Kavimlergocu
Beni kıskananlar çatlasın çekemeyen halat taksin🌺
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 25 Ağustos 2016
- 5.917
- 8.325
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım bazı isimler ağırdır,cocugunuza nur ismi ekbile olsa koymayin derlerNur nasıl
kurtubalı lübna olarak bakarsanız daha iyi olurİlk defa duydum anlimina bakicam hemen
Hepsi bi tuhaf ya. Böyle coğrafik yer şekilleri isimleri, anlamı belli olmayan arapça isimler, yunan mitolojisinden isimler, isim sitelerinin uydurduğu "cennetten düşen son yağmur damlasının aşağı inerken çıkardığı sesin duvara yansıması" gibi sonradan çıkmış isimler hiç hoş değil bence.
Doruk ta beğenmedi :) erkek adiymisesinin begrnmemesi normal ..
bu tarz isimlerden bende nefret ederim mesela doruk
mesela bahar..
Yok artik saka dimi? :)Bizim bi tanıdığımızın bayan arkadaşı varmış Ayhan onu ararken hastanede erkek Ayhanı gösteriyolar falan derken tanışıp evlenmişler
Ben kızım olursa ileride adını Eda ya da Liva koyacağım :)
benim hep hayalimdir aslında ikiz bebeğim olursa biri kız biri erkek
İnci-Mercan koymak isterdim
Tek erkek olursa Cihad
Kız olursa Lübna, Reyyan
aman bende hamile de değilim bebekte düşünmüyorum ama isimler hazırmış
Degisik mis yazgi,yadigar gibiBirde bize bir teftiş gelmişti Adı yazgı iydi
Yok değil çok da yakından tanıdığım birileri.Yok artik saka dimi? :)
akraba koymayin onu biz koycaz denince başka isim arayişa giriyodeniz, eylül bu isimleri ben de çok severım. akrabalarda olmasaydı belki deniz i düşünebilirdik.
Inşallah ya hamişin duasinıda aldimonce hayırli ve saglikli olsunda nasibi varsa 2.de kiz olsun inşallah.Allah sanada hayirli kolay dogumlar nasip etsin inşallah:)Allah bagislasin canım,elayi bende begeniyorum,belki 2.kizin olur
Selam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
bana gore isme degil anlqmina bakmak lazim..Nil,nehir,ela guzel soylemesi en kolay gibi teşekkürler
birde AFRA AHSEN VARNil,nehir,ela guzel soylemesi en kolay gibi teşekkürler