- 25 Nisan 2012
- 4.527
- 1.076
sude kimse koymasın ben koyacam:)
ya almira mira aleyna ney ya. ayşe koy fatma koy ama modern olacam diye kızına bunu yapma
Sude cokvar canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sude kimse koymasın ben koyacam:)
ya almira mira aleyna ney ya. ayşe koy fatma koy ama modern olacam diye kızına bunu yapma
bence sen de koymasude kimse koymasın ben koyacam:)
vaz caydım:/bence sen de koyma
ezilmiş, sürülmüş demek.
Bence ceylinde güzel kimse yazmamış sanırım ben kızım olursa ceylin koymayı düşünüyorum☺
Anlamini biliyor musunuz peki?Bence ceylinde güzel kimse yazmamış sanırım ben kızım olursa ceylin koymayı düşünüyorum☺
Cennetin kapısı cennete açılan kapı diye geciyor sozlüklerdeAnlamini biliyor musunuz peki?
HayirCennetin kapısı cennete açılan kapı diye geciyor sozlüklerde
hayir canim yanliş o. Zaten farsça kelime. Yengeç - yengeç yuvasi demek. Anlamindan emin olmadiğimiz isimleri tercih etmeyelimCennetin kapısı cennete açılan kapı diye geciyor sozlüklerde
bilmiyorum anlami da.Parıl ismi ilk defa duydum. magazinden gördüm onu:)Anlamından ziyade çok kaba gelmiyor mu. Parlasın demek her halde
Sizlere katilmaya basladim duru,mira cok varmis,bende ilgina sicak bakiyorum ,zeynep guzel ama haklisin cokkk fazla var,
Basak ta güzelmiş,burcunda badak:)
Hayir
hayir canim yanliş o. Zaten farsça kelime. Yengeç - yengeç yuvasi demek. Anlamindan emin olmadiğimiz isimleri tercih etmeyelim
Ayni durumdayiz,ama iclerinden karya en iyisiben de isim bulamadım
karya
lena
derya
rüya
bunlar var aklımda ama ben beğensem eşim beğenmiyor eşim beğense ben beğenmiyorum
Başak çok güzel. Kaç tane başak tanidiysam hepsi naif güzel narin kızlardı
Ikisi de çok hoşmuş :) sağlıcakla doğsun büyüsün insallah :)Hadiya ne güzel mis,zaten basak,ılgın ikisinede cok sicak bakiyorum,