Biraz eski isimler amaMihrimah
Çeşminaz
Feryal
Mahizar
İpek
Irmak
Şevval
Bu isimleri çok beğeniyorum
Benim de allah nasip ederse yakinda bir kizim olacak. Biz isim olarak öyķü arin düşündük. Arin sumerlerde ateş tanrısı. Babamiz cok begeniyor bu ismi. Öykü benim fikrimdi. Bunun dışında öykü ismi dışında ben ada, duru, masal, bilge gibi isimleri de düşünmüştüm.arkadaslar kizim olacak . Isim konusunda begendiginiz modern isim oneriniz varmi ? Henuz isim bulamadim
Ben eskileri daha çok seviyorum :)Biraz eski isimler amaipek cok guzel iclerinde ama yakin arkadasimin kizinin adi diye koymak istemedim
Evet cok guzel oyku arin . Bizde ada dusunuyoruz ama gidip geliyorum . Arya yada ada dedik ama bi turlu karar veremedim . Buarada hayirli dogumlar.Benim de allah nasip ederse yakinda bir kizim olacak. Biz isim olarak öyķü arin düşündük. Arin sumerlerde ateş tanrısı. Babamiz cok begeniyor bu ismi. Öykü benim fikrimdi. Bunun dışında öykü ismi dışında ben ada, duru, masal, bilge gibi isimleri de düşünmüştüm.
Bende eski isim koymak hic istemiyorum esim zeynep yada gunes istedi eski diye vazgecirdimBen eskileri daha çok seviyorum :)
Nehir
Duhan
Berra
Nilda
Ayyüce
Efşan
Buket
Fidan
Essemi
Bunlar nasıl?
Güneş çok güzel benceBende eski isim koymak hic istemiyorum esim zeynep yada gunes istedi eski diye vazgecirdim
Teşekkür ederim. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Arya da cok guzel isimmis. Bizim soy adimiz da a ile basliyor. Bebegin bi ismi de a ile basliyor. Bu yuzden ada isminden vazgecmistim. Isme karar verince yine yazin buradan. :)Evet cok guzel oyku arin . Bizde ada dusunuyoruz ama gidip geliyorum . Arya yada ada dedik ama bi turlu karar veremedim . Buarada hayirli dogumlar.
Gunes cok guzel anlamli evet ama yasadigim yerde erkek 50 yasinda bi amca var adi gunes . Bu yuzden sogudum birazGüneş çok güzel bence
Bende tesekkur ederim bu arada bizimde soy ismimizde 2 a var :) bol a li bi secim olacak :)Teşekkür ederim. Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin. Arya da cok guzel isimmis. Bizim soy adimiz da a ile basliyor. Bebegin bi ismi de a ile basliyor. Bu yuzden ada isminden vazgecmistim. Isme karar verince yine yazin buradan. :)