- 19 Eylül 2018
- 14.181
- 38.017
- 598
- Konu Sahibi praskovka555
-
Oyuncu Müge boz kızına Vina ismini koymuştu o aklıma geldiAh benim adım Vijdan
Meva çok kötü bence ya, Arapça sanırım, sanki bi kızda hiç kibar durmayacak bi isim gibiHepsi çok hoş aslında ben karar veremiyorum Alin, Dalya, Meva.... gibi isim mi olsun yada Gülçin,Inci, Nefes, Zeyneb.... gibi mi
Farklı kültürden olan eşler Türkçü ve öztürkçe isimlere sıcak bakmıyor kör olasıcalar
Oyuncu Müge boz kızına Vina ismini koymuştu o aklıma geldi
Yo ben rahatsız olmuyorum ben türküm neden olayım sen anlatmak istediğimi anlamamışsın neyse abla kolay gelsinBurada kimsenin kulturunu bilemem, isim isterken ozel olarak kökeni şu olsun diye belirtilmemiş dogal olarak herkes kendi begendigi isimleri öneriyor, koyar koymaz kişinin kendisine kalmiş zorlayan yok uymuyorsa.
Kendisini alakadar etmemesine ragmen onerdigim isimden rahatsiz olan da varmiş şasirmadim.isimsiz871
Yo ben rahatsız olmuyorum ben türküm neden olayım sen anlatmak istediğimi anlamamışsın neyse abla kolay gelsin
Meva çok kötü bence ya, Arapça sanırım, sanki bi kızda hiç kibar durmayacak bi isim gibi
Hangi kültürlerFarklı kültürden olan eşler Türkçü ve öztürkçe isimlere sıcak bakmıyor kör olasıcalar
Canım begenirmisin bilmiyom dini anlami olan İkraHerkese selam!
Ağustos ayında inşallah bir kızım olacak, ama ona isim bulamıyorum.Bana güzel pek pöpüler olmayan ve beğendiğiniz isimler önerir misiniz
Gülşen ismi çok güzel.Gülçin ismi sizce nasıl? Gülşen?
Gülşah da olurGülçin ismi sizce nasıl? Gülşen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?