Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bebişimin cinsiyetini öğrenmeden önce rüyamda ismini simge koyacaksın dediler bense bu ismi istemiyorum sizce ne yapmalıyım ben daha çok defne,asya,deva,burçe zeynep gibi bi kaça isim arasında kararsızım
Burçe arkadaşımızın kızının ismidir ve çok beğeniyorum anlamının yıldız takımı olduğunu söylemişlerdi.Lakin net bir bilgim yok .Ünvan olarak da kullanıldığını duymuştum Osmanlı zamanında.. Tercihimi Burçe den yana kullanıyorum :) sağlıkla gelsin
Burçe arkadaşımızın kızının ismidir ve çok beğeniyorum anlamının yıldız takımı olduğunu söylemişlerdi.Lakin net bir bilgim yok .Ünvan olarak da kullanıldığını duymuştum Osmanlı zamanında.. Tercihimi Burçe den yana kullanıyorum :) sağlıkla gelsin
Burçe gerçekten güzel bir isim! Ben de oyumu Burçe'den yana kullaniyorum. 'çe' kelimesi Farsçada küçültme edatı galiba. 'bur' ise 'yıldız, yıldızlar' demek. Böylece Burçe sanirim 'küçuk yıldız' demek.
Deva bence gayet hoş bir isim, söylendiğinde anlamıda net anlaşılıyo Rüyanızda gördüğünüz isim anlamı çok önem taşıyan yada yüce bir insnın ismi değil, o yüzden koymanızda sakınca olmaz diye düşüüyorum adıyla sağlıkla hayırla yaşasın inş