• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık kızıma isim arıyorummm...

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ebru_06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2013
8
0
16
Ankara
arkadaşlar kızım olcak Allah izin verirse. isim olarak ikra düşünüyorum ama ağır gelir deniliyor çok kararsızım sizce ne yapmalıyım ?

ikra isminin neresi ağır canım mis gibi isim ben çok beğenirim.
ikra
erva
yüsra
buğlem
elizan
mina
sude
liva.................

İkra Türkçe okunuşuyla kulağa hoş geliyor ama ilk gördüğümde arapça okunuşu geldi aklıma ve bir emir cümlesi ve ünlem işaretiyle biter ne demek istediğimi anlatabildim mi bilmiyorum :)

ikra isminin neresi ağır canım mis gibi isim ben çok beğenirim.
ikra
erva
yüsra
buğlem
elizan
mina
sude
liva.................

sizce başka bir isim mi düşünmeliyim yoksa kararlı olup kızıma ikra ismini mi koymalıyım ... :(

Son düzenleme:
ikra kulağa hoş geliyor ama her anlamda düşünmelisin isim seçerken.....
bende 18 haftalık hamileyim ve kızıma rüzgar ismini koydum.yorumlarmısınız

ikra ismi agır falan degıl ıcınıze sındıyse koyun. Adıyla buyusun ınsallah... :) benımde kızım olucak ınsallah bızde kararsızız cok zormus ısım begenmek :)

Arkadaşımın kızının adı da ikra çok tatlı bir kız çocuğu maşallah :) bende cemre koymayı düşünüyorum ama herkes çok ağır bir isim çocuk kaldıramaz falan diyor ben beğeniyorum walla kim ne derse desin...

bugün kzıım olacağını öğrendim arkadaşlar bende nisa. eslem .eylül. derin isimleri arasındayım hangisi olabilir sizce. yada önerebileceğiniz bi isim varmı

ben henüz bebeğimin cinsiyetini bilmiyorummm:1: göremedimm bileee daha :14: doktorummm 15 nisana randevu verdi...inş.. keseyi de görürümm kalp atışlarını da duyarım....minik pıtırcığıma isim düşünmeye başladık babasıyla veee buldukkkk kızımız olursa ÖYKÜ oğlumuz olursa EGEMEN....MİNİK DUTUMMM İSİMLER BİLEE HAZIRRR SENİ DE BİR GÖRSEK...

ben henüz bebeğimin cinsiyetini bilmiyorummm:1: göremedimm bileee daha :14: doktorummm 15 nisana randevu verdi...inş.. keseyi de görürümm kalp atışlarını da duyarım....minik pıtırcığıma isim düşünmeye başladık babasıyla veee buldukkkk kızımız olursa ÖYKÜ oğlumuz olursa EGEMEN....MİNİK DUTUMMM İSİMLER BİLEE HAZIRRR SENİ DE BİR GÖRSEK...

:D inş.görürsünüz hayırlısyla inan kalp atısını duyunca böyle bi duyguyu hayatında yaşamadıgını anlicaksın bebişinle ömür boyu mmutluluklar

bugün kzıım olacağını öğrendim arkadaşlar bende nisa. eslem .eylül. derin isimleri arasındayım hangisi olabilir sizce. yada önerebileceğiniz bi isim varmı

nisa çok varrr ama eslem eylül ve derinn güzelll...elif de çokk güzell çok var ama seviyorum ben ceren cemre arya alya bunlar da güzelll :))

:D inş.görürsünüz hayırlısyla inan kalp atısını duyunca böyle bi duyguyu hayatında yaşamadıgını anlicaksın bebişinle ömür boyu mmutluluklar

:))) teşekkürlerrr senin de pamuk şekerinn kocaman kızz olmuşş maşallah...RABBİM sağlık sıhhat versin ikinize de ....

:))) teşekkürlerrr senin de pamuk şekerinn kocaman kızz olmuşş maşallah...RABBİM sağlık sıhhat versin ikinize de ....

aynen ablası büyüyo sende yaşıcaksın inş hele o tekmeleri ilk hissettiğinde ve devamında anlatamam o duyguları rabbim herkese nasip etsin bize haber ver mutlaka bebişle ilgili haberleri. ben şimdi 5 haftadan sonraki ultrason resimlerine bakıyorum nasıl büyüyor maş. daha da büyücek inş. allah herkese en kısa zamanda hayırlısı ve sağlıklısıyla isteyen herkese bebişlerini versin. sağlıklı dünyaya gelmelerinede yardımcı olsun inş. amin.

isim noktasında baskalarından cok etkılenmeyın bence cunku tam anlamıyla hangı ısım olursa olsun begenmeyen cıkıcaktır sonra baska ısım koyunca ıcınızde kalır

Back
X