bende eslemı begendım. Bızde kızımıza ısım arastırıyoruz cok zormus. Ben ,Masal ve Lina istiyorum babası Tanem olucak dıyo sımdıden Tanem dıye sevmeye basladı. Sızce hangısı güzel? Oglumuzun adıda çınar...
Ben Allah nasip ederse ve bir kızım olursa "Duru Öykü" koyacağım..
Yeni çıkan çoğu isim çok itici geliyor bana, mesela ecrin falan sırf kuran da geçiyor diye anlamını bile bilmeden koyuyorlar..
Asıl anlamını bulursam yazacağım
aaa ne kadar güzelll...çok güzel bir ismin var....eslemm güzelll...ama benim çevrem de çokk var...ama güzelll...hangisi istiyorsan onu koyy ama siz koyun eşinle birlikte kimswden etkilenmeyin.....teşekkür ederim canım eslem ozaman olabilir diyosun bende bi elifimbuarada
aynen ablası büyüyo sende yaşıcaksın inş hele o tekmeleri ilk hissettiğinde ve devamında anlatamam o duyguları rabbim herkese nasip etsin bize haber ver mutlaka bebişle ilgili haberleri. ben şimdi 5 haftadan sonraki ultrason resimlerine bakıyorum nasıl büyüyor maş. daha da büyücek inş. allah herkese en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla isteyen herkese bebişlerini versin. sağlıklı dünyaya gelmelerinede yardımcı olsun inş. amin.
aaa ne kadar güzelll...çok güzel bir ismin var....eslemm güzelll...ama benim çevrem de çokk var...ama güzelll...hangisi istiyorsan onu koyy ama siz koyun eşinle birlikte kimswden etkilenmeyin.....
inş. güzel haberler verebilirim sizleree RABBİMİN İZNİYLE...
ecrının anlamı ücret demekmıs bende duydum. Bana göre öykü,duru,derin,alya artık duymak ıstemıyorum. O kadar cok varkı ısımler ıtıcı gelmeye basladı artık. Eslem ve güneş güzel :)
selam kizlar bende henüz bebisimin cinsiyetini bilmiyorum ama cok heycanliyim :)))
kizim olursa simay istiyorum simli parlak ay demek...
Erkekte daha kararsizim ya kerem ya kerim yada eymen düsünüyorum..
Sizce nasil??
Erkek ismi önerirmisiniz bana lütfen ? :)
kerım ısmını koymanıtavsıye etmem canım gecen hoca demıstı kerim furkan gıbı kuran ısımlerını koymayın diye çunku cocuga kufur edıldıgı yada kötu söz söylendıgı zaman cok gunah oluyormus bırde cok agır bır ısımmiş...bebişin çok saglıklı hayırlı bır evlat olur ınsallah canım:)
ınsallah amin canim saglikli uzun ömürlü hayirli olur insallah :))
onu bende duydum ama bana söyle dediler allahin isimlerinden birini koyarsan tek koyma dediler, mesela kerim koyarsan abdul kerim koy dedi bi arkadas hani nüfusta abdul kerim yazsin ama sen yine kerim dersin dedi , öyle isimler yanliz konulmaz dedi... Ama hic mi koymayalim yani ?
sonucta sen onu kerim die cagıracaksın degil mi birisi de kötü bisey sölerken de kerım dıe bılecek ısmını ee ne farkettı kı ?abd allahın kulu anlamında ısımlerın basına konulur evet bılıyorum abdulkerım koyarsan eger bunu kerim die bölemezsin ki yanı yıne tek kerım koymus gıbı olursun bölersen bısey farketmez.. Sen bılırsın canım nası ıcın rahat edıosa öyle koy :)
hmmm tmm anladim canim :)) yok ya koymam ozaman heralde kerem koyarim eymen yada baska bi isim olmassa :d sagol canim allah razi olsun
ne demek canım bunu bır hocaya dırek sormuslardı ordan bılıyorum paylasmak ıstedım görunce ...ınsallah saglıkla alırsın kuzucugu kucagına :) darısı basıma :d :d :d dogum olana kadar daha cok ısımler bulursun canım :)
Haha evet banada öyle gelioinsallah sanada Allahim nasip eder en kisa zamanda :))
Peki sen baska erkek isimleri tavsiye edermisin?
seha ismini duymustum Sehavet, kerem, cömertlik DEMEK ...BERA_ : güçlü cesur sahabelerden bırının ısmı.BUGUN BUNU ÖGRENDIM :) REYYAN:CENNET KAPILARINDAN BIRININ ADI HEM ERKEKTE HEMDE BAYANDA KULLANANLAR VAR ....EYMEN İSMİNİN ANLAMIDA GUZELDE HATIRLAYAMADIM SUANN CANIM :)
Sagol canim cok güzel isimler eymen Ugurlu talihli hayirli kutlu demekmis demin bide cennetin kapisi diye okudum ama bilmiyorum nekadar dogru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?