• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim arıyorum

Kültür kısmına girmeyelim, yazılacak yorumlar yanlış anlaşılabilir ve isim önerisi topiğinde polemik çıkar.
Konu sahibesi sitede yeni olduğundan topiği nereye açacağını bilememiş BDV'ye açmış, bu seferlik uyarısız taşıdım lakin lütfen konuları doğru bölümlere açmaya dikkat edelim.

Bana rüveyda,buğlem,lina,asel,ahsen,neva vs.. gibi isimler cok zorlama geliyor ya oldu olacak sergüzeşt koysun. İsim dediğin anlaşılır basit olmalı. Türkçe kısmını bilemem ama söylerken karisiklik oluyor mesela buğlem i buse gibi algılıyorlar. Neva ya meva diyorlar,lina yabanci isim gibi geliyor kulağa

Zülal:saf temiz güzel su demek (kendi adım ve küçük kızımın adı ;))
Zeynep ve Ayşe (diğer kızlarım ;))

İnci
Güneş
Deva
Şifa
Şirin
de sevdiğim isimler.

Ben ne isim koyarsınız bilmem ama lütfen söylerken ağızda takla attıran şeyler olmasın. Size önerim “Umut Vera”.. ayrı ayrı olmaz aynı anda. Nazımın verasına sonsuz sevgisi ve duvarlar arasında hiç tükenmeyen umudunun birleşimi. Ah ne mükemmel ama ♥️

abidik gubidik isimlere gerek yok. yani ayşe koy, zeynep koy hatice koy çok güzel isimlerbunlar. yani illa abidik gibidik şeylere gerek yok.

Burada kimsenin kulturunu bilemem, isim isterken ozel olarak kökeni şu olsun diye belirtilmemiş dogal olarak herkes kendi begendigi isimleri öneriyor, koyar koymaz kişinin kendisine kalmiş zorlayan yok uymuyorsa.🙂

Kendisini alakadar etmemesine ragmen onerdigim isimden rahatsiz olan da varmiş şasirmadim. isimsiz871 isimsiz871 😂😂😂😂
Sizinle polemige girmek istemiyorum :kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk::kusmuk:

Back