• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızıma isim arıyorum

Iki oğlum var kızım olsa neva ismini koyacaktım elif neva diğer sevdigim kız isimleri rüya inci ipek duru almira bence kız ismi olarak bunlar çok hoşuma gidiyor hatta büyük oğlum anne bi kızın olsa 5 tane falan isim koyarsın herhalde diyor 😀
 
Bence söylemesi kolay, kulağa hoş gelen,kibar ve basit bir isim koyun.Ya da zor bir isim koyun ileride flörtleri kiziniza hep isminin anlamı ne diye sohbet konusu açsın :))
Kumsal,Ada falan bence cok iyi hiç öyle ismi olan tanidiklarim yok popüler değil.
 
Hepsi çok hoş aslında ben karar veremiyorum Alin, Dalya, Meva.... gibi isim mi olsun yada Gülçin,Inci, Nefes, Zeyneb.... gibi mi 🤷🏼‍♀️🤔
 
AHSEN. O kadar çok istiyorum ki ve seviyorum ki bu ismi. inşallah bir gün kız bebeğe hamile kalırsam koymak istiyorum. anlamı: en güzel, daha güzel, çok güzel.
 
Back