- 7 Aralık 2018
- 6.842
- 17.769
- 248
- 28
- Konu Sahibi praskovka555
Çok dalga konusu olur sonuna ek getirirlerDalya nasıl sizce?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok dalga konusu olur sonuna ek getirirlerDalya nasıl sizce?![]()
Gülçin ismi sizce nasıl? Gülşen?
Aaa olur mu öyle şey arapça sonuçtaAmine nedir pardon da? Yıllardır Emine diyoruz biz o isme.
İngilizce isim koyunca özenti der kızarlar ama yılların Eminesi Amine olur anlamadım ben...Aaa olur mu öyle şey arapça sonuçta
Aaa olur mu öyle şey arapça sonuçta
Benim beğenip önerdiğim isim size niye dert oldu hanımlar? Neymiş arapça olduğu içinmiş. Bu suizanın kaçıncı boyutu peki? Aleyna, ecrin, lina vs vs de arapça isimler, ama hiç beğenmediğim, son derece anlamsız isimler bunlar. Amineyi neden beğendiğimi de açıklamışım, ortada sizi ilgilendiren bi durum bile yok hala suizan yapın anca. Önyargılı ve kötü niyetlisiniz. Allah herkesi korusun sizin gibi insanlardan.İngilizce isim koyunca özenti der kızarlar ama yılların Eminesi Amine olur anlamadım ben...
Suizan değildir o. Dilimize sahip çıkalım. Siz laylaylom isim sevmiyorum deyip amine dediğiniz icin tepki aldiniz.Benim beğenip önerdiğim isim size niye dert oldu hanımlar? Neymiş arapça olduğu içinmiş. Bu suizanın kaçıncı boyutu peki? Aleyna, ecrin, lina vs vs de arapça isimler, ama hiç beğenmediğim, son derece anlamsız isimler bunlar. Amineyi neden beğendiğimi de açıklamışım, ortada sizi ilgilendiren bi durum bile yok hala suizan yapın anca. Önyargılı ve kötü niyetlisiniz. Allah herkesi korusun sizin gibi insanlardan.
Alev nasıl? |
Laylaylom isim olarak örnek de vermedim, acaba siz hangi isimleri kastettiğimi sanıp atladınız? Komik.Suizan değildir o. Dilimize sahip çıkalım. Siz laylaylom isim sevmiyorum deyip amine dediğiniz icin tepki aldiniz.
Sahip kelimesinin yerine kullanılabilecek bir sözcük varsa söyleyin onu kullanalımLaylaylom isim olarak örnek de vermedim, acaba siz hangi isimleri kastettiğimi sanıp atladınız? Komik.
Suizan arapça, ama sizin 'dilimize sahip çıkalım' derken kullandığınız 'sahip' kelimesi de arapça kökenlidir bu arada, yani duyar kasarken kullandığınız kelimelere dikkat edin ki rezil olmayın böyle.
Konu sahibi kusura bakma lütfen ❣
Bilge muthismisPopülaritesi falan bilmem vallahi benim ilerde kızım olursa ismi çok net hazır. Deniz Bilge olucak ismi