Ben sevmiyorum ama kizim seviyor.birlikte derken ayni odada anlaminda.ikinci bebegimi dogurdugumda kalmisti ilk kez daha once asla izin vermedimSevmediğiniz insanla çocuğunuzu neden görüştürüyorsunuz? Çocuk onun sevgisine muhtaç değil ki. Bir de beraber yatmasına izin veriyorsunuz başkalarıyla! İnanılır gibi değil. Çocuk anne babayla bile yatmamalı ki sizin bile sevmediğiniz biriyle yatmasına izin veriyorsunuz aklım çıktı. Görüşmesin efendim teyzesiyle. Çok mu lazım?
5 yasinda cocuk onlari cok seviyor bu nedenle aramizda sir yoksa annene soylersen bir daha getirmez demis.hataliyim evet ama gece kalmadan aldim dun 3 saat kaldi sadeceMerhaba,
Kızınızın yaşı kaç acaba? Ben bu yatıya çocuk gönderme işinde çok gönülsüzüm açıkçası, ama çocuğunuz da gitmek istiyormuş. bilemedim gerçekten, ben oğlumu ama göndermem muhtemelen 9-10 yaşından önce.
Ben sevmiyorum ama kizim seviyor.birlikte derken ayni odada anlaminda.ikinci bebegimi dogurdugumda kalmisti ilk kez daha once asla izin vermedim
Kardesi dogunca ilgim bolundu biraz tabii orada ilgi alaka gorunce simarmis olabilir ama neticede cocukLutfen bir daha siz olmadan kizi oraya gondermeyin. Bu en guzel tepki olur. Kiziniza da biraz sozunuzu gecirin cok simarmis gibi geldi. Her istedigi olmaz. Siz olmadikca sadece orada degil hicbir yerde yatili kalamaz.
Olabilir ama bundan sonra siz olmadan bir yerde yatiya kalmamali.Kardesi dogunca ilgim bolundu biraz tabii orada ilgi alaka gorunce simarmis olabilir ama neticede cocuk
Haklisiniz ama dogru bir yol olmali cunku annem nasil gorecek goturmezsem herseyi dusunuyorum cok zorBence teyzesiyle görüşüp yatmasında bir sıkıntı yok ama açıkça konuşabilirsiniz ;çocuk bakmak size zor geliyorsa neden çocuk kalsın diye ısrar ediyorsunuz ?ikincisi ;bu çocuğa hakaret etme hakkını size kim verdi ??? Teyzesi olabilir ama bu şekilde davranamaz bir çocuğa ... haddini bildirin derim ben ablaysa abla oda bi yere kadar ...
5 yasinda cocuk onlari cok seviyor bu nedenle aramizda sir yoksa annene soylersen bir daha getirmez demis.hataliyim evet ama gece kalmadan aldim dun 3 saat kaldi sadece
Annem yanlarinda yokmus kizim oyle anlatti soramadim acikcasi kizimdaki tuhafligi gorunce saskinlastim bir anda onunla ilgilenme geregi duydumSiz ablanızı sevmiyorsunuz ablanız da sizi ve çocuğunuzu sevmiyor açık ve net. Ben olsam göndermem asla. Ablama da gerekli cevabı verirdim. Anneniz bunun için mi ağlamış sormadiniz mı?
Agliyor annemi istiyorum diyor dedi.gerekir elbette zaten dayanamiyorum o nedenle sizlerle konusma geregi hissettimAnnene sormadın mı neden getiriyorsun ne oldu diye? Annenden de dinlemen gerekmez mi? Nasıl dayanıyorsun kendini nasıl tutuyorsun anlamadım.