arkadaşlar kızım olcak Allah izin verirse. isim olarak ikra düşünüyorum ama ağır gelir deniliyor çok kararsızım sizce ne yapmalıyım ?
ikra isminin neresi ağır canım mis gibi isim ben çok beğenirim.
ikra
erva
yüsra
buğlem
elizan
mina
sude
liva.................
ikra kulağa hoş geliyor ama her anlamda düşünmelisin isim seçerken.....
bende 18 haftalık hamileyim ve kızıma rüzgar ismini koydum.yorumlarmısınız
ben henüz bebeğimin cinsiyetini bilmiyorummmgöremedimm bileee daha doktorummm 15 nisana randevu verdi...inş.. keseyi de görürümm kalp atışlarını da duyarım....minik pıtırcığıma isim düşünmeye başladık babasıyla veee buldukkkk kızımız olursa ÖYKÜ oğlumuz olursa EGEMEN....MİNİK DUTUMMM İSİMLER BİLEE HAZIRRR SENİ DE BİR GÖRSEK...
bugün kzıım olacağını öğrendim arkadaşlar bende nisa. eslem .eylül. derin isimleri arasındayım hangisi olabilir sizce. yada önerebileceğiniz bi isim varmı
inş.görürsünüz hayırlısyla inan kalp atısını duyunca böyle bi duyguyu hayatında yaşamadıgını anlicaksın bebişinle ömür boyu mmutluluklar
nisa çok varrr ama eslem eylül ve derinn güzelll...elif de çokk güzell çok var ama seviyorum ben ceren cemre arya alya bunlar da güzelll :))
:))) teşekkürlerrr senin de pamuk şekerinn kocaman kızz olmuşş maşallah...RABBİM sağlık sıhhat versin ikinize de ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?