- 4 Eylül 2013
- 1.326
- 1.646
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
Ilgın
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Esimde ,
Aymina
Melisa
Acelya
Begeniyor
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
Şeyma ,ela, inci ,berrak .bunlarda benim beyendiklerim.Selam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
Ilgın
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
Esimde ,
Aymina
Melisa
Acelya
Begeniyor
Kızlar sizce Eylül ismi mi daha güzel, İnci mi
İnci ismi güzel nedense eylül ayınıda isminide hiç sevmiyorum hüzün veriyor bana nedenseKızlar sizce Eylül ismi mi daha güzel, İnci mi
Uuuu maşallah sizeBenim kuzumun adı irem eşimle ilişkimizin ilk ayında dört tarafı dağlarla çevrili bir yolda uzun bir yürüyüş yaparken birden diz çöküp evlenme teklif etmişti dönüş yolunda çocuklarımızın isimlerini hayal etmiştik, kızımız olursa irem olsun demişti. 2011de bu konuşmayı yaptık kızımız 2015te doğdu. Adını da değiştirmedik
bnde
erva
Melisa
Hifanur
isimlerini çok beğeniyorum ama hifadan vazgectim k.validem hiffa deyince sogudum isimden :)
İnci ismi güzel nedense eylül ayınıda isminide hiç sevmiyorum hüzün veriyor bana nedense
hira yı yazdılarmı bilmiyorum miray olabilir
Hımm değişik anlamı ne ki bakıyım?Lişa bence çok güzel
Ben eylül de dogdum severim
Herkez dogdugu ay ı cok severmiş
Sidelya , elis ,aden,ayza en sevdiğim kız isimleriSelam hanimlar ,
Mira,mira su,
ada,ada su
Ilgın
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
Esimde ,
Aymina
Melisa
Acelya
Begeniyor
Eşinizle orta yolu bulmanız daha iyi olabilir isim konusu çok karmaşa oluyor...Selam hanimlar ,
Mira,mira su,
ada,ada su
Ilgın
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
Esimde ,
Aymina
Melisa
Acelya
Begeniyor