Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nil,nehir,ela guzel soylemesi en kolay gibi teşekkürlerElif
İkra
Ela
Efsa
Elvin
Eflal
Nil
Nehir
Ceren
Nida
Sare
esinin begrnmemesi normal ..Selam hanimlar ,
benim bir prensesim olucak Allah nasip ederse,ilk bebisim, ama henüz isim bulamadik aklimdaki isimler
Mira,mira su,
ada,ada su
İrmak
Duru
Su ada
kumsal
su ismini ek olarak koymak istiyorum,birde boyle kisa isimleri seviyorum ,ama esim beğenmiyor
( muhtemelen bunlari koymayacağız)
Varmi değişik kisa ,bu tarz isim onerisi olan simdiden teşekkürler herkeze
çakıl ı ilk kez duydum. cıkmaz yaa merak etmeÇakıl da var bizde Demir'de kimliğim ortaya çıkacak
Nasıl oldun bu arada ufak bir rahatsızlığın vardı geçmiştir inşallahNil,nehir,ela guzel soylemesi en kolay gibi teşekkürler
Eski işyerimde benden önce çalışanların adı Cemre ymiş, kızın da erkeğin adı da Cemre nişanlıydılar en son evlenmişlerdir iş görüşmesine gelmişti kız.
Nasıl oldun bu arada ufak bir rahatsızlığın vardı geçmiştir inşallah
Eylül
Deniz
Derin
Cakil mi?:)çakıl ı ilk kez duydum. cıkmaz yaa merak etme
Çakıla kardeş yapıp onun adınıda bambam koysun :))) Al işte ben şeettim yaşıtları ne etmesinÇakıl da var bizde Demir'de kimliğim ortaya çıkacak
Defne
Elisa
Melis
Sude
Sena
Defne kizimin ismi digerleri de sevdigim isimler.
Amiiin hepimizin evladini...Defne de güzelmiş Allah bagislasin
Saffet Fikret de var yaşlandı tabi onlar da bunlar çift cinsiyetli
Hatta dayım ile bayan öğretmen aynı adlı imiş de çok dalga çıkarmış dayım şimdi 55 yaşında öğretmen de en az 70 tir
:)))pembeyi romanlardan bılıyorum da
kırmızıyı daha önce hiç duymadım. onun yerıne kiraz koyan var sanırım
Yeni nesil isimler de çok zorlama bence Ecrin Mira Şura bilmem ne ama diğerleri de fazla eski ben orta yolu bulmak taraftarıyımValla bana göre
Ada
Kıyı
Kenar
Kumsal
Köşe gibi isimlerden yeğdir en azından anlamlı hayatına bişey katar insanın eskiler güzeldir diye boşuna mı söyleniyo?
Bi anlam bi mana vardı..
Ha dersen ki Yeni jenerasyona konuluyor mu bu isimler henüz rastlamadım ama benim nasibimde varsa kız anası olmak bunlardan birisi olur muhakkak
Ela ismini çok severim tek başına yada ela su da olur kizim olsa koymayi düsünürdum ama oglum olcak
Nur nasılDefne de güzelmiş Allah bagislasin