artık doğum yapmam ya da hamile kalsam bile kızım olmaz diyordum ama Rabbim kız da nasip etti o yüzden adını RÜYA koyucam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…